İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Selam kızlar
evet pazar olunca kocalardan fırsat olmuyor kk ya girmeye
Lara'yı uyutma bahanesiyle yatak odasına geldim k.validemlerde bizde
akşama derbi maç var digiturk te komşularda gelir ohhhhh
yarın Lara ile nasıl temizlik yapılır bilmem
Evet Selda ara Nezahat'le konuş bakalım ne diyecek
birde neye ihtiyacı olduğunu da öğrenelim Nezahat'in hediye onu alalım bebeğine

iyi geceler canım
kızlar kabızlığı çözdük şimdi de kusma başladı
dün 2 kez kusmuştu
bugün azar azar emzirdim kusmasın diye
şimdi yine kustu
ayyy bunların sağlık problemleri bitmiyor deliricem
neden kusar ki
kakası çişi kusuğu uykusu gıdası ne çok şeye dikkat ediyoruz

Gülsencim emzirdikten sonra gazını çıkartıyormusun gazı çıkmazsada kusar benim Emre öyleydi gazı çıkmazsa muhakkak kusardı sen bide ayaklanınca gör yürüteçte her yere saldırıyor sürekli peşinden koşyorsun

çıkarıyorum canım gazını Lara'nın gaz problemi var çıkarmazsam çok sancısı olur
belki soğuk algınlığındandır ya da demir yapıyor olabilir yarın doktoru arıyım bakalım

canlarııııım hepinize kocamannnn günaydınnlarr hayırlı haftalarımız olsun inşallah..

gülsencim nasılsın geçmiş olsun canım lara'm nasıl oldu hala kusuyomu.

ahh seldam canım benim sen nasılsın tuna paşa nasıl. yaygaracı bağırıyomu gene.bu arada yürüteci sormuşsun ben dört buçuk aylıkken başlamıştım yavaş yavaş bindirmeye.

yeldacım senden naber emre nasıl.. asıl yürüteçte bişey değil biliyomusun emekleme ye başlayınca gör hele hele birde yürüdümü işte o zaman yandınız.

pelincim duru prenses nasıl umarım herşey yolundadır. dükkana pek inemiyosun galiba..

nezahatçim özledim kız seni. sende ne var ne yok inşallah girersin artık kk ya bu hafta. senin paşa nasıl.adını ne koydunuz bu arada.

ceydacım canım. iyisindir inşallah...talha paşa nasıl dönmedimi hala??

bu arada kızlar ben cuma günü yoktum.
Ecrin Naz'ın su çiçeği aşısı vardı. onu yaptırdık.Allah'ıma şükürler olsun iyi geçti sonrasındada bi problem olmadı gün boyu neşesi yerindeydi maşalah. ateşi falanda olmadı.
Ama dün gece çok ateşlendi yavrum aşının etkisim, bilmiyorum 39 dereceydi akşan ateşi. hemen calpol verdim. çoraplarını ve badisini çıkardım. ayaklarına ıslak mendil falan koydum. öyle böyle derkern 1,5 saat sonra falan düştü ateşi.
tabi ben uykusuz ve moral bozukluğu derken bugün zombi gibi geldim işe..

kızlar hepinize günaydınlar,sağlıklı ve keyifli haftalar.
Bilgicim sana da hayırlı işler tatlım,haftaya keyifsiz başlamana üzüldüm cnm,geçmiş olsun inş.bugü
n daha iyi olur Ecrin Naz kıyamam ben ona.anneciğinden güzel haberleri alırsın umarım.

Gülsencim Lara nasıl oldu? ya midesini falan üşütmesin kuzucuk.inş.bişeyi yoktur.çok mu emiyor acaba farkında olmadan,süt fazla gelince de çıkartabiliyorlar ya.

Ceydacım sen nasılsın? Talhacım nasıl? keyfi
yerindedir umarım.
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi.

gecmış olsun bılgıcım ateşlendı demek ateş çokkotu yaa umarm ıyıdr sımdıı...nasıl olsuntalha paşam ıyı kendılığınden donmedı daha azıcık ıttırıyorum sonra kendı çabalayıp donuyo ama popodan hafıf ıttrmıyınceaklına gelmıo donmek hatrlatmak lazım
gulşencım talhada kusmuştu gecen hafta anltmışımdr ama baya kusmuştu onemsemedım akşamda ateşi 39.5 oldu ertesı gun acıle gotrdum ıdrar yolu ıltıhabı dedıler şimdi gecti bışeyıyok eğer herzamankınden farklı gelıosa sana takıp et ateşıde cıkarsa götr bnce.
kızlar sızlernasılsnz??yeldacım nasılsnn emre napıyo çokmu yaramaz..

gunaydın seldacım ıyıyz bız cok sukur öksuruk var kaç gundur yavrumda onun dışında bışe yok suanda uyuyo yarım saatr hayrett tuna paşa nasıl kocaman olmuş zatenn..

seldacım şimdi annemmle konutum yokmuş ateşi çok şükür uyuyomuş daha bizimki..
sanursam Ecrin Naz'ın köpek dişleri patlayacak.
diğerlerini hiç anlamamıştık ne güzel ama köpek dişleri çektireceğe benziyor.

gunaydın seldacım ıyıyz bız cok sukur öksuruk var kaç gundur yavrumda onun dışında bışe yok suanda uyuyo yarım saatr hayrett tuna paşa nasıl kocaman olmuş zatenn..

şaka maka büyüdür kız Ceyda,büyüttük paşaları.
iyi şükür diş eziyeti dışında.
aman uyusunlar hem dinlenirler,hem de biz azcık işe güce bakalım dimi ama.
neden öksürüyorki Talha,üşütmeden mi hala?

iyi canım ya sevindm iyi olmasına.
demek köpek dişi çıkck yavrum benim ya,ne zordur hele onları çıkartmak,bizim ufak diş eziyeti bile mahvediyor kuzumu
ne diyelim Allah yardım etsin yavrucuklarımıza,kıyamam ya

bu arada kızlar spora başlıyorum ben çarşamba günü
haftanın 3 günü gitcm nasipse.pazartesi,çrş.,perş. olmak üzere
çok hareketsizim bütün gün Tunayla oturma halindeyim.vücudum körkütük ya,eskiden spora giderdim,yürüyüş yapardım ee artık bi yerden başlamak lazım dimi.
eşim de Tuna 1 yaşında olsun öyle çalış memeden de kesinsin sonra diyo,hak da veriyorum birdaha dönmeyecek bu günlerine.
bu zaman zarfını değerlendireyim bari biraz.yaza kadar gideyim diyorum kısmetse.

kızlaarr nezahat ile konuştum az önce sesi çok ama çooook iyi geliyodu.
paşamızın adı mert miş bu arada..
3 günlük bıcırık nasıl bağırıyo bi duysanız arkadan sesi geliyodu.
seldacım mert paşa senin tuna paşa yı geçecek herhalde.
gece uykusu yokmuş kuzumuzun. nezahatde gündüzleri babası bakarken uyuyomuş biraz. kıyamam yaaa nasıl zorlanıyodur kim bilir.
Allah'tan bizim tam 40.ıncı günden sonra dzene girmişti herşeyi.
umarım nezoşumunda öyle oluur..

ohh seldacım sporlarada başlayacakmış.
başla bakalım başla.
biz burda çalışalımmm :84: :84: :84:
şaka bi tarafa iyi olur seldacım senin içinde değişiklik olur hem.
ee sen spordayken tuna paşaya kim bakacak canımm.

geçmiş olsun canımmmm bebişlere birşey olmasın da ben uykusuzluk yorgunluk herşeye razıyım
umarım ateşlenmez bir daha Ecrin Nazımız

Seldacım doktorla konuştum Lara öksürüyor ondan olabilir ama büyük olasılıkla demir yapıyordur dedi ama Lara biraz iştahlı bir bebek reflüsü varsa fazla emip kusabilir dedi devam ederse getir göreyim dedi
şimdi tadı daha iyi olan ferrum şuruba geçicez önce hala devam ederse götürücem doktora
siz nasılsınız? oğluşun nasıl?

Son düzenleme:

keyfi yerinde görünüyor canım ama bilmem ki inşallah değildir
sürekli takipteyim zaten 2 dak. bırakmıyorum kızımı
3 günde 4 kez kustu bana ya öksürük ya demir yüzünden gibi geliyor ceydacım
inşallah bunlardandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…