İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

selam kızlar nasılsnzzz herkes nerede yaaa bugun pazar dıye kımse uğramamış seldadan başkaa huhuhuuuu

ben geldim ama geç geldim galiba
sabah kahvaltıdan sonra alışverişe gittik
bizim eşyalar artık eskimeye başladı kızlar
bugün teknosaya gittik
buzdolabı elektrik süpürgesi mini fırın ve blender aldık
eeee 9 yıl oldu ömürleri 10 yılmış ya ben 9 da yeniledim
güle güle kullanırım inşallah

ohh maşallah hayrlı olsun güle güle eskit canım artık lara 10 yaşına geldımı tekrar düzersin:))
keşke nde yenılesem sıkıldımm..

kızlar hepinize günadın,bol keyifli,sağlıklı sıhatli haftalar inş.

Bilgicim nasılsın? nasıl geçti 2 gün tatilin
diyete başladın dimi,sakın başlamadım deme geberdirin:)

Gülsencim güle güle kullanın canım eşyalarınızı,iyi günlerde eskitin.
YKM ye baktınızmı hiç? her 100 liralık alışverişe 50 TL alışveriş hakkı veriyo
benim de süpürgem dandik çıktı şansıma geçen hafta gittik YKM ye hem çok uygun aldık Philips süpürge 350 TL ye hem de 150 TL alışveriş hakkı verdiler.70 de eşimin fabrikadan alışveriş çeki verdiler 220 TL alacaklıyız YKM den bu hfta alcaz inş.bana ciciler.bütün hediyeler beniiiiimmmmmmm

kızlar biz dün Met paşayı görmeye ittik,çok şeker minicik bir adam.
ALlah şansını bahtını güzel etsin inş.Nezoşumu da iyi gördüm,taze anne:)

bana da bugün 40 gezmesine bi arkadaşım gelcek bide hamiş bi arkadaş oturcaz 3-4 kız.
fırsat bulunca yazarım yine,öpüyorum hepinizi kocamann

seldacım başladım tabi hayatım demeyi çok isterdim.

offf yaaa offfff. valla ekmeği kestim canım sadece. bide evin içinde ufak ufak hareketlere başladım.

bakalım birde şu şekeri azaltabilsem direk gider zaten kilolar.

ama kesin kararlıyım canım. bu kadar başladım yaa gerisi gelir.

hele 1-2 kilo gitsin daha da azimlenirim inşallah.

sen nasılsın tunacığım nasıl. demek nezahete gittin haa seni seni. nasıl bakalım bizim hatun alışmış mı oğlana mert nasıldı haber verseydin selam gönderirdik kız...

gülsencin güle güle iyi günlerde kullan inşallah eşyalarını...

yolunuz çiğli tarafına düşerse bana da beklerim bi gün hepinizi..

hadi sana kolay gelsin hazırlık falan yaparsın sen şimdi...

gunydın kızlar hyrlı haftalarr dmek ykm de ındırım var ha bnde bakayım bari..nasıl yaniselda 100 lira harcıyosun snra 50 lırada dahamı harcayabılıosunee bnde gdeyım o zamn butun bolumler ıcın gecerlımı:??
nasılsnz yaa canım bı turk kahvesı ıstedıkı sormayınn yanındada malum olandan ama nerdeeee...
ohh dıyetlere başlanmışş ..
bızde sağlık ocağndan gelıyoruz demır verdi başlayasm hıç yokk..bıde ek gıdayı sordum yoğurt sebze cornbası meyve dıye anlattı sadece bn en ıyısı dr umla görüşeyim lıste falan vermedı cunku...

iyi canım benim sevindim senin adına,en azından diyet adına bir adım atmış oldun
ve kararlı olman çok güzel,hadi bakalım bol şans,bol azim.

valla pazar diye haber edemedim kimseye,kimseyi aramadık,eşimle gittik zaten.

Tuna c.tesi gecesi felaketti sabahı ettik,bu gece daha iyiydi Allah a şükür.
iyiyiz şimdilik bi yaramazlık yok.

yok kızlara öyle aman aman bir hazırlığım olmayacak,kızlar Tuna yı ve bir iş yapamadığımı bilirler ve çok anlayışlılardır sağolsunlar.onlarla birlikte aperatif bişiler hazırlıcz,akşamdan da hafif sütlü tatlı yaptım okadar
sadece evimi süpürüp temizlemem lazım Tunam izin verirse.

Nezoş alışmış epey anneliği,sadece biraz yorgun haliyle daha taze.
Mert de iyi arada ağlayıyo ama çok edepsiz değil maşallah deyim de nazar olmasın yavrucak

Ecrin Naz da iyidir umarım.
görüşmek üzere tatlım öpüyorum seni.

günaydın Ceydacım.iyi haftalar sana da
evet aynen öyle canım bütün bölümlerde geçerli olmak üzere anında 100 TL ye 50 TL süper olmuş varya,bişiler ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

kahve ben de aynı yanında da o dediğinden.işlerimi halledeym de Tuna dan fırsat kalırsa içerm

ek gıdalara başlayın tabi artık yavaş yavaş,6 nın içindeler artık.
hadi bakalım hayırlısı

canım çok şükür kızımda bende iyiyiz bizde cumartesi akşamı soba kurduk klima ile olacak gibi değil ya...geçen akşam elektriklerin kesilmesi bahane oldu bize... süperde oldu valla iki gündür yakıyoz sıcacık.

amaaan bunu bilir bunu söylerim soba gibisi yok insanın iliği kemiği ısınıyo valla...

aynn ole bılgcım soba gbısı yok bnde elektrıklı kullanıyorum çok zor oluyo
bugun hava cok gusel yaaa keşke dışarıçıkabılsemm pöff
ekgıdaya başlıcam seldacım ama saf gbı oldum napıcağımı bılmıyorum neyı ne kadar vercem once ne vercem bılmıyorum en ıyısı ozel drla konuşmak
sebze corbası ver dıyo nasıl yacam neyle yapcam bılmıomkı
çok zor bu iş ya

Seldacım ykm yi önceden haber verseydin keşke
neyse demek ki bir sonraki alışveriş ykm den
benimde mont almam lazım zaten
ne zamana kadar devam ediyor acaba kampanya

kızlar mesaj yazamıyorum Lara yüzünden
ancak geceleri rahat oluyorum ben
Yelda da benim gibi gecekuşu
bu arada o nerede görünmüyor ne zamandır

canım benim sebze çorbasına biz patates,havuçla başladk,içine çok az tuz ve çok az zeytinyağı konuyor,kaynatp pişiriyosun,en son irmik ilave etmiştk biz içine biraz daha kaynatıp irmikler özdeşleşip pişince kapatıyorsun,ister çatalla ezip ver ister blender dan geçir.azcık yap hemen,cezvede bile olur.
sonra sonra hergün başka bişi verebildkyada içine ilave ettik,çeşidine sen karar ver,irmik yerine bulgur da pirinç de atabiliyoruz artık.
önce bikaç kaşıkla başla arttırırsın gün gün.

Seldacım ykm yi önceden haber verseydin keşke
neyse demek ki bir sonraki alışveriş ykm den
benimde mont almam lazım zaten
ne zamana kadar devam ediyor acaba kampanya

canım ne bileyim aklıma gelmedi valla
sen deseydin keşke böyle böyle eşya bakıcz diye,eş dost söyleyenlere hep önerdm,herkes giderz dedi.iyi oldu bu kampanya.
keşke haberim olsaydı.

bu arada Yelda dan hala bi ses çıkmamış hayırdır inş.
herşey yolundamı Yelda?

Nezoşum da uğramamış bugün,fırsatı olmamış herhalde.

ben sindirimi en kolay ve bağırsakta en problemsiz sebze kabak diye biliyorum
her bebek yemeğine mutlak konur zaten Ceydacım
yine de bir doktora danışmakta fayda var

Gülsencim YKM nin kapanyası nezamana kadar devam ediyor demişsin orayı atlamışım ben canım ya kusura bakma,yılbaşına kadarmış kampanya.hediyelerini de yılbaşına kadar kullanabilcez sanırım.

dediğin gibi montu ordan bak istersen bi,nasılsa baya bi marka ve model var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…