Bilgicim çok saol cnm,teşşekür ederm.
dediğin gibi yapcm bakalım,verdikleri listeye uycm,bakalım kilo verebilecekmiyim.
verirsem iyi ozaman,baya faydası olur bana.
Tuna da herzamanki gibi işte,diş huzursuzluğu devam
bide 5 dk.bile yalnız kalamıyor,afedersin tuvalete gitsem koyup da yırtıyor kendini
nasıl ağlamak bi görsen,şöyle böyle değil
drumuz biraz da ağlarsa ağlasın diceksin zaman zaman diyo ama kıaymıyor ki insan,tuvaletten nasıl çıktığımı anlamıyorum inanki.o bari düzelse,kafam biraz yerine gelse
kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
neyse sen nasılsın? Ecrin Naz nasıl? iyidir umarım pamuk prenses
günaydın kızlar,nasılsınız,herkes nasıl,herşey yolundadır inş.
uğrayamadm bikaç gündür,Tuna huysuz yine,uyku nedir yok,5 dk.fırsatım yok hiçbirşeye
bide hastanelerde koşuşturdum 2 gündür.
ben de acayip yorgunluk,uykuyu alamama,saçlarımın dökülmesi hem de oluk oluk
en sonunda gittim komple tahlil tetkik yapıldı.malesef kolesterollerim yüksek çıktı ve hormonlarda bi bozukluk,tiroid bezlerim az çalışıyormş ama emziriyorum diye ilaç da kullanamazmışım
bu şikayetlerim ondanmış meğer,morallerim acayip bozuldu,dün burda baktm araştırdm biçok arkadaş var benim gibi.herkeste aynı şikayetler mevcut.
sanırım daha da kilo alcm,herkes öyleymş.sporu da bıraktm gitmicm artık,orda daha çok sıkılaştırma yapılıyordu bu gittiğimde benim buna ihtiyacım yokki,benim kilo vermeye ve kolesterolümün düşmesi için de yürüyüş yapmam gerekiyormş.bakcam asrtık bi çaresine.
çok canım sıkkın anlıcağınız.Allah beterinden korusun,dermansız dert vermesinRabbim.
kolesterol için diyetisyene yönlendirildm,güzel bir diyet listesi verdiler,bakalım kolesterol düzelcekmi,bu arada kilo vermem olacakmı
2-3 ay sonra değerlere tekrar bakılacak tiroid aynıysa veya değer daha da düştüyse ilaca başlıcm
benden durumlar böyle
sizler iyisinizdir inş.
Ah kıyamam ben sana yaa.
Rabbim'e şükürler olsun biz iyiyiz aynen devam işte.
Ecrin Naz'ında 2 gecedir huysuzluğu üstünde alttan bi tane azı dişi patlamış.
şimdide sanırım diğeri patlayacak Allah izin verirse.
o yüzden 2 gecedir oda biraz huysuz..
Seldacım çok geçmiş olsun tatlımmm
boşver kiloyu falan şimdi
hem bence sen bu halinle çok güzelsin
sorun sağlıksa önce şu tiroid ve kolesterolü çözmek lazım
o arada kilolar da gider zaten
kolesterol senin yaşın için bence erken gibi
biraz dikkat biraz da yürüyüşle çözersin
ama vazgeçme çünkü uzun sürebiliyor
tiroid problemine üzüldüm ama hadi polyannacılık yapalım
bak bebeğin sapasağlam dünyaya geldi
bir arkadaşımın bebeği hamilelikte tiroid probleminden
ömrü boyunca ilaca mahkum yaşayacak
saol Gülsencim.
ben de en çok tiroide üzüldm.şimdiki kilomu takmıyorum okadar
sonuçta herkesin bi yapısı var,ben zaten hiçbir zaman manken gibi olmadm.
umarım daha da almam,ben bunu düşünüyorum.
ama başında öğrendiğim iyi oldu.metabolizmam yavaş çalıştığı için,normal bile yesem alacaktm,şimdi dikkat etcem umarım almam.inş.ilaç tedavisi de gerekmez,bakacaz zaman göstercek.
evet doğru diyorsun Allahım kuzularımıza sağlık versin,onlara bişey olmasın.
sen ve Lara nasılsınız,yolundaMı herşey?
günaydın kızlar,nasılsınız,herkes nasıl,herşey yolundadır inş.
uğrayamadm bikaç gündür,Tuna huysuz yine,uyku nedir yok,5 dk.fırsatım yok hiçbirşeye
bide hastanelerde koşuşturdum 2 gündür.
ben de acayip yorgunluk,uykuyu alamama,saçlarımın dökülmesi hem de oluk oluk
en sonunda gittim komple tahlil tetkik yapıldı.malesef kolesterollerim yüksek çıktı ve hormonlarda bi bozukluk,tiroid bezlerim az çalışıyormş ama emziriyorum diye ilaç da kullanamazmışım
bu şikayetlerim ondanmış meğer,morallerim acayip bozuldu,dün burda baktm araştırdm biçok arkadaş var benim gibi.herkeste aynı şikayetler mevcut.
sanırım daha da kilo alcm,herkes öyleymş.sporu da bıraktm gitmicm artık,orda daha çok sıkılaştırma yapılıyordu bu gittiğimde benim buna ihtiyacım yokki,benim kilo vermeye ve kolesterolümün düşmesi için de yürüyüş yapmam gerekiyormş.bakcam asrtık bi çaresine.
çok canım sıkkın anlıcağınız.Allah beterinden korusun,dermansız dert vermesinRabbim.
kolesterol için diyetisyene yönlendirildm,güzel bir diyet listesi verdiler,bakalım kolesterol düzelcekmi,bu arada kilo vermem olacakmı
2-3 ay sonra değerlere tekrar bakılacak tiroid aynıysa veya değer daha da düştüyse ilaca başlıcm
benden durumlar böyle
sizler iyisinizdir inş.
yeldacım sende görünmedin bugün
umarım bi problem yoktur :26:
inşallah canım ilaçsız atlatırsınız
tere'nin bu tür durumlara iyi geldiğini duymuştum,
metabolizmayı hızlandırıyormuş tiroidleri çalıştırıyormuş
bir araştır istersen
biz iyiyiz Lara ilaç kullanıyor işte ama iyi şimdi
Tunayı çok öp bizim için
inşallah canım ilaçsız atlatırsınız
tere'nin bu tür durumlara iyi geldiğini duymuştum,
metabolizmayı hızlandırıyormuş tiroidleri çalıştırıyormuş
bir araştır istersen
biz iyiyiz Lara ilaç kullanıyor işte ama iyi şimdi
Tunayı çok öp bizim için
Seldacım geçmiş olsun canım hiç sıkma canını ben 10 yıldır troid hastasıyım benimde troidlerim az çalışıyor ve ilaç kullanıyorum ömrümün sonuna kadarda kullancam hamileyken ilacın dozu iki katına çıktı şimdide içiyorum ilacın bebeğe herhangi bir yan etkisi yokki neden emziriyorsun diye ilaç yazmadıkı doktor sana nodül olumadığı sürece kötü bir hastalık değil sadece ilacını içip tahlillerini yaptırcaksın kollestroşünüde dert etme azcık diyet ve yürüyüşle düzenlersin sen onu
saol canım
bilmiyorum ki neden ilaç yazmadı,zaten ssk nın dahiliye bölümünde göründm ben
endokrine gitmem gerekiyormuş sanırım bu durum için.
bide madem emziriyorsun,aşırı da düşük değil gerek yok şimdilik,2-3 ay sonra tekrar bakılsın gerek olursa ozaman ilaç kullanırsın dedi.
demek sende de var,kıyamam yaa,peki sen kilolumusun? hatırladığım kadarıyla değildin.
yavaş çalışanların büyük bir kısmı kilolu oluyormş yada almaya başlıyormuş
Yeldacım valla benim bütün eklemlerim aslarım ağrıyo,sabahları uyandığımda ayaklarımın üzerine zor basıyorum nasıl bişeyse anlamadım,saçlarım çok dökülüyo,okadar gürdüki saçlarım herkes hayrandı,şimdiyse çok az.
gerginlik,duygusallık da cabası.
bitek T4 değerimin düşük olmasına rağmen,bütün şikayetler mevcut.artık nasılsa bilemiyorum
sen anlarsın belki benim T4 değerim 0.55[/I] çıktı,çokmu düşük ki acaba?
endokrine gitsemmi,yoksa şikayetlerim devam ederse mi gitsem
kolesterolü takmıyorum,onun diyetini yaparım,düşer Allahın izniyle.
Seldacım aşırı derecede düşük değil değerin en düşük değer 0.27dir benmim en son yaptırdığım tahlilimde 0.35 çıkmış ama senistersen bir endokrine git atlama böyle şeyler ihmale gemez çünkü
Ben kiloluyum Seldacım troid yüzünden veremiyorum ben birde boğazımıda tutamıyorum yemek yemeği çok seviyorum metebolizma yavaş çalışıyor noluyo kilo yapıyor
Benimde saç dökülmesi şikayetiye anlaşıldı troid yetersizliğim ama bende sadece saçlarım çok dökülüyordu birde aşırı derecede terliyorum diğer şikayetlerin hiç biri yoktu bende
Seldacım sen gene dua et hamileliğinde çıkmadı ya Tuna'ya bişey olsaydı ben mesela her ay hamileliğnde ölçtürdüm ilaçımın dozu arttı sabah akşam içmeye başladım ek ilaç verdi doktorum bebeğede gitsin diye hamileilkte troid tehlikeli oluyor çok şükür Emrede bişey çıkmadı
'
iyi akşamlar kızlarr..
seldacım çokk gecmış olsunn dıkkat et kendıne tahlıllerını yaptr endokrınede gt bıran pnce ıhmaletme canım çok uzuldum yaa boşver sen sımdı sporu kendınle ilgilen kafanada takma cokk beterın beterı varr
umarım yolunda gder herşey
yeldacım senıde bılmıydum sanada gecmış olsun..benımde saçlarımçokk dokuluyo bndede olmasınn allah allah...
sızler nasılsnz kızlar bılgı gulşennn..
saol canım aydınlattığın için,beynimi kemiriyordu,inş.daha da düşmez.
bakalım ilk fırsatta gideyim endokrine de
senin için de üzüldüm yaa,hiç iyi bişy değil,ama dediğin gibi Allah beterinden korusun.
Allahtan Emre sağlıklı,çok şükür.
sen 50 li 60 lı kilolara kilo diyrsundur Allah bilir:)
tabii herkesin kendine fazla gelen kilosu başkadır dimi.
aman önce sağlıklı olalım da gerisi boş Yeldacım.
iyi akşamlar kızlarr..
seldacım çokk gecmış olsunn dıkkat et kendıne tahlıllerını yaptr endokrınede gt bıran pnce ıhmaletme canım çok uzuldum yaa boşver sen sımdı sporu kendınle ilgilen kafanada takma cokk beterın beterı varr
umarım yolunda gder herşey
yeldacım senıde bılmıydum sanada gecmış olsun..benımde saçlarımçokk dokuluyo bndede olmasınn allah allah...
sızler nasılsnz kızlar bılgı gulşennn..
Bende dere otunun iyi geldiğini duymuştum
Bende dere otunun iyi geldiğini duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?