İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

çok kıskandım vallahi ne güzel spora başlaman
ben 10dak bırakacak birini bulamam kimse bakmaz yaygaracı kızıma
Tuna kiminle kalacak sen spordayken

maşallah Mert'e duyursun sesini herkese
Lara 20 de düzene girmişti inşallah Mert'te öyle olur
gece uykusu çokkkk önemli hem onlar hem bizim için

günaydın canlar.
Bilgcim ben sapordayken annem bakacak Tuana ya 1 saat 1,5 saat gibi.
ondan başka da kimseye emanet edemem zaten.annem benden daha sakin ve daha sabırlı
çok da güzel bakar bebişlere sağolsun.

anladm cnm evet ya ferro sanol mudur nedir iğrenç bişi ferrum daha iyiydi.neden onu vermezler daha çok bilmem
inş.devam etmez de dediğin gibi demir ilacındandır umarım.
biz iyiyiz işte nekadar olursa,dişlerden çok çekiyor yavrum Gülsencim gece defalarca ağlayarak uyanıyor.nasıl bağrınıyor bir görsen,içim kaldırmıyor ya,nezaman geçecek,ilk nezaman çıkacak,her dişte böyle mi olacak bilemiyorum.eğer öyleyse yandık,çok zooorrrr.

çok kıskandım vallahi ne güzel spora başlaman
ben 10dak bırakacak birini bulamam kimse bakmaz yaygaracı kızıma
Tuna kiminle kalacak sen spordayken

yavrum benim kıskanma valla neden biliyomusun ben hepinizden kiloluydum ve hepinizden kilolu hamile kaldım 80 kiloydum hamile kaldığımda.o kiloma dönmem için 6,ideal kiloma dönmem için 20 kilo vermem lazım.diğer türlü çıtkırıldım anneler gibi 3-5 kilo fazlalığım olaydı inan bunu dert etmezdim.
mankenlik merakım hiçö olmadı zaten:))

iyiymiş canım uyku problemleri varmış sadece
bence bu hafta gidelim perşembe cuma falan mesela

ben dediğim gibi 3 gün spordayım öğleden sonra olduğu için biyere çıkamam o günlerde.
cuma da misafirim gelck nasipse.
ama önümüzdeki hafta salı,cuma,c.tesi bana uyar.
size de uyarmı bilemiyorum ama.

bu hfta içi benım içindeolmaz sanırım yarın mısafrlerm var ertesıgunlerde zorgözukuyor onumuzdekı hftaiçi olur ama

selam kızlarrrrr

selda yelda ceyda bilgi pelin

nıhayet fırsat bulup yazdım.. aslında çoktan iyileşmiştim ama bebeği yalnız bırakmayım diye pc başına geçemiyordum..

umarım hepiniz iyisinizdir... ben allaha şükür iyiyim.. tek sorun var oda geceleri uykusuz kalmak... sabaha kadar mertin başında nöbetteyim

eeeeeeeee ne var ne yok anlatın bakeeem :82:

ahh cnmfırsat bulup grmışsn sonunda bebişnsıl ıyıdr ışalah adı mert oldu demek
çok ağlıyomu bebişş gerci en kısa zamnda sendeyız butun cocuklu bayanlar olarak:)

ahh cnmfırsat bulup grmışsn sonunda bebişnsıl ıyıdr ışalah adı mert oldu demek
çok ağlıyomu bebişş gerci en kısa zamnda sendeyız butun cocuklu bayanlar olarak:)

merhaba caydacım..

oğluşum gun içinde iyi... sadece gecelerı çok uyanıyo ağlıyo felan.. bende yalnız oldugun için panık oluyorum.. korkuyorumda.. ınsallah bugunlerde geçicek.. kendı kendıme yetmeye çalışıyom..

hadi bakalım toplaşıp gelın :) :87:

biz kusmayı atlattık galiba Seldacım 24 saati geçti kusmadı çok emmesine izin verdiğim de oldu kusmadı herhalde bitti
Ya bu diş çıkarma bazı çocuklarda çok problemli oluyor bizim Tuna da onlardan sanırım
bir jel vardı rahatlatan bazı bebeklerde bulantı yapıyormuş ama denedin mi hiç
birde bizim gaz şurubunda diş çıkarırken de içilir yazıyordu nurse harveys

sen unut beni ben kızları toplayıp sana getirmeye çalışayım
hani benim adım

yenı anne oldu gulşencım kafası dağınık şimdi unutmuştr kızmabnce
yahu bu arada en kuuğunuz benmıyım aranzda

yenı anne oldu gulşencım kafası dağınık şimdi unutmuştr kızmabnce
yahu bu arada en kuuğunuz benmıyım aranzda

küçüğünüz mü demek istedin
bilmiyorum ki canım eğer öyleyse en büyüğünüz benim sanırım
ben Selda Nezahat ve Pelin'i gördüm ve onlardan büyüğüm

sen unut beni ben kızları toplayıp sana getirmeye çalışayım
hani benim adım

gulsencım adının olmadığını fark ettım ama düzenleme yapılan kısmı bulamadım kusura bakma cnm :44:

bıde uzun zamandır pcde yazı yazmayınca kafam karıştı.. sorry yanii :86:

hepinize selam kızlar nasılsınız
nezahatcim tekrar bebeğin hayırlı olsun seninde uykusuz gecelerin başladı demekki benim gibi... gerçi senin erken başlamış benim duru ilk günlerde gayet güzel uyuyordu nerdeyse 24 saat uyuyordu ama malesef o günler geride kaldı bebeğin huyu suyu kırk günden sonra belli olurmuş diyorlardı valla doğruymuş
benim kızım feci şekilde yaramaz bi bebek ne gece ne gündüz hiç durmuyo inşallah seninki öyle olmaz

seldacım tuna diş çıkarıyormuş herhalde erken değil mi canım ya benim bildiğm 6 aylıkken başlarmış siz 6 aylık oldunuz mu yoksa

gülsen tatlım nasılsın laran nasıl geçen hafta gelmeyi çok istedim sana ama duru çok huysuzdu olmadı bu hafta yarın yada yarından sonraki bi gün gelmek istiyorum telefonlaşırız artık canım

ceyda yelda bilgi sizler nasılsınız çok vaakttim olmadığı için yazdıklarınızı okuyamadım
buluşmaya karar verirseniz sakın beni unutmayı ha
allah kısmet ederse yılbaşından sora işe geri dönüyorum ben o zaman bol bol yazarım artık
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…