• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Yok canım vermiyorum en son kan değerlerine bakılmıştı normal çıktı vermene gerek yok dediler vermiyorum bende

Ek gıdadan doyduysa karnı aç olmayınca emmemiştir sıkma canınım sütün kesilmesin birde

öncelikle hayırı uğurlu olsun cnm 2.bebeğin
sağ salin kucaklarsın umarım.

evet arkadaşımın da dediği gibi bir tek ben yapamadm doğumumu Buca da bide Ceyda vardı sabırım.
ama ben çok isterdm orda olmasını herkes biliyo nasip olmadı benim diyelim.
ama hastane bence çok güzel,temiz yeni,tam teşekküllü ve ilgi alaka bence bi devlet hastanesine göre çok çok iyi bile.

Dr. olarak da evet Tahir Özgüder çok iyi,gerçi ben özeline gidemedm ama ozaman poliklinikte oluyordu bikaç kez ona bakıldm ve gayet memnun kaldm

diğer drlardansa Şinasi ve Pamir Bey çok iyilerdi hele Şinasi pamuk gibi bir adam,çok yardımsever ilgili bi dr.sağolsun.

hakkında hayırlısı olur umarım cnm.
görüşmek dileğiyle...

sağlıkla kucaklarsın umarım canım bebeğini
biz hepimiz bucada yaptık doğumumuzu ve çok memnunuz
hepimizin doktoru da aynı kişiydi Tahir Özgüder
doktorumuzdan da çok memnunuz
bir tek Selda Bucada doğuramadı
özelde yaptı doğumunu ve hiç memnun kalmadı
hastanenin hemen hemen bütün doktorları çok iyi
ama erkekleri tercih et eğer hastanede muayene olacaksan
galiba Şinasi bey ve Pamir bey iyilermiş
Tahir bey uzun zamandır poliklinik yapmıyormuş duyduğum kadarıyla

Hoşgeldin aramıza sana tavsiye edebileceğim doktor Tahir Özgüder hem özeli var hemde Buca kadın doüğumun doktorlarından çok iyi bir doktordur hiç pişman olmazsın zaten bu topikte çoğumuz onun hastasıyız

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürederim şimdi kararım kesinleşti doktor konusundada bilgilendirdiğiniz için de ayrıca sağolun :46:

yok Seldam huysuz bu huysuz ben sana diyim
uyku için yapıyor bence herşeyi
kuş gibi uyuyor yanına yatmazsam
sonra saat başı uyumak istiyor hanım
dün öğleden sonra yattım yanına 3 saat uyudu
gece gülücükler attı uykusu gelene kadar
sonra aynı huysuz geri geldi
bakayım Halil beyle konuşayım muayene işini çözemezsem
senin doktora bakarız birde
seninki bir hastanede çalışıyor mu?

huysuzlaşıyolar canım benim diyorum ben sana:)
Az daha geçsin sen seyreyle hele:))
öyle yap cnm konuş doktorunla olmadı gel bizim dra.
benimki Karşıyaka Devletteymş baş hekimmiş orda sanırım daha önceleri,ayrılmış diye biliyorum
ayrıntıları soramadm inanki en son gidişte soracaktm unuttum Gülsencim.
bi arkadaşım bu hafta gitck sorcak unutmazsa,sana da bildiririm öğrenirsem.

bide Tunayla birlikte mi yatıyorsun demişsin Gülsencim
biz de daha rayıns oturtamadk.çok uzun zaman ikimiz birlikte karyolada yattık
sonra babamız da geldi (baktık ayrı olmuyo:) ) ama çok zor oluyordu ben koca mgövdemde yarım kişilik yerde yatıyordum:) şimdi odamıza taşıdık karyolasını ona yatırıyorum ama bu aralar yine çok huzursuz olduğu için sık sık uyanıyo bi yanımda bi orda gece boyu.

siz aynı yatakta yatıyosunuz dimi?
ama hergün değişiyo cnm,bugün orda yarın burda belli olmuyo,düzelecek herşey zamanla napalım

nasıl ona yeni aldığın beşik? sevmedimi Lara onu,-motorlumu aldın sen de
daha önce sordm ama görmedin sanırım cevaplamadın merak yaptım şimdi:)

gunydınn kızlarr nasılsnzzz bakalımmm dun yoktum ben annemdeydımm
benım oğlumda huysz kucak ıstıyo ama sadece aldınmı pek sesı çıımıyo ada ada demeye başladı bıde ayakta duruyo ellernden tutuyorum duruyo kuzum benimm..
yeldacım dsen naslsnn emre paşa nasıl bu arada emre ısmıne bayılıyorum yaa
gülsencm sen napıuosn nesı varmışlaranın anlayabıldnmı
bılgı zaten ızınde yoncacım sen nasılsn

unut sen beni unut hııhh:63:

kızlarr herkese selamlarrr
geçmişi okuyamadım. umarım herkez iyidir. herşey yolundadır.
benim tatill süperr gidiyo çok şşükür herşey yolunda Rabbim'e şükürler olsun.
kızlar bişi itiraf ediyim ev hanımlığı gerçekten çok zor yaww
selda yelda nezahat gülsen ceyda yonca sizleri ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum
Allah'a emanet olun..

Bilgicim bizler iyiyiz çok şükür herşey yolunda Yoncanın da dediği gibi bıcırıkların cadılıkları dışında:)
siz de iyimişsiniz sevindm,tatil de iyi oohhh içininize sinsin arkdaşım

ev hanımlığı zor olmazmı Bilgicim bence en zor şey,işin hiç bitmiyo heleki çocuğun varsa heleki hıysuzsa eyvahlar olsun:)

döndüğünde görüşürz tatlım öpüyorum

günaydın kızlar

günaydın Gülsencim.
umarım dediğin gibi hasta değildir,biyeri ağrımıyordur Lara nın
bilemiyorum da Tuna gazı bittiğinden beri yine hep huysuz ya gerçi diş eziyeti sanırım çok erken başladı ya bizimde,yine de diyorum bi bebek hergün mü bağırır çığırır ne bileyim.huysuz herhalde benim oğluşum diyorum.3 ayı geçince gazı bitince farklı farklı huyları çıkıyor ya:)
ama dediğim gibi inş.bi sıkıntısı yoktur.
biz de öyle yine geceleri bile çok huzursuz ağlayarak uyanıyor sürekli,günlerdir uyku namına bişey yok.ama belli bir zamandan sonra çok sinir yapıyo uykusuzluk gece ağladm inanki:( sürekli yat kalk yat kalk,hadi kalkaym ama ağlaması nolck,yani çok zor Gülsencim ALlah onların da bizim de yardımcımız olsun.

dr.konusuna gelince kim sizin drunuz?
bizimki öyle değil 1 ay içindeki kontrollerine ücretsiz bakıyo.ayı dolduğunda ücretli
ilk 3 ay falan sürekli çağırır sonrasında 2 aya çıkartıyo bi problemi yoksa,varsa zaten sürekli kontrol altında tutuyo.ve büyüdükçe her ay bakımına gerek duymuyo ara gittikçe uzuyor,dediğim gibi sağlığında bi sorun görmedikçe
hiç parazan değildir,biz bikaç arkadaş ona gidiyoruz çok da memnunuz.

Seldacım bebekler her 3 ayda bir huy değiştirirler ama senin işin gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

gunydınn kızlarr nasılsnzzz bakalımmm dun yoktum ben annemdeydımm
benım oğlumda huysz kucak ıstıyo ama sadece aldınmı pek sesı çıımıyo ada ada demeye başladı bıde ayakta duruyo ellernden tutuyorum duruyo kuzum benimm..
yeldacım dsen naslsnn emre paşa nasıl bu arada emre ısmıne bayılıyorum yaa
gülsencm sen napıuosn nesı varmışlaranın anlayabıldnmı
bılgı zaten ızınde yoncacım sen nasılsn

SAğol canım eğer ben veya kardeşim oğlan olsaymışız babam Emre koycakmış ismimizi ee ikimizde kız olunca içinde kalmıştı ben hep dua ederdim ilk çocuğum oğlan olsun diye gerçi kızıda bir oğluda bir alllah sağlık versinde allah dualarımı kabul etti oğlum oldu koyduk bizde ismini

kızlarr herkese selamlarrr
geçmişi okuyamadım. umarım herkez iyidir. herşey yolundadır.
benim tatill süperr gidiyo çok şşükür herşey yolunda Rabbim'e şükürler olsun.
kızlar bişi itiraf ediyim ev hanımlığı gerçekten çok zor yaww
selda yelda nezahat gülsen ceyda yonca sizleri ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum
Allah'a emanet olun..

Zor ya çok zor hemde bu saat oldu daha yeni oturdum belim kopuyor ev işi hiç bitmiyor

Yonca Gülsen sizler nasılsınız unuttuğum arkadaşlar alınmasınlar inan zor duruyorum ayakta Emre üşütmüş biraz hafif burun akıntısı ve öksürüğü var birde şu üst dişler patlamadı gitti onunda sıkıntısı var herhalde huysuz biraz

huysuzlaşıyolar canım benim diyorum ben sana:)
Az daha geçsin sen seyreyle hele:))
öyle yap cnm konuş doktorunla olmadı gel bizim dra.
benimki Karşıyaka Devletteymş baş hekimmiş orda sanırım daha önceleri,ayrılmış diye biliyorum
ayrıntıları soramadm inanki en son gidişte soracaktm unuttum Gülsencim.
bi arkadaşım bu hafta gitck sorcak unutmazsa,sana da bildiririm öğrenirsem.

bide Tunayla birlikte mi yatıyorsun demişsin Gülsencim
biz de daha rayıns oturtamadk.çok uzun zaman ikimiz birlikte karyolada yattık
sonra babamız da geldi (baktık ayrı olmuyo:) ) ama çok zor oluyordu ben koca mgövdemde yarım kişilik yerde yatıyordum:) şimdi odamıza taşıdık karyolasını ona yatırıyorum ama bu aralar yine çok huzursuz olduğu için sık sık uyanıyo bi yanımda bi orda gece boyu.

siz aynı yatakta yatıyosunuz dimi?
ama hergün değişiyo cnm,bugün orda yarın burda belli olmuyo,düzelecek herşey zamanla napalım

nasıl ona yeni aldığın beşik? sevmedimi Lara onu,-motorlumu aldın sen de
daha önce sordm ama görmedin sanırım cevaplamadın merak yaptım şimdi:)

biz üçümüz yatıyoruz Seldacım yatağın bir tarafında Lara iki kolunu açmış vaziyette yatıyor
diğer tarafında biz karı-koca yapışıyoruz
yeni aldığım beşik sayesinde dün ütü yaptım çamaşır serebildim
kahvaltımı bile yaptım valla
ben bunların hiçbirini yapamıyordum
kraft otomatik sallanan beşik aldım memnunum
keşke daha önce alsaymışım
bu sıkıntıları çekmezmişim

Yonca Gülsen sizler nasılsınız unuttuğum arkadaşlar alınmasınlar inan zor duruyorum ayakta Emre üşütmüş biraz hafif burun akıntısı ve öksürüğü var birde şu üst dişler patlamadı gitti onunda sıkıntısı var herhalde huysuz biraz
iyiz cnm şükür allah yardımcın olsun cnm ya zor walla

aynı sorun Yeldacım çok fena bu huysuzluk eşim diş yüzünden bunlar diyor
elimizi mememi dişleyip duruyor yaramaz
bugün 4. günü huysuzlukta 2011 i sevmedi bu bebişler
size de çoookk geçmiş olsun
öksürük hangimizinkinde yok ki
Nezahatte yoktur bak onunki çok küçük
diş olayıysa bizim yaşadığımız çok fena Yeldacım
allah hepimize sabır versin çünkü bir tane değil bu diş

kıyamam çok geçmiş olsun Yeldacım,hep aynılar Tuna da öyle kaç gündür havalar buz kesti birden,tam hastalık havası.Allah şifa versin.

sizin de diş huzursuzluğu erken başladı Gülsen yaa bizim gibi
yazık bebişlerimize biz de 2 ayı geçiktir çekiyoruz ortada diş miş yok daha:(

bu arada Nezahat inkide öksürüyordu ufak ufak evelsi gün telde konuşurken
dediğin gibi öksürmeyenimiz yok.

sağol canım sıcak odadan peşimde çıkıyor soğuğa üşüttü tabii
Kıyamam ben ona diş olayı çok zor nasıl kaşınıyordur damakları

kıyamam çok geçmiş olsun Yeldacım,hep aynılar Tuna da öyle kaç gündür havalar buz kesti birden,tam hastalık havası.Allah şifa versin.

sağol canım ev sobalı benim evim çok soğuk sıcaktan soğuğa peşime çıkıyor üşüttü allahtan ateşi yok

Back