İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

ne güzel ikizlerin olacak bende çok isterdim ikizlerimin olmasını
sana doğumdan sonra kim yardım edecek canım
iki bebek ve sezeryan zor olur
ilk 40 gün bebek bakımının en kolay zamanı
emzir gazını çıkar altını al uyut
ama sonra....

annem çok yakın bana bide görümcem war bekar yaani dul oda yardım eder:)
çok zor olucak biliyorum ama herşey allahtan
hı buarada amniyosentez işinide 3lü tarama yapılcakmış sonuca bakarıs dedi

annem çok yakın bana bide görümcem war bekar yaani dul oda yardım eder:)
çok zor olucak biliyorum ama herşey allahtan
hı buarada amniyosentez işinide 3lü tarama yapılcakmış sonuca bakarıs dedi

tamam canım sevindim yardım edecek birilerinin olmasına ikiz olmasa tek başına bak kimse karışmasın derdim ama ikiz zor
inşallah birşey çıkmaz taramalarında da amniyosenteze gerek kalmaz
Lara fazla hareketli ve bu aralar huzursuz şimdi uyuyor da yazabiliyorum
nasıl uyuduğunu görsen kucağımda bacağım tutuldu uyanmasın diye kıpırdayamıyoum
muma çevirdi vallahi bizi hanım ne isterse onu yapıyoruz

amin cnm işlh..
kıyamam onaa ben , prensesin tam sewilme ayları şimdi :) aman hiç kıpırdama ozmn dayan az dahauyanmasın

kızlar Lara iki gündür deliriyor çok huysuz
kucağımda bile bağırıyor görseniz çok fena
iştahı iyi hasta değil yani
bana kızıyor bağırıyor
mememi ısırıyor canımı yakıyor tırnaklarını geçiriyor
ne olabilir çok fena başım ağrıyor artık

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür
Meyvelerden konuşmuşsunuz ben portakal veriyorum özellikle suyunu sıkıp veriyorum benim bildiğim 1 yaşına kadra yumurta beyazı bal çilek verilmiyor kivi tropikal meyve sayılıyorsa ben veriyorum valla hemde kabızlığınada iyi geliyor

Büyüyor Gülsencim dönem dönem hiç sebepsiz bu tür huzursuzlukları oluyor birde belki damakları kabarıyordur ağrısı falan varsa istersen bir ölçek calpol ver yada calgel sür

yoncacım görmüğşsün bebişleri gözünayydın nasıl beğendinmi doktorumuzu
bende istiyordum ikiz doğurayım diye benim birde annemle teyzem ikiz ama ne teyzemin çocuklarında nede bende çıkmadı

Büyüyor Gülsencim dönem dönem hiç sebepsiz bu tür huzursuzlukları oluyor birde belki damakları kabarıyordur ağrısı falan varsa istersen bir ölçek calpol ver yada calgel sür

duphalac ı kestik acaba ondan olur mu
gaz problemi var gibi kucağımda yukarı doğru çekiyor kendini
ama yatırdığımda bacaklarını çekmiyor
aklıma bir tek diş geliyor aslında ama doktor erken diyor

portakal bende yalattım üstelik demirin emilimini hızlandırıyor portakal
portakal neden verilmiyor ki

selam kızlar,iyi akşamlar hepinize

Yoncacım görmüşsün bebişlerini hadi gözün aydın cnm
Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inş.

Gülsencim büyüyor ya ondan artıyor cadılıkları.
Tuna da öyleydi biliyosun gaz bitti 3 ayı dolunca yok diş huzursuzuğu dedik yok bilmem ne şimdi nasıl görsen bi birine kızıp bağırır gibi aaaaa diyo ritmle birlikte çok alem yaa,insan da ne kafa kalıyo ne bişi:) diş desen hala çıkacak,diş bahanesi bunların minik cadılar:)

Yeldacım,ben de veriyorum valla az az emiyor ağzına tutuyorum portakalı.biraz da her denileni yapmamak gerekiyo bence yok o sakıncalı yok bu sakıncalı.amaaannn çok biliyo herkes.hadi muz,bal,yumurta akını anladık gerisi hikaye bence abartıyolar,nolabilirki Allah aşkına portakaldan:)

Tuna da bugün doğru düzgün emmedi 1 kez emdi desem olck çok canım sıkkın yaa,mama yemek istiyo sanırım ama sinirimden mama da vermiyorum.meyve de vermedm bugün.çok üzülüyorum ya
gece de emmedi,devam sütü yaptm onu içti,niye emmiyor bu çocuk memeden kesilecekmi yoksa of Allahım ya delircem

merhaba bayanlar bende 6 aylık hamileyim ve bucayı düşünüyorum ,aslında hiçbir fikrim yok sadece bir arkadaşın akrabası orda doğum yapmış iyi demiş oda bana sende oraya git dedi birdesize sorayım dedim benim ikinci doğum olacak ilk kızım 8 yaşında antalyada özelde yapmıştım doğumumu ama şimdi bir devlet hastanesi olsun istiyorum acaba buca nasıl ve hangi doktoru önerirsiniz birde sezeryan olacak benim ilki öyle oldu için şimdiden teşekkür ederim

duphalac ı kestik acaba ondan olur mu
gaz problemi var gibi kucağımda yukarı doğru çekiyor kendini
ama yatırdığımda bacaklarını çekmiyor
aklıma bir tek diş geliyor aslında ama doktor erken diyor

portakal bende yalattım üstelik demirin emilimini hızlandırıyor portakal
portakal neden verilmiyor ki

Duphalac'ı kestikten sonra kabızlık başladımı belkide gazı vardır
Portakalın verilmediğini bilmiyorum ben ne doktor nede sağlık ocağındakiler verme diye bişey demedi C vitamini sonuçta

Öyle valla ben kreşte çalışırken bebek hemşiresi inek sütünden mama yapar içine balda katar verirdi bebeklere şimdi herşey değişti
bugün canı meme emmek istemiyordur belki üstüne gitme bırak canı istediği zaman emer

Hoşgeldin aramıza sana tavsiye edebileceğim doktor Tahir Özgüder hem özeli var hemde Buca kadın doüğumun doktorlarından çok iyi bir doktordur hiç pişman olmazsın zaten bu topikte çoğumuz onun hastasıyız

sağlıkla kucaklarsın umarım canım bebeğini
biz hepimiz bucada yaptık doğumumuzu ve çok memnunuz
hepimizin doktoru da aynı kişiydi Tahir Özgüder
doktorumuzdan da çok memnunuz
bir tek Selda Bucada doğuramadı
özelde yaptı doğumunu ve hiç memnun kalmadı
hastanenin hemen hemen bütün doktorları çok iyi
ama erkekleri tercih et eğer hastanede muayene olacaksan
galiba Şinasi bey ve Pamir bey iyilermiş
Tahir bey uzun zamandır poliklinik yapmıyormuş duyduğum kadarıyla

Son düzenleme:
Duphalac'ı kestikten sonra kabızlık başladımı belkide gazı vardır
Portakalın verilmediğini bilmiyorum ben ne doktor nede sağlık ocağındakiler verme diye bişey demedi C vitamini sonuçta

Yelda ben duphalac olmasa da kaka yapacağını tahmin ettim ondan doktoru arayıp keseyim mi dedim
o da bir hafta kes dene bakalım dedi kestim kaka yapıyor 6 gün oldu maşallah
demire alıştı bünyesi herhalde
sen ne yaptın veriyor musun demir

öylemi diyorsun Yeldacım valla acayip canım sıkılmıştı bugün bu konuya ya bırakırsa dedim hep
umarım dediğin gibi olur canım.

öncelikle hayırı uğurlu olsun cnm 2.bebeğin
sağ salin kucaklarsın umarım.

evet arkadaşımın da dediği gibi bir tek ben yapamadm doğumumu Buca da bide Ceyda vardı sabırım.
ama ben çok isterdm orda olmasını herkes biliyo nasip olmadı benim diyelim.
ama hastane bence çok güzel,temiz yeni,tam teşekküllü ve ilgi alaka bence bi devlet hastanesine göre çok çok iyi bile.

Dr. olarak da evet Tahir Özgüder çok iyi,gerçi ben özeline gidemedm ama ozaman poliklinikte oluyordu bikaç kez ona bakıldm ve gayet memnun kaldm

diğer drlardansa Şinasi ve Pamir Bey çok iyilerdi hele Şinasi pamuk gibi bir adam,çok yardımsever ilgili bi dr.sağolsun.

hakkında hayırlısı olur umarım cnm.
görüşmek dileğiyle...

Yok canım vermiyorum en son kan değerlerine bakılmıştı normal çıktı vermene gerek yok dediler vermiyorum bende

öylemi diyorsun Yeldacım valla acayip canım sıkılmıştı bugün bu konuya ya bırakırsa dedim hep
umarım dediğin gibi olur canım.

Ek gıdadan doyduysa karnı aç olmayınca emmemiştir sıkma canınım sütün kesilmesin birde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…