İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gülşen sen neresndesın bucanın
salı gunu hava gusel olursa bızde gtcez hatay pazarna arkadaşla umarm sıcak olurrr

Seldacım senle az önce yaptıgımız konusmadan sonra kesin kararımı verdim yarın sabah diyete başlıyorum bende.

helal olsun benim arkadaşıma,sana da ancak bu yakışır.P.tesi ayrıntıları konuşuruz.

Gülsencim sen de demişsin başlayalım diye başlayın kız hadi siz de ben 4.günümdeyim ve listem inanılmaz güzel dr.verdi zaten,herşeyi yiyorum ve hiç aç kalmıyorum tam benliik,sanırım herkese uyar bu.hadi hep beraber yapalım vrdikçe gaza getirelim birbirimizi,hepimiz eski halimize gelelim.hadi hepberaber destek,tam destek,hadi kızlar

Yeldacım dr.biz yeşilyurt Ordu cad.sinde Fatih Tepe diye bi dra götürüyoruz,çok iyi bii dr.ALlah korusun nice çocuğuın kötü hastalıklarını bulmuş başında iyileştirmş.herşeyden anlıyo hem size de yakın,parazan da değil hiç.isterseniz bi deneyin.benimde 4 arkadaşım gidiyordu çok memnunlardı,bizde öyle başladık.

Ceydacım başlıcz biz de işe merak etme.kendimize bakcaz.az kaldı o günlere de.

Nezoşum inş.bu hafta sonu görüşürüz iyisinizdir inş.Mert paşamız ve sen.öpüyorum canım benim çok çok.
Ya kızlar hava güzel olursa ben de gelcm Hatay pazarına,sonra da Yelda ya kaçarız:)

bu arada günaydın demeyi unutmuşum hepinize günaydın canlar...
benim için öğlen oldu bile ya ondan sanırım,erken kalktım kahvaltımı yaptım,yemeklerimi yaptım,sobamı yaktım,çamaşırlarımı attım makineye yıkanıyorlar.

paşam,babasıyla yatak keyfinde uyanmışlar sesleri geliyo.gidiyorum ben de keyife katılmaya
görüşürz kızlar,uğrayan herkesi öpüyorum.şimdilik byeee

bu arada günaydın demeyi unutmuşum hepinize günaydın canlar...
benim için öğlen oldu bile ya ondan sanırım,erken kalktım kahvaltımı yaptım,yemeklerimi yaptım,sobamı yaktım,çamaşırlarımı attım makineye yıkanıyorlar.

paşam,babasıyla yatak keyfinde uyanmışlar sesleri geliyo.gidiyorum ben de keyife katılmaya
görüşürz kızlar,uğrayan herkesi öpüyorum.şimdilik byeee

günydın kızlarr nasılsnz..
gunaydın selda dun anandaydın dınlendınmı barii..ya bnde artıkçok yemıcem bnde dıyet yapıcam yaa 10 kılo vermem lazımm(
bn cabuk verıyorum bı kafaya koysam ama tam dıyet yapamam ben lısteye bağlı ekmeğı makarnayı falan kessem verırım.of yaaa kendımden nefret edıyorumm(

sen hatay pazarna hıç tunyla gttnmi selda nasıl gezıosun ben bı defa gttm amaarkdasımın cocuğunu annnesıne bıraktı o talhayı tuttu bn kurcaladım

günaydın Ceydacım
evet valla iyi geldi dinlendim annemde uyudum 1 saat,Tuna da annemin ayağında uyudu 1 saat çok iyi geldi bana.
hadi gel sen de katıl kilo verme kervanına malem kolay da veriyorsun başla bitir:)
ben zor vereceğimi bildiğim halde başladım bak,ki metabolizmam yavaş çalışıyo biliyorsun yani.
olsun çok çok gitmesede az az veririm.1 ay yapıp manken olacak değilim.yaza kadar ne verdm kar.

biz de buluşalım salı günü hava güzel olursa hatayda,hep birlikte dolanalım biraz olurmu

verıcem bnde kılo hava gusel olursa gdelım ama talhayla hıç gözum yemıyo hepimizn kucağında bı cocuk onlarmı tutcaz eşyamı bakcaz
bızım topiğin adı nıye uzadı yaa kım uzattı hemen solesın:)))

muhtemelen buca hastanesiyle ilgili topikler birleştirilmiştir ceydacım
daha kalabalık oluruz hem
pazara gitme işi iyi de Yelda'yı korkutmayalım
böyle kalabalık olucaz ya evsahibi hazırlık yapmasın hiç
hepimiz birşeyler alırız
bir sürü çeşit olur hem

gulsencım senın evın oldugu yerı ben bılıyorum... bız bornovaya giderken bezan otobandan çıkıyoruz.. senın dediğin acem marketın önunden geçiyoruz.. :)

sen hatay pazarna hıç tunyla gttnmi selda nasıl gezıosun ben bı defa gttm amaarkdasımın cocuğunu annnesıne bıraktı o talhayı tuttu bn kurcaladım

ben Tunayla Hatay pazarına hiç gitmedm.
salı hava yağışlı gösteriyo salı günü yaa,şimdi baktm netten sinir oldm
40 yılda bi coştuk,ay akşamdan doğdu.

Gülsencim eğer hava güzel olur da gidersek pazara ve Yelda ya dediğin gibi bişiler alıp da gideriz bundan sonra evlerde görüşeck olursak böyle olur zaten ev sahibi hazırlık yapmasın,yada kendi isteğine göre 1 çeşit yapsın vakti olursa ya da arzu ederse.
hepimiz bebişliyiz sonuçta birbirimizin halinden anlarız.

selam kızlar hepinize iyi hafta sonları dılıyorummm

saol Nezoşum sana da keyifli hafta sonları
iyisin maşallah sesin iyi geliyordu telde sevindm
ben de Allahıma şükürler olsun çok iyiyim yaa,moralman süperim acayip enerjiliyim aman nazar değmesin hiçbirimize

hadi Ceydacım görelim seni de,hepimiz verelim kilolarımızı
çatlasın alem.
en güzel topik bizim topikkk...en güzel kızlar bizim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…