• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Ceyda senden nbr? nasılsın,Talha nasıl?
Talha da sürekli hareketimi ya,Tuna yı kucağımda bile zor tutuyorum yakında atacak kendini:)
kıpır kıpır maşallah kuzum,hiç durmuyo.eli,ayağı kolu bacağı,hele başı bi oraya bi buraya bakar meraklı turşucu:)

nasıl ek gıdalarla aranız iyimi? alıştınızmı ana oğul düzene?

öyle seldacm yerdede durmuyo kucağımdada oraya buraya kıvranıp duruyo
bız hala meyve ve yoğuttayz sabhları ıhlamur bu kadar çorbalara başlıcaz ıste bu hafta benm kafam çokk karsıyo bu ek gıda meselesnde bırının bana neyı ne zamn nasl vereceğimi sölemesi lazım::))
off delımıyım neyımm
tuna huyszmu halaa cnm kıyamam ya onaa
bnde yarın annmdeyim braz dınblencemm

bız hala meyve ve yoğuttayz sabhları ıhlamur bu kadar çorbalara başlıcaz ıste bu hafta benm kafam çokk karsıyo bu ek gıda meselesnde bırının bana neyı ne zamn nasl vereceğimi sölemesi lazım::))
off delımıyım neyımm

ya neyin nezaman verildiğinin bir önemi yokki Ceydacım önemli olan dengeli beslenebilmesi
onu az çok sen kestirirsin zaten mesela ben yoğurdu akşamları yada öğledensonraları vermeye çalışıyorum sakinleştirmesi yada uyku verebilmesi açısından,meyveyi de arada işte çorba genelde öğlen oluyo
sen de alışırsın insan bikaç günde alışıyo zoru yok yani.
Tuna aynı ya bağırış çığırış devam:)
çok nadir sakin oluyo koca günde sayılıdır yani:)
ben de gitck gibiyim yarın anneme,yarın anne günü desene,dinlenme vakti,tatil bize:)

beşik mi aldın nerdn

kraft aldım canım
güzele benziyor şimdi çalıştırdım Lara beğendi 10 dak uyumadan durdu
uyurken ne kadar durur bilmem

kızlar bn geldiim tahir beye gerçekten iyi bi insana benziyo
bebişlerim çok iyimiş maşallah bıcır bıcır hareket ediyolar :nazar::nazar:

hadi gözün aydın canım
amniyosentezden bahsediyordun sen ne dedi Tahir bey
ya hep sorucam amma meraklı diceksin daha yeni tanıştık ama sorucam
tüp bebek mi değil mi? tek yumurta ikizleri mi? ohhh be rahatladım

Ceyda senden nbr? nasılsın,Talha nasıl?
Talha da sürekli hareketimi ya,Tuna yı kucağımda bile zor tutuyorum yakında atacak kendini:)
kıpır kıpır maşallah kuzum,hiç durmuyo.eli,ayağı kolu bacağı,hele başı bi oraya bi buraya bakar meraklı turşucu:)

nasıl ek gıdalarla aranız iyimi? alıştınızmı ana oğul düzene?

Lara da öyle hiçbir yeri durmuyor
eğer hareketsizse kesin ıkınıyordur
ya gaz çıkaracaktır ya kaka yapacaktır
o kadar yani bi çocuk uykusunda da hareket eder mi ya
kundak yapıyorum ondan bile çıkıyor maymun

off delımıyım neyımm

Ceydacım sen verilmeyenleri öğren ve onları verme
bence herşeyi ver verilmeyenler dışında
galiba 1 yaşından önce inek sütü, bal ve yumurta beyazı hariç herşey veriliyor
ben Lara'ya tattırmaya başladım
babası muz yalattığından beri sürekli yediklerimize bakıyor aç gözlü
bende yalatıyorum bugün kaşar peyniri ve nutellanın tadını öğrendik
1 yaşına gelsin eline topitop vericem öyle güzel yalıyorlar ki
kameraya çekicem o anı

kraft aldım canım
güzele benziyor şimdi çalıştırdım Lara beğendi 10 dak uyumadan durdu
uyurken ne kadar durur bilmem

hadi gözün aydın canım
amniyosentezden bahsediyordun sen ne dedi Tahir bey
ya hep sorucam amma meraklı diceksin daha yeni tanıştık ama sorucam
tüp bebek mi değil mi? tek yumurta ikizleri mi? ohhh be rahatladım

Lara da öyle hiçbir yeri durmuyor
eğer hareketsizse kesin ıkınıyordur
ya gaz çıkaracaktır ya kaka yapacaktır
o kadar yani bi çocuk uykusunda da hareket eder mi ya
kundak yapıyorum ondan bile çıkıyor maymun

Ceydacım sen verilmeyenleri öğren ve onları verme
bence herşeyi ver verilmeyenler dışında
galiba 1 yaşından önce inek sütü, bal ve yumurta beyazı hariç herşey veriliyor
ben Lara'ya tattırmaya başladım
babası muz yalattığından beri sürekli yediklerimize bakıyor aç gözlü
bende yalatıyorum bugün kaşar peyniri ve nutellanın tadını öğrendik
1 yaşına gelsin eline topitop vericem öyle güzel yalıyorlar ki
kameraya çekicem o anı

nasıl beşik aldınız Gülsencim? motorlu sallananlardan mı yoksa:)
güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun Lara bebiş...

öyleler cnm şimdiki nesil böyle herhalde Tuna da öyle minicekkenden beri fıkır fıkır kaynar durmaz 5 dk:)

bence de en güzeli tattırmak herşeyden az da olsa,biz de öyle hep tattırmıştık 3.aydan sonra falan şimdi maşallah hiç ayırt etmez.hatta öyleki una onun için yaptığım özel mamaları çok sevmiyor,bizle birlikte yemek yemek istiyor hep,veriyorum bende herşeyden azar azar.dediğin gibi bal,süt,yumurta akı hariç.çok da iyi oluyo,rahatlık.

hey maşallah gulsencım erkenden başlamısız tatma ısıne bnde ole canm erkenden başladık bzde tatmaya şımdıde verıyorum bn sadece düzen oturtucam kendımce yoksa sorun değil
eve yarın anne gunu o bakar bn kuafore gderım kaş bıyık operasyonu:)saçımı başımı duzleştırırım kendımle ılgılenırım boraz sonra nescafe ve sıgara eeee değmeyın keyfıme yarın benm gunumm
anneme gdeceğim gunu sabrszlıkla bekler oldum ben rahat rahat oturuyorum kardesımle annem bakıyo:9:
ama kaynanamda ole olmuyo orası ayrıı

hey maşallah gulsencım erkenden başlamısız tatma ısıne bnde ole canm erkenden başladık bzde tatmaya şımdıde verıyorum bn sadece düzen oturtucam kendımce yoksa sorun değil
eve yarın anne gunu o bakar bn kuafore gderım kaş bıyık operasyonu:)saçımı başımı duzleştırırım kendımle ılgılenırım boraz sonra nescafe ve sıgara eeee değmeyın keyfıme yarın benm gunumm
anneme gdeceğim gunu sabrszlıkla bekler oldum ben rahat rahat oturuyorum kardesımle annem bakıyo:9:
ama kaynanamda ole olmuyo orası ayrıı

malesef kananalarda aynı oluyo genelde:)
benim kayınvaldem de sever ama sağolsun öyle kucağımda dursun ben bakayım demez çok fazla.
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli hesap:))

Son düzenleme:
tropikal meyvelerde vermeyın dıolar bıde tuz yasak sanırsam
portakal çilek falan yasına kadar vermeyın dıolar
dr una gore değişiyo sanrsammm..benımkıde maşallah ne versem yıyo:))

malesef kananalarda aynı oluyo genelde:)
benim kayınvaldem de sever ama sağolsun öyle kucağımda dursun ben bakayım demez çok fazla.
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli hesap:))

benm kaynanada uzaktan sever cok tutmaz yoruluyo hemen amabenım kucağımda durmasn dıye kocasna verıp duruyo bnde durmasnda kımde durursa dursun yani:63:çok sıkılıorm kaynanmda elımde olsa gtmem

tropikal meyvelerde vermeyın dıolar bıde tuz yasak sanırsam
portakal çilek falan yasına kadar vermeyın dıolar
dr una gore değişiyo sanrsammm..benımkıde maşallah ne versem yıyo:))

valla biz de portokal falan vermeyelm dedik ama biz yerken çok istiyo ağlar bağırır o derece yani
veriyorum bende emiyor az az çok da seviyor:)
sonra tuzla şekeri de yaşına kadar vermeyin diyolar amaaannn saçmalık,tuzsuz çorbayı biz içelim bakalım nasıl olck,onların damak tadı yokmu ya,onlar da insan küçük de olsalar.az az veriyorum ben.
bizler yedik de büyüdük noldu öldükmü? Allah a şükür sapasağlamız.

benm kaynanada uzaktan sever cok tutmaz yoruluyo hemen amabenım kucağımda durmasn dıye kocasna verıp duruyo bnde durmasnda kımde durursa dursun yani:63:çok sıkılıorm kaynanmda elımde olsa gtmem

sen sevmiyorsun kaynanayı anlaşılan:)
yok ben severim,bi faydası olmadı pek bana ama,zararı da olmaz kendi halindedir,fitne fesat bilmez.saf gönüllü iyi niyetlidir.

kaynanandakı ozellıklerın tam tersı benm kaynanamda varr ne ararsan yani o derece amaann şımdı onu duşunup canımı sıkmıyım hftada bır gorevımı yapaymda gerısı boşş..

talha yırtınıyo şimdi uykusu geldı anlaşılan bn emzrmeye gdeyım bı saat boyunca emerek uyuyo yaa..

kaynanandakı ozellıklerın tam tersı benm kaynanamda varr ne ararsan yani o derece amaann şımdı onu duşunup canımı sıkmıyım hftada bır gorevımı yapaymda gerısı boşş..

anladm cnm,ee hak edene hak ettiği kadar demi ama
dediğin gibi yap sen görevini gerisini boşver,kafana takıp canını sıkma.salla gitsin.

talha yırtınıyo şimdi uykusu geldı anlaşılan bn emzrmeye gdeyım bı saat boyunca emerek uyuyo yaa..

gece uykusuna mı ytacak artık ne güzel saat da erken daha,gece senin ohh:))
1 saat mi maşallah:)
Tuna en fazla 5 dk.emmiştir.ondan gece çok sık uyanıyor hala daha emip kabalıyo hemen dalıyo yine,en az 3 -4 kez kalkar gece
seninki daha iyi boşver.

uyuttum bebişimi yaa olede cok acıyo artık bı saat boyunca hıç bırakmıyo tam dalınca kendılığınden bırakıyo bn cekersem uyanıyo keyfıne duşkun yani..gecde kalkıyo canım bazen bı defa bazen ıkı defa sabah 7 dede ayakta..

uyuttum bebişimi yaa olede cok acıyo artık bı saat boyunca hıç bırakmıyo tam dalınca kendılığınden bırakıyo bn cekersem uyanıyo keyfıne duşkun yani..gecde kalkıyo canım bazen bı defa bazen ıkı defa sabah 7 dede ayakta..

bizde sizin gibiyiz ama saati henüz bu kadar erkene çekemedik biz

slm kızlar günaydın şimdi hastaneden geldim kan werdim
gülsencim bnm doğal oldu ikizler kimse inanamıyo ama öle oldu tek yumurta ikizleri:)niye çekiniyosun cnm mrk ediceksin tabii 3 yıl korundum hapı eylülde bıraktım kasımda hamile kaldım:)allahın işi iştee

Back