- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz canım cok sukur evet gercekte zamanla daha da tatlı oluyolar kıhhh yapıyo bı görsen çok komık oluyo bışey yedıremıyorum ağzına ne versem kıhhh yapıyoo:)))
ama benımkı tembel anacım gecen dun altını değiştırırken arkamı dondum bı baktım donmuş ama okadar bu ıkı oldu kendı kendıne donduğuu dahada yokk,, yuzustu yatırıyorum kafayı bıraz tutuyo sonra yere gomuyo ağzı burnu kapanıyoo.
hareketlensın ıstıorum yahu..tunadane var ne yok dış sancıları devammı hala kıyamam yaa srtleşmedımı damağı nasıl? bızımde dışın bıtanesı cıktı ya ıkısı bırden cıkması gerekmıyomuu bırı buyudu otekı daha yokk..benım sıpanın herşeyı acayip![]()
aman ne güzel
camdan dışarı bakacak fırsatınız olmuş
benim o şansım da olmuyor
daha yatak odasından çıkamadık
hanım uyansın diye bekliyorum ben
seninki seni emmeye alışkın ya ondan kitliyo ağzını,zamanla alışır ek gıdalara.
benimki biz bişey yerken ağrı açıyo,şapırdadıyo,pür dikkat bakıyo,çorba mama değil,illa bizim yediğimiz şeylerden istiyo,çok alem yaa,koca adam sanki:)
seninki tempel,Tuna hep dönüyo hele kapat yere anında sırtüstü dönüyo,kesinlikle sevmiyo kapanmayı,belki de ondan dönüyodur hemen:))
diş sancılarına devam cnm,ama hergün her dakika değil ara ara oluyo,alıştı herhalde kuzum ağrıya,canım benim ya. damağı çoktandır sert,bembeyaz hem de ama hala çıkacak,ne dişmiş be diyorum,yollara baktırdı yani.
diş 2 si belli aralıklarla çıkıyo sanırım Ceydacım hemen çıkarmaması normal bence.
Seldacım 50 60 kilo olsam öpcemde başıma koycam ben bekarken bile öyle olmadım 80 kiloyum hamile kaldığımda 88 kiloydum Endokrine git canımsen ihmal etme çok şükür ki Emre'de bişey çıkmadı allah korusun bebeklerde troid yetersizliği ilaç kullanmazlarsa zeka geriliği yapıyor
Seldacım Lara'nın da damakları beyazdı dün baktığımda
ama doktor bana sizin 5. aydan önce dişiniz çıkmaz dedi
ama kaşınıyor belli ki dişleri kaşıyınca sakinliyor kuzum
yavrum başında mı bekliyorsun uyansın diye,git ayol işini gücünü gör
yok ben de daha görmedim çıkçası,sesini duyuyorum yağmurum:) bizde yatak odasında cebelleştik alt değiştir,emzir,ilaçlarını ver.perdeleri bile açmadım henüz.
nasıl Lara ilaç kullanıyor demiştin,neyi var dedim görmedin sanırım cvp.alaadım merak ettim.umarım iyidir şimdi.
Bilgi geldiiiiiii
hoşgeldin cnm,günaydın.
ben yanından kalkarken uyanıyor hanımcık
kalkarken uyanmazsa da en çok 5 dak sonra uyanıyor
o yüzden bekliyorum başında yoksa çok huysuz oluyor uykusunu alamadığı için
Lara öksürüyor geçen hafta salıdan bu yana
antibiyotik kullanmaya başladık
balgam söktürücüyü içince kusuyor artık vermicem
anne babası severken bu kız ekşide kusuyor
sonra nezleden göz kanalları tıkanmış gözü akıyordu
onun için damla verdi doktor
eeee demir kullanıyoruz
vitamin alıyoruz
birde bağırsak düzenleyici
offfffffffffff
canlarım benim hepinize günaydınlaaarrr.
ben az önce aldım türk kahvemi aldım indim bahçeye sigaramıda yaktım.
yağmuru izleyerek bi kahve sigara keyfi yaptım:23
seldacım umarım bugün daha iyisindir.tunacıgım napıyo özledim kız onun sesini...
gülsencim ohh ne güzel sende kızçenle yatak keyfi yap bakalım. sıcacık yatın. nasıl oldu lara öksürük devammı.
ceydacım çıksaydın anacım 2 dakka balkona nolcek. koy talha paşanın önüne oyuncakları oynasın kuzucuk.
yeldacım nezahatcim sizler nerelerdesiniz kızlar. paşalar nasıl.
gülsencim pelin ne zaman dönüyo işine
saol Bilgicim daha iyiyim bugün şükür Allahıma
keyfim biraz daha düzeldi.
diyetime de başladım,mutluyum şimdilik:)
sen nasılsın? kuzucuk nasıl?
ohh sabah sabah yaptın keyfini
ben de istiyorum o keyiften yaaa
Rabbim'e çok şükür canım biz iyiyiz.
seninde iyi olmana çok sevindim canım. daha da iyi olacaksın Allah'ın izniyle. unutma önce moral
valla canımcım böyle bi keyif için önce iş bulman lazım canımm![]()
![]()
saol canım benim,evet daha iyi olcm dediğin gibi moral herşeyde çok önemli.
oohhh keyifler gıcır ha.
bulsana bana iş,bulsana bana iş:)
sizin ordan bul,birlikte yapalım o keyifleri olmazmı şekerim:)