• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

:3: :3: :3:
selam kızlaaaaarrr...

selda yelda ceyda bilgi pelin gulsen... naber nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebeklerinizde iyidir inşallah... :emir_bebek:

ben ve mert iyiyiz çok şükür.. dun akşam yarı 40ımız çıktı diye anneme gezmeye gittik... artık 3 haftalık oldu paşam benım... :64: :64: :65:

bu arada çok fazla yazamıyorum çünkü benım pc balkonda.. aslında balkon kapalı ama nekadarda olsa soğuk oluyo çok fazla oturamıyorum.. mert emdiği için üşütmemem gerek..

vakıt buldukça okuyorum tam cevap yazacakken mert uyanıyo :97:

kızlar şimdilik hepinizi öpüyorummm.. mert uyumuşken ew işlerine dewam edeyim.. görüşmek üzreee :16:

Yeldacım nasılsın koptuk bu aralar
bende misafir var yatılı 5 gündür
bugünde arkadaşlar gelecek
bilmiyorum artık nolucaz
hıııı bu arada bağkurdan doğum param çıkmış
cuma günü alıcam sanırım
inşallah iyi bir para veriyordur
sen nasılsın bu aralar Emre nasıl

Sağol canım iyiyim sen nasılsın gözünaydın paran çıkmış inşallah iyi bir miktar alırsın Emre'nin üst dişler geliyor çok huysuz 1 saat kucağımda salladım uyusun diye biran önce patlasada rahatlasak valla akşam olunca kollarımı hissetmiyoruım babasındada durmuyor varsa yoksa ben
çocuklada zor oluyor yatılı misafir allahtan 5 gün kalmış benim eşimin ailesi Ankarada ayy bi geldilermi en az 10 15 gün kalıyorlar

Bilgicim alıntı yapamadım benim yaramaz uyumuşken evi süpürcem acelem var iyiyiz canım diş olayımız hala devam patlasada çocuğumda kurtulsa bende kurtulsam sen nasılsın canım kızın nasıl sizin diş olayı ne durumda

Bilgicim alıntı yapamadım benim yaramaz uyumuşken evi süpürcem acelem var iyiyiz canım diş olayımız hala devam patlasada çocuğumda kurtulsa bende kurtulsam sen nasılsın canım kızın nasıl sizin diş olayı ne durumda

canım yaa kıyamam inşallah bi an önce çıkarıverir.
bizimki de hala aynı 12. yi bekliyoruz.
Allah'tan bizim pek eziyetimiz yok. maşallah maşallah...

oo nezoş gelmşş demek mertte buyudu haa umarm ıyısnzdrr uyuyo senınkı ne gusel bızmkıde gundz uyusada temzlık yapsam:97:

oo nezoş gelmşş demek mertte buyudu haa umarm ıyısnzdrr uyuyo senınkı ne gusel bızmkıde gundz uyusada temzlık yapsam:97:

selam kızlaaaaarrr...

selda yelda ceyda bilgi pelin gulsen... naber nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebeklerinizde iyidir inşallah... :emir_bebek:

ben ve mert iyiyiz çok şükür.. dun akşam yarı 40ımız çıktı diye anneme gezmeye gittik... artık 3 haftalık oldu paşam benım... :64: :64: :65:

bu arada çok fazla yazamıyorum çünkü benım pc balkonda.. aslında balkon kapalı ama nekadarda olsa soğuk oluyo çok fazla oturamıyorum.. mert emdiği için üşütmemem gerek..

kızlar şimdilik hepinizi öpüyorummm.. mert uyumuşken ew işlerine dewam edeyim.. görüşmek üzreee :16:

büyüyo annsi bak gördünmü,büyütemediydin kuzuyu:)
ohh inş.seninki uykulu olur,Ceydayla bizim anamız ağladı ne zormuş uykusuz bebiş aman yarabbi

kolay gelsin sana canısı öptüm ikinizi de

kızlar kayboldunuz gene :((
size bişey sorcam aranızda sigara kullanan varmı yoksa sadece benmi kullanıyom :78:

sen rahat rahat kullan şekerim,emzirmiyorsun nasılsa,
valla ben emzirdiğim halde 2-3 ad.içiyorum günde,stresten onu da kimse bırak demesin bana valla

hamileykende günde 1 tane içiyordum ara sıra

selam kızlaaaaarrr...

kızlar şimdilik hepinizi öpüyorummm.. mert uyumuşken ew işlerine dewam edeyim.. görüşmek üzreee:16:

Nezahatcim hoşgeldin zaman çabuk geçiyor bak Mert 3 haftalık oldu bile

:))
uyudu,uyuduğuyla uyandığı bir oldu 20 dk.toplam
ondan sonra bağırıyor sürekli,yada ağlıyor sürekli kucakta olmasına rağmen:(

Benimkide aynı gündüzleri yarım saat uyuyor

valla bde gunde 2-3 içiyorum oda eşimden gizli haberi yok olsa çokkötü olur ama napıyım sevıyorum sıgarayıı:27::32:

ben hamile kalmadan bırakmıştım sigarayı
hatta doktorum bu nedenle hamile kaldığımı söylemişti
bıraktığımdan beri bir kez sigara içtim
onda da yıllardır görmediğim bir arkadaşım gelmişti
iki lafın belini kıralım deyip içtim
bir daha da içmedim
içmeyi de hiç istemiyorum
umarım bir daha içmem

ceydacım merhaba canımmm... dediğin gibi mert bıraz buyudu bende fırsat buldukça nete giriyom..

yeldacım merhaba canımm aranıza hemen katıldım... eee benım oğlanda büyüyo artıkkk :)

seldacım canımmm sende iyisindir inşallah :) tunamı öp benım için... yaramaz zıpırıı :)

bilgicimm sizinde dişler hayırlı olsun hadi.. inşallah kızın mısır patlağı gibi pıtır pıtır çıkarır dişlerini :)

gulsencım sen nasılsın arada okudum ama son durumu nasıl lara kızımızın ??

pelin ne yapıyo acaba pek sık yazmıyo sanırım... inşallah duru ve kendisi iyidir..

bu arada sigaradan bahsetmişsiniz bende geçen akşam 1 tane içiyim dedim bakalım içebilicemmi diye..
dediğiniz gibi bu zıkkımı bende özlemişim biraz başım döndü ama içtim :78:

çünkü hamile kaldığımı öğendiğim günden itibaren hiç içmemiştim... :81:

artık gunde 1 kaçtane içerim... kocişim kızar ama olsun azcık içerimm :97:

yarın görüşmek üzre hapicinizi kocamaaaaaaaan öptümm :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Back