slm kızlar günaydın şimdi hastaneden geldim kan werdim
gülsencim bnm doğal oldu ikizler kimse inanamıyo ama öle oldu tek yumurta ikizleri:)niye çekiniyosun cnm mrk ediceksin tabii 3 yıl korundum hapı eylülde bıraktım kasımda hamile kaldım:)allahın işi iştee
annem çok yakın bana bide görümcem war bekar yaani dul oda yardım eder:)ne güzel ikizlerin olacak bende çok isterdim ikizlerimin olmasını
sana doğumdan sonra kim yardım edecek canım
iki bebek ve sezeryan zor olur
ilk 40 gün bebek bakımının en kolay zamanı
emzir gazını çıkar altını al uyut
ama sonra....
annem çok yakın bana bide görümcem war bekar yaani dul oda yardım eder:)
çok zor olucak biliyorum ama herşey allahtan
hı buarada amniyosentez işinide 3lü tarama yapılcakmış sonuca bakarıs dedi
amin cnm işlh..tamam canım sevindim yardım edecek birilerinin olmasına ikiz olmasa tek başına bak kimse karışmasın derdim ama ikiz zor
inşallah birşey çıkmaz taramalarında da amniyosenteze gerek kalmaz
Lara fazla hareketli ve bu aralar huzursuz şimdi uyuyor da yazabiliyorum
nasıl uyuduğunu görsen kucağımda bacağım tutuldu uyanmasın diye kıpırdayamıyoum
muma çevirdi vallahi bizi hanım ne isterse onu yapıyoruz
kızlar Lara iki gündür deliriyor çok huysuz
kucağımda bile bağırıyor görseniz çok fena
iştahı iyi hasta değil yani
bana kızıyor bağırıyor
mememi ısırıyor canımı yakıyor tırnaklarını geçiriyor
ne olabilir çok fena başım ağrıyor artık
slm kızlar günaydın şimdi hastaneden geldim kan werdim
gülsencim bnm doğal oldu ikizler kimse inanamıyo ama öle oldu tek yumurta ikizleri:)niye çekiniyosun cnm mrk ediceksin tabii 3 yıl korundum hapı eylülde bıraktım kasımda hamile kaldım:)allahın işi iştee
Büyüyor Gülsencim dönem dönem hiç sebepsiz bu tür huzursuzlukları oluyor birde belki damakları kabarıyordur ağrısı falan varsa istersen bir ölçek calpol ver yada calgel sür
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür
Meyvelerden konuşmuşsunuz ben portakal veriyorum özellikle suyunu sıkıp veriyorum benim bildiğim 1 yaşına kadra yumurta beyazı bal çilek verilmiyor kivi tropikal meyve sayılıyorsa ben veriyorum valla hemde kabızlığınada iyi geliyor
duphalac ı kestik acaba ondan olur mu
gaz problemi var gibi kucağımda yukarı doğru çekiyor kendini
ama yatırdığımda bacaklarını çekmiyor
aklıma bir tek diş geliyor aslında ama doktor erken diyor
portakal bende yalattım üstelik demirin emilimini hızlandırıyor portakal
portakal neden verilmiyor ki
selam kızlar,iyi akşamlar hepinize
Yoncacım görmüşsün bebişlerini hadi gözün aydın cnm
Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inş.
Gülsencim büyüyor ya ondan artıyor cadılıkları.
Tuna da öyleydi biliyosun gaz bitti 3 ayı dolunca yok diş huzursuzuğu dedik yok bilmem ne şimdi nasıl görsen bi birine kızıp bağırır gibi aaaaa diyo ritmle birlikte çok alem yaa,insan da ne kafa kalıyo ne bişi:) diş desen hala çıkacak,diş bahanesi bunların minik cadılar:)
Yeldacım,ben de veriyorum valla az az emiyor ağzına tutuyorum portakalı.biraz da her denileni yapmamak gerekiyo bence yok o sakıncalı yok bu sakıncalı.amaaannn çok biliyo herkes.hadi muz,bal,yumurta akını anladık gerisi hikaye bence abartıyolar,nolabilirki Allah aşkına portakaldan:)
Tuna da bugün doğru düzgün emmedi 1 kez emdi desem olck çok canım sıkkın yaa,mama yemek istiyo sanırım ama sinirimden mama da vermiyorum.meyve de vermedm bugün.çok üzülüyorum ya
gece de emmedi,devam sütü yaptm onu içti,niye emmiyor bu çocuk memeden kesilecekmi yoksa of Allahım ya delircem
merhaba bayanlar bende 6 aylık hamileyim ve bucayı düşünüyorum ,aslında hiçbir fikrim yok sadece bir arkadaşın akrabası orda doğum yapmış iyi demiş oda bana sende oraya git dedi birdesize sorayım dedim benim ikinci doğum olacak ilk kızım 8 yaşında antalyada özelde yapmıştım doğumumu ama şimdi bir devlet hastanesi olsun istiyorum acaba buca nasıl ve hangi doktoru önerirsiniz birde sezeryan olacak benim ilki öyle oldu için şimdiden teşekkür ederim
merhaba bayanlar bende 6 aylık hamileyim ve bucayı düşünüyorum ,aslında hiçbir fikrim yok sadece bir arkadaşın akrabası orda doğum yapmış iyi demiş oda bana sende oraya git dedi birdesize sorayım dedim benim ikinci doğum olacak ilk kızım 8 yaşında antalyada özelde yapmıştım doğumumu ama şimdi bir devlet hastanesi olsun istiyorum acaba buca nasıl ve hangi doktoru önerirsiniz birde sezeryan olacak benim ilki öyle oldu için şimdiden teşekkür ederim
Duphalac'ı kestikten sonra kabızlık başladımı belkide gazı vardır
Portakalın verilmediğini bilmiyorum ben ne doktor nede sağlık ocağındakiler verme diye bişey demedi C vitamini sonuçta
Öyle valla ben kreşte çalışırken bebek hemşiresi inek sütünden mama yapar içine balda katar verirdi bebeklere şimdi herşey değişti
bugün canı meme emmek istemiyordur belki üstüne gitme bırak canı istediği zaman emer
Yelda ben duphalac olmasa da kaka yapacağını tahmin ettim ondan doktoru arayıp keseyim mi dedim
o da bir hafta kes dene bakalım dedi kestim kaka yapıyor 6 gün oldu maşallah
demire alıştı bünyesi herhalde
sen ne yaptın veriyor musun demir
öylemi diyorsun Yeldacım valla acayip canım sıkılmıştı bugün bu konuya ya bırakırsa dedim hep
umarım dediğin gibi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?