- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 45
Yok canım vermiyorum en son kan değerlerine bakılmıştı normal çıktı vermene gerek yok dediler vermiyorum bende
Ek gıdadan doyduysa karnı aç olmayınca emmemiştir sıkma canınım sütün kesilmesin birde
öncelikle hayırı uğurlu olsun cnm 2.bebeğin
sağ salin kucaklarsın umarım.
evet arkadaşımın da dediği gibi bir tek ben yapamadm doğumumu Buca da bide Ceyda vardı sabırım.
ama ben çok isterdm orda olmasını herkes biliyo nasip olmadı benim diyelim.
ama hastane bence çok güzel,temiz yeni,tam teşekküllü ve ilgi alaka bence bi devlet hastanesine göre çok çok iyi bile.
Dr. olarak da evet Tahir Özgüder çok iyi,gerçi ben özeline gidemedm ama ozaman poliklinikte oluyordu bikaç kez ona bakıldm ve gayet memnun kaldm
diğer drlardansa Şinasi ve Pamir Bey çok iyilerdi hele Şinasi pamuk gibi bir adam,çok yardımsever ilgili bi dr.sağolsun.
hakkında hayırlısı olur umarım cnm.
görüşmek dileğiyle...
sağlıkla kucaklarsın umarım canım bebeğini
biz hepimiz bucada yaptık doğumumuzu ve çok memnunuz
hepimizin doktoru da aynı kişiydi Tahir Özgüder
doktorumuzdan da çok memnunuz
bir tek Selda Bucada doğuramadı
özelde yaptı doğumunu ve hiç memnun kalmadı
hastanenin hemen hemen bütün doktorları çok iyi
ama erkekleri tercih et eğer hastanede muayene olacaksan
galiba Şinasi bey ve Pamir bey iyilermiş
Tahir bey uzun zamandır poliklinik yapmıyormuş duyduğum kadarıyla
Hoşgeldin aramıza sana tavsiye edebileceğim doktor Tahir Özgüder hem özeli var hemde Buca kadın doüğumun doktorlarından çok iyi bir doktordur hiç pişman olmazsın zaten bu topikte çoğumuz onun hastasıyız
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürederim şimdi kararım kesinleşti doktor konusundada bilgilendirdiğiniz için de ayrıca sağolun