Ek gıdadan doyduysa karnı aç olmayınca emmemiştir sıkma canınım sütün kesilmesin birde
selam kızlar,iyi akşamlar hepinize
Yoncacım görmüşsün bebişlerini hadi gözün aydın cnm
Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inş.
Gülsencim büyüyor ya ondan artıyor cadılıkları.
Tuna da öyleydi biliyosun gaz bitti 3 ayı dolunca yok diş huzursuzuğu dedik yok bilmem ne şimdi nasıl görsen bi birine kızıp bağırır gibi aaaaa diyo ritmle birlikte çok alem yaa,insan da ne kafa kalıyo ne bişi:) diş desen hala çıkacak,diş bahanesi bunların minik cadılar:)
Yeldacım,ben de veriyorum valla az az emiyor ağzına tutuyorum portakalı.biraz da her denileni yapmamak gerekiyo bence yok o sakıncalı yok bu sakıncalı.amaaannn çok biliyo herkes.hadi muz,bal,yumurta akını anladık gerisi hikaye bence abartıyolar,nolabilirki Allah aşkına portakaldan:)
Tuna da bugün doğru düzgün emmedi 1 kez emdi desem olck çok canım sıkkın yaa,mama yemek istiyo sanırım ama sinirimden mama da vermiyorum.meyve de vermedm bugün.çok üzülüyorum ya
gece de emmedi,devam sütü yaptm onu içti,niye emmiyor bu çocuk memeden kesilecekmi yoksa of Allahım ya delircem
saol cnm bnm:)yoncacım görmüğşsün bebişleri gözünayydın nasıl beğendinmi doktorumuzu
bende istiyordum ikiz doğurayım diye benim birde annemle teyzem ikiz ama ne teyzemin çocuklarında nede bende çıkmadı
günaydın cnm maşallah oğlunagunydınn kızlarr nasılsnzzz bakalımmm dun yoktum ben annemdeydımm
benım oğlumda huysz kucak ıstıyo ama sadece aldınmı pek sesı çıımıyo ada ada demeye başladı bıde ayakta duruyo ellernden tutuyorum duruyo kuzum benimm..
yeldacım dsen naslsnn emre paşa nasıl bu arada emre ısmıne bayılıyorum yaa
gülsencm sen napıuosn nesı varmışlaranın anlayabıldnmı
bılgı zaten ızınde yoncacım sen nasılsn
cnm tahir bey hastanede muayene etmiyor die biliyorum şirinyerde muayanesi war hastanede numara sistemi ile çalışıyor sanırım bn ilk kez dün gittim hastaneye herkes numara alıyodu çok büyük bi hastane daha tecrübeli arkadaşlar war onlar daha çok aydınlatır senii:günaydın arkadaşlar
bişey sormak istiyorum size
buca kadın doğumun işleyişi nasıl
randevu falan mı alınıyor , yoksa muayene günü gidip sıra mı alıyoruz
sıra kaçta alınmaya başlanıyr muayne kaçta başlıyor acaba
gidersem Tahir Bey e gitmeyi düşünüyorum
:26::26:
ama ben sitesinden baktım aralık ayı doktor çalışma planından tahir beyin pol günleri yazıyorducnm tahir bey hastanede muayene etmiyor die biliyorum şirinyerde muayanesi war hastanede numara sistemi ile çalışıyor sanırım bn ilk kez dün gittim hastaneye herkes numara alıyodu çok büyük bi hastane daha tecrübeli arkadaşlar war onlar daha çok aydınlatır senii
cnm bn seni yanıltmayım blkide wardır arkadaşlar burda olsa slerdi sana bn özeline gidiyorum hastanede tahlil için gitmiştim bi odası yok yaani acilde duruyoama ben sitesinden baktım aralık ayı doktor çalışma planından tahir beyin pol günleri yazıyordu
cnm bn seni yanıltmayım blkide wardır arkadaşlar burda olsa slerdi sana bn özeline gidiyorum hastanede tahlil için gitmiştim bi odası yok yaani acilde duruyo
ewet cnm bnde daha yeni gitmeye başladım 100 lira muayenesi sen direk hastaneyi ara bnce kesin çözüm
tamam canım teşekkür ederim
burdan cevap alamazsam olmasza hastaneyi arayıp öğrenmeye çalışırım
sen de Tahir beye mi gidiyorsun, özel ücreti ne kadar ki acaba:18:
tamam canım teşekkür ederim
burdan cevap alamazsam olmasza hastaneyi arayıp öğrenmeye çalışırım
sen de Tahir beye mi gidiyorsun, özel ücreti ne kadar ki acaba:18:
günaydın kızlar
günaydın Gülsencim.
umarım dediğin gibi hasta değildir,biyeri ağrımıyordur Lara nın
bilemiyorum da Tuna gazı bittiğinden beri yine hep huysuz ya gerçi diş eziyeti sanırım çok erken başladı ya bizimde,yine de diyorum bi bebek hergün mü bağırır çığırır ne bileyim.huysuz herhalde benim oğluşum diyorum.3 ayı geçince gazı bitince farklı farklı huyları çıkıyor ya:)
ama dediğim gibi inş.bi sıkıntısı yoktur.
biz de öyle yine geceleri bile çok huzursuz ağlayarak uyanıyor sürekli,günlerdir uyku namına bişey yok.ama belli bir zamandan sonra çok sinir yapıyo uykusuzluk gece ağladm inankisürekli yat kalk yat kalk,hadi kalkaym ama ağlaması nolck,yani çok zor Gülsencim ALlah onların da bizim de yardımcımız olsun.
dr.konusuna gelince kim sizin drunuz?
bizimki öyle değil 1 ay içindeki kontrollerine ücretsiz bakıyo.ayı dolduğunda ücretli
ilk 3 ay falan sürekli çağırır sonrasında 2 aya çıkartıyo bi problemi yoksa,varsa zaten sürekli kontrol altında tutuyo.ve büyüdükçe her ay bakımına gerek duymuyo ara gittikçe uzuyor,dediğim gibi sağlığında bi sorun görmedikçe
hiç parazan değildir,biz bikaç arkadaş ona gidiyoruz çok da memnunuz.
ara istersen canım ama benim bildiğim kadarıyla da Tahir bey çok uzun zamandır poliklinik yapmıyor
listede hep ismi var nedense gittiğinde hep ameliyathanede olur ama
ayda bir kez 100 tl alır mua. her ihtiyacın olduğunda bakar
çok iyi bir insandır paracı falan değildir
her aradığında ulaşırsın bu çok önemli benim için
bi yaramazlık yok cnm çok şükür herkes iyi bebklerin huysyzlukları dışında:)allah içine sindirsin cnm dinle bol bol kndine bebişine ii bak cnm çok öptmkızlarr herkese selamlarrr
geçmişi okuyamadım. umarım herkez iyidir. herşey yolundadır.
benim tatill süperr gidiyo çok şşükür herşey yolunda Rabbim'e şükürler olsun.
kızlar bişi itiraf ediyim ev hanımlığı gerçekten çok zor yaww
selda yelda nezahat gülsen ceyda yonca sizleri ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum
Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?