aa ne gusel herkes bıze yakın oturuyor demek moonlightta üçyolda haa ıyı oldu bu en kısa zamanda toplaşalımm..bakalım selda ne zaman musaıt
bu arada herkese ıyı geceler kıslar bnde kaynanamdan geldım oğlanı uyuttum oturuyorum
sızler nasılsnz...
gunydn kızlar nabersnz...
yuppii haftaya cumartesı görüşüyouz demek tmm ne gusell
bndeannemı beklıyorum gelıp oğluma bakacak bnde evın ıcabna bakıcam:)temzlık gunu anlıcağınz
eenaslsnzz
slm kızlar,günaydın hepinize....
ok bana uyar önümüzdeki c.tesi herkesi beklerim müsaitim yani.buluşma yerini siz ayarlayın toplaşın ben sizi alırım.
herkesi bekliyorum ama bakın ona göre,bide geldk buluşmamak yok,en kısa zamanda hava ilk güzel olduğu anda buluşuyoruz.
günaydın kızlaaar
seldada toplanılıyo demek hadi bakalım:)
daha önce hiç grüştünüzmü szler pekiii
ilk miolucak yoksa
gunydn kızlar nabersnz...
yuppii haftaya cumartesı görüşüyouz demek tmm ne gusell
bndeannemı beklıyorum gelıp oğluma bakacak bnde evın ıcabna bakıcam:)temzlık gunu anlıcağınz
eenaslsnzz
Ayyy pardon ya sana sormadık değil mi müsait misin diye
kusura bakma canımmmm ya
cezalısın ya ondan sormamışımdır ben
artık saçını süpürge et bize mamalar hazırla
şaka şaka herkes birşey getirecek evsahibi hiiiççççç birşey hazırlamıcak
ev toplanması gerekir bebekler durmaz evsahibi hazırlanmasın bence
hepimiz yzhazır ya yaptığımız birşeyi getirelim
ama tatlı tuzlu haberli olsun yani
ince düşünceli arkadaşlarım benim saoln kızlar
ama ben tatlıları yaparm,onlar akşamdan da oluyo nasılsa.
sizler tuzlu ayarlayın ozaman,fazlasına da gerek yok az az.
bu arada sana das kolay gelsin Gülsenim.
sana da Ceydacım....
slm kızlar nasılsınız?
uzun zamandır yazamadım.. şimdi hazır oğlam uyumuşken yaziim :)
umarım hepiniz iyisinizdir.. hepinizi kocamaaaan öpüyorum
bakalım cnm nasip bnde szleri görmek tanımak çok istiyorumiyiyiz şekerparem biz siz de iyisinizdir umarım ana-oğul...gerçi iyi olduğunuzu telde haberleşiyoruz ama olsun adet yerni bulsun:)
haftaya kızlar ben de sen de bendesin kaçarın yok ona göre.
Yonca,Bilgi,Mehtap,Yalda sizleri de bekliyorum müsait olan herkes buyursun gelsin.
çocuk çoluk torun rombalak doluşalım
zor geçecek ama geçer merak etme Yeldacım üzme kendini sen.
ben direkt diyetisyene gittim,orası önce dahiliyeye git dedi kan verdm bütün herşeyime bakıldı hormonlar da orda çıktı benim işte iyi oldu yani.
ben de tutamıyordum boğazımı ama bu resmen insanın yeme düzenini değiştiriyor,ve eskisinden çok yiyorum hiç aç kalmıyorum kesinlikle.öyle 3 köfte bilmem nekadar et yada sebze değil,çok güzel bi diyet genelde bunu veriyorlar herkese.
kesinlikle gitmeni tavsiye ederm cnm.
hem kışım iyi oluyo diyet,hem yaza zayıf giriliyor hem de genelde evde olunduğu için yapıp uygulamak kolay oluyor.
şubatta başlasan mayısa en az 10-12 kilo vermş olarak girersin yaza 15 i bulur düşün:))
ve hiç zoru yok dediğim gibi canım.dene bence,bişey kaybetmezsin.
Sağol Selda'cım ben yeşilyurta giderim herhalde daha yakın bana kesinlikle eşim gelene kadar kilo vermem lazım yazada zayıf girerim çünkü allah kısmet ederse gelince şöyle bir tatile gitmeyi planlıyoruz ,
Canım bişey olmazsa haftaya cumartesi gelirim sizlerle tanışmak çok güzel olcak
ayyy benım ıstedığım kopeği almışınz bndealcam yaa say bakem neler aldınız hangı oyuncaklardan aldınız bızde gtcez yarın..belkı fıkır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?