Yeldacım nasılsın koptuk bu aralar
bende misafir var yatılı 5 gündür
bugünde arkadaşlar gelecek
bilmiyorum artık nolucaz
hıııı bu arada bağkurdan doğum param çıkmış
cuma günü alıcam sanırım
inşallah iyi bir para veriyordur
sen nasılsın bu aralar Emre nasıl
Bilgicim alıntı yapamadım benim yaramaz uyumuşken evi süpürcem acelem var iyiyiz canım diş olayımız hala devam patlasada çocuğumda kurtulsa bende kurtulsam sen nasılsın canım kızın nasıl sizin diş olayı ne durumda
kızlar kayboldunuz gene(
size bişey sorcam aranızda sigara kullanan varmı yoksa sadece benmi kullanıyom :78:
olmamı hayatım süper olu hemide...
uyudumu tuna paşa
selam kızlaaaaarrr...
selda yelda ceyda bilgi pelin gulsen... naber nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebeklerinizde iyidir inşallah...
ben ve mert iyiyiz çok şükür.. dun akşam yarı 40ımız çıktı diye anneme gezmeye gittik... artık 3 haftalık oldu paşam benım...
bu arada çok fazla yazamıyorum çünkü benım pc balkonda.. aslında balkon kapalı ama nekadarda olsa soğuk oluyo çok fazla oturamıyorum.. mert emdiği için üşütmemem gerek..
vakıt buldukça okuyorum tam cevap yazacakken mert uyanıyo :97:
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorummm.. mert uyumuşken ew işlerine dewam edeyim.. görüşmek üzreee
kızlar kayboldunuz gene(
size bişey sorcam aranızda sigara kullanan varmı yoksa sadece benmi kullanıyom :78:
kızlar kayboldunuz gene(
selam kızlaaaaarrr...
selda yelda ceyda bilgi pelin gulsen... naber nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebeklerinizde iyidir inşallah...
ben ve mert iyiyiz çok şükür.. dun akşam yarı 40ımız çıktı diye anneme gezmeye gittik... artık 3 haftalık oldu paşam benım...
bu arada çok fazla yazamıyorum çünkü benım pc balkonda.. aslında balkon kapalı ama nekadarda olsa soğuk oluyo çok fazla oturamıyorum.. mert emdiği için üşütmemem gerek..
vakıt buldukça okuyorum tam cevap yazacakken mert uyanıyo :97:
kızlar şimdilik hepinizi öpüyorummm.. mert uyumuşken ew işlerine dewam edeyim.. görüşmek üzreee
:))
uyudu,uyuduğuyla uyandığı bir oldu 20 dk.toplam
ondan sonra bağırıyor sürekli,yada ağlıyor sürekli kucakta olmasına rağmen
oo nezoş gelmşş demek mertte buyudu haa umarm ıyısnzdrr uyuyo senınkı ne gusel bızmkıde gundz uyusada temzlık yapsam:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?