• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

yelda

ceyda

bilgi

gülşen

pelin

kızlar sizlerde iyisinizdir umarım... tabii bebişlerinizde :87:

yeni arkadaşlarda katılmış sanırım.. ne guzel gitgide çoğalıyooz :81: :64:

hepicinizi koccamaaaan öpüyorumm :79:

hoşgeldn nezoşçum nasılsnnz mert paşaylaa
cumartesı seldadayz hepimz ne kadan güselll bırsuru bebiş ayy ne şeker..
bzde ıyıyz işte szler naslsnz kızlarrr...

yaa kızlar bızım alt dışlermz cıkmştı bılıyosunuz smdıde ustten bı tanesı çıkıyo sanırım ucu sıvrı gelıyo elime normalmı bu yaa erkenden cıkıyo.

yaa kızlar bızım alt dışlermz cıkmştı bılıyosunuz smdıde ustten bı tanesı çıkıyo sanırım ucu sıvrı gelıyo elime normalmı bu yaa erkenden cıkıyo.

ne güzel işte problemsiz diş çıkarıyorsunuz
birşey olsa doktorunuz söylerdi zaten canım
sen keyifle çıkan dişlerinizi takip et bence
benim annem bebeğin ne zaman diş çıkaracağı belli olmaz dedi
3 kardeşiz hepimiz farklı çıkarmışız

eeeee diğer kızlar napıyor
hastalık falan dışında hiç itirazsız herkes gelsin bu kez Selda'ya
Buca'dan 4 kişiyiz ya hepimiz beraber gidelim kızlar
Pelin Ceydaa Yonca ok mi kızlar???

Nezahatcim iyiyiz canım sen nasılsın mert paşa nasıl
Selda'cım oyuncaklarınız ve cicilerinizi güle güle kullanın
Ceyda ne güzel sorunsuz üst dişde geliyor biz iki tanede kaldık
Gülsencim allah kısmet ederse eşimde o gün gitmezse gidiceği gün belli değil çünkü gelicem canım

ay evet gulsencım harıka fıkır sırınyer tansasta buluşsakmı?? ordan bıner gderz

tamam canım öyle yaparız

Gülsencim allah kısmet ederse eşimde o gün gitmezse gidiceği gün belli değil çünkü gelicem canım

inşallah o gün gitmez sen de gelirsin canım
Selda da cezasız kalmamış olur de mi kız???

selam kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum... :3:

seldacım yeni oyuncaklarınızı güle güle kullanın.. :32:

sana gelme işine gelince bi aksilik olmazsa sendeyiz cnm.. :82:

tunacığı öp bnm için :16:

saol canım benim teşekkür ederm.
ok görüşürz inş.c.tesi günü.
sen de Mert paşayı öp bizim için.

Gülsen in dediği gibi sen sorunsuz çıkardığına dua et tatlım,bırak erkeni geçi.
Tunam yine feryat figat bugün çok ağrısı var kuzumun uyku tutmuyu bebişimi:( çıksa da kurtulsa artık öff ne çıkmazmış yaa.

saol tatlım.
inş.canım bekliyorum bi aksilik çıkmazsa,çok istiyorm senin de gelmeni.

:emir_bebek:
saol tatlım.
inş.canım bekliyorum bi aksilik çıkmazsa,çok istiyorm senin de gelmeni.
İnşallah valla bende çok istiyorum

inşallah o gün gitmez sen de gelirsin canım
Selda da cezasız kalmamış olur de mi kız???[/QUOTE]

İnşallah Gülsen'cim ya çok istiyorum sizle tanışmayı

bu hafta hep yağmurluymuş ınşallah cumartesı hava gusel olur yaa...
evet dış normalmış 6 aylık 6 dışı olan var az once baktım
evet sorunsuz cıkıyor cok sukurr..

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalar;

bak seldacım yine hayırlı haftalar deyip başladık hayırlı cumalar diyebilecekmiyiz acaba.bu hafta bitermi yaaaa :19:

nasılsın seldam tuna nasıl. sanırım cmrts sende toplanılıyo.
ben sen bornovada oturuyosun diye kalmış aklımda :26: bozyakaya küçücükken bir kere gitmiştim nasıl gidiliyo bilmiyorum bile .26: ben kendi adıma söz vermeyeyim canım. bucaya gittik 9 ay boyunca hadi az çok orayı biliyorum. ama bozyaka bana buca dan da tersmiş yaaa :31:
kızlar bide siz anlatın bakem çiğliden (karşıyakadanda olabilir) bozyakaya nasıl gidilir???

gülsencim senden naber. lara prenses nasıl. pelin le görüşmüşsündür duru nasıl olmuş. umarım daha iyidir..:34:

kız nezoş sen nasılsın mert kuzu nasıl. hadi bakalım başlamışsın nete yavaş yavaş girmeye. umarım daha sık görüşürüz artık. kaç gündür arayamadım seni canım kusura bakma işler bayağı bi yoğun.hatta bugünde beyanname günü :32:

mehtapçım senden naber canım. kızçen nasıl.umarım sende de herşey yolundadır tatlım. bu arada kızının ismin nedir?? birde çok olmazsa kaç aylık diye soracağım??

ceydam sen nasılsın talha nasıl. hadi bakalım üçüncü dişimi geliyo tosun paşanın. öyle valla ceyda ilk diş çıkmaya görsün arkadan patır patır patladı bizimkilerde.senin şimdi diş kontrolü rahat olur elini ağzına sokup bakabilirsin.ben en son 12. dişimize kadar zar zorda olsa bakmıştım ama şimdi bakamıyorum artık ecrin bir ısırıyo ki görme. böle kendini bi sıkıyo titreye titreye ısırıyo. nasıl canım ynıyo tahmin bile edemezsin :14:

yeldam umarım sen ve emrede iyisinizdir. kocişin günü belli değil sanırım daha.sağ salim gitsin gelsin sizleri bulsun inşallah canım üzülme.

yoncacım sen nasılsın bebişler nasıl. yeni evinizde güle güle oturun tatlım.kontrole ne zaman gideceksin??

seldacım bu arada yani oyuncaklarınızı güle güle kullanın inşallah.

kızlar size bi haberim var ben yaklaşık 10 günder beri folic asit içiyorum:76: :32: :49:

hayrlı haftalar bılgıcım evet galıba ole olcak 3. dişimzde cıktı devamı gelecek hızla anlaşılan olsun sorunsz cıksn böle inşallah
ayy cnm demek folik asıte başladn ha ne gusel en kısa zamnda haberlerını beklıyrzzz yenı bebışımz gelsın:64:
szler naslsnz kızlarrr

atgnaydın kızlar ayy bu sabah uyanamadım walla daha yeni kalktım :(
bilgicim iyiyim cnm sen nasılsın kuzun nasıl perşmbe gidicem cnm kontrole:)

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
günaydın Bilgicim hayırlı işler,iyi haftalar inş.gelir kuzum merak etme bi bakcz cuma oluvermş,zaman hızla geçiyo
folik asitlerin hayırlı olsn şekerim:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Konağa gelmen basitse ordan benim ev 10 dk.anca sürüyor otobüsle,varyantı çıkınca işlem tamamdır.
Bozyaka otobüsleri kalkıyo ordan.inmek de kolay durağın yeri çok basit ve yakın.
gelecek olursan konuşuruz ben sana otobüsün numaralarını veririm,çok var burdan geçen otobüs.ineceğin bineceğin yerleri bildiririm.inş.gelirsin ya,sen de gel diye c.tesi ayarladık.

Ceydacım 3.dişiniz çıktı ne mutlu size yaa maşallah kuzuya.darısı Tunmın başına inş.en kısa zamanda.
gelme konusuna gelince valla yağmurlu da olsa gelceniz ona göre bekliyorm kesin.

Yoncacım havalardan cnm uyku durumu,ee birde hamilesin sen,haliyle yorgunluk da var.olsun iyi yapmışsın dinlenmişsindir.

biz de sabah aşıdaydık 3 tane aşı oldum yavrum yaa ağladı nasıl kıyamam:(
kilomuz boyumuz da güzel Allah a şükür,herşey yolunda.

Son düzenleme:
kızlar cuma cumartesi pazar sağanak yağışlı gösterıyo nasıl gtsekki
çarşmba persembe gunesli

Back