İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

benimki hasta ben gidemiyorum k.valideme
iyileşince gidicem
haftaya Selda diyorum ne dersin?

slm kızlar nasılsınız?

uzun zamandır yazamadım.. şimdi hazır oğlam uyumuşken yaziim :)

umarım hepiniz iyisinizdir.. hepinizi kocamaaaan öpüyorum

slm kızlar,günaydın hepinize....
ok bana uyar önümüzdeki c.tesi herkesi beklerim müsaitim yani.buluşma yerini siz ayarlayın toplaşın ben sizi alırım.
herkesi bekliyorum ama bakın ona göre,bide geldk buluşmamak yok,en kısa zamanda hava ilk güzel olduğu anda buluşuyoruz.

gunydn kızlar nabersnz...
yuppii haftaya cumartesı görüşüyouz demek tmm ne gusell
bndeannemı beklıyorum gelıp oğluma bakacak bnde evın ıcabna bakıcam:)temzlık gunu anlıcağınz
eenaslsnzz

bndeannemı beklıyorum gelıp oğluma bakacak bnde evın ıcabna bakıcam:)temzlık gunu anlıcağınz
eenaslsnzz

kolay gelsin Ceydaaacım
bugün benimde yarı temizlik günüm nevresimler değişti
banyo ovulacak sonra ev süpürülüp paspaslanacak toz alınacak
çarşamba kapı pencere silinecek artık

günaydın kızlaaar
seldada toplanılıyo demek hadi bakalım:)
daha önce hiç grüştünüzmü szler pekiii
ilk miolucak yoksa

Ayyy pardon ya sana sormadık değil mi müsait misin diye
kusura bakma canımmmm ya
cezalısın ya ondan sormamışımdır ben
artık saçını süpürge et bize mamalar hazırla
şaka şaka herkes birşey getirecek evsahibi hiiiççççç birşey hazırlamıcak
ev toplanması gerekir bebekler durmaz evsahibi hazırlanmasın bence
hepimiz yzhazır ya yaptığımız birşeyi getirelim
ama tatlı tuzlu haberli olsun yani

günaydın kızlaaar
seldada toplanılıyo demek hadi bakalım:)
daha önce hiç grüştünüzmü szler pekiii
ilk miolucak yoksa

ben Pelin Nezahat ve Selda'yı tanıyorum canım
Pelinle sürekli görüşüyoruz zaten
birde pembedanayla sürekli görüşüyoruz
diğerleriyle c.tesi tanışıcam

eenaslsnzz

al benden de okadar
bukadar olur yaa,benimn de annem gelck bugün,dip temel temizliğe dün başlamıştm,bugün tamamlıcm
sabah beri işleniyorm 8 den beri hiç durmadm,şimdiden yoruldum valla

Yoncacım ben Pelin,Gülsen ve Nezahatle görüştm,şimdi sıra sizlerde sizleri de görcem inş.:)

ince düşünceli arkadaşlarım benim saoln kızlar
ama ben tatlıları yaparm,onlar akşamdan da oluyo nasılsa.
sizler tuzlu ayarlayın ozaman,fazlasına da gerek yok az az.

bu arada sana das kolay gelsin Gülsenim.
sana da Ceydacım....

Seldacım yapma canım hiçbirşey
tatlıyı ben yaparım tamam mı sen otur çocuğuna bak
biz gittikten sonra da ev temizlenecek zaten

slm kızlar nasılsınız?

uzun zamandır yazamadım.. şimdi hazır oğlam uyumuşken yaziim :)

umarım hepiniz iyisinizdir.. hepinizi kocamaaaan öpüyorum

iyiyiz şekerparem biz siz de iyisinizdir umarım ana-oğul...gerçi iyi olduğunuzu telde haberleşiyoruz ama olsun adet yerni bulsun:)

haftaya kızlar ben de sen de bendesin kaçarın yok ona göre.

Yonca,Bilgi,Mehtap,Yalda sizleri de bekliyorum müsait olan herkes buyursun gelsin.
çocuk çoluk torun tombalak doluşalım

Son düzenleme:
bakalım cnm nasip bnde szleri görmek tanımak çok istiyorum

Sağol Selda'cım ben yeşilyurta giderim herhalde daha yakın bana kesinlikle eşim gelene kadar kilo vermem lazım yazada zayıf girerim çünkü allah kısmet ederse gelince şöyle bir tatile gitmeyi planlıyoruz ,
Canım bişey olmazsa haftaya cumartesi gelirim sizlerle tanışmak çok güzel olcak

tamam cnm sen orda git sanırım hepsi aynı,abim Adana da gitmişti diyeti buydu,değişim listesi ile diyet o yüzden yer farketmez,sen kararlı ol ve git yeterki.
biz de öyle cnm ALlah izin verirse gicz yazın tatile hem Adana hem deniz,o yüzden ne formda olsam okadar iyi olck benim için.
gel cnm beklerim inş.hem yakın sayılırız biz yine de.

kızlar akşamüstü Hello Baby e gittik bi tane oyuncak alalım Tuna ya çok pahalı oyuncaklar 40-50 ye bulsak bari derken,250 TL harcadık yaa kız Ceyda yaktın başımızı varya:))
Tuna ya bi tane hamak aldık,sallanmayı çok seviyo ya paşa hazretleri ondan,eski salıncağı kaldırdık sahibine geri vercz.Bi tane eğitici köpek aldık,bikaç oyuncak ufak tefek.250 yi buldu,ama 50 de hediye verdiler kampanya varmş,öyle bi hayli zarardayız yani anlıcağınız.
gerçi kuzum için değer,Allah sağlık versin babamız çalışıp öder dimi ama:)

şaka maka evlatlar için hiç bişey göze batmıyo kızlar dimi,kendimizin özel ihtiyaçları var nezamandır hep sallıyoruz hadi bu ay hadi öbür ay derken,söz konusu oğluş olunca insan herşeyi alabiliyor.

bu arada sizin temizlikler bitmedi herhalde daha,gelen giden yok pek:)

ben dünyalar kadar iş yaptım bide Hello Baby de kaç saat gezindim,geldm bide size yazıyorum:)
ama çok yoruldum heryerim ağrıdı varya,halı sil,cam sil,kapı yer sil,süpürge toz derken bittim yanii,nakavttttt eee evi bukadar dip temel ellemezsen olacağı bu dimi

sizde durumlar nasıl? temizliği bitiren yokmu daha:)

ayyy benım ıstedığım kopeği almışınz bndealcam yaa say bakem neler aldınız hangı oyuncaklardan aldınız bızde gtcez yarın..belkı fıkır olur

ayyy benım ıstedığım kopeği almışınz bndealcam yaa say bakem neler aldınız hangı oyuncaklardan aldınız bızde gtcez yarın..belkı fıkır olur

kız madem gitcektiniz beraber gitseydik ya,
işte biz bi hamak aldk bide eğitici köpek,para tutan bu ikisi gerisi ıncık cıncık papalı pijama altı aldk,aynalı şıngırak sein dediğinden mi bilmiyorm,minik bi oyuncak daha,evde giyck panpuf böyle işte.
hediye verdiklerini de devam sütü ve prima bez aldk.

selam kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum...

seldacım yeni oyuncaklarınızı güle güle kullanın..

sana gelme işine gelince bi aksilik olmazsa sendeyiz cnm.. :82:

tunacığı öp bnm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…