- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
gunaydın seldacım ıyıyz bız cok sukur öksuruk var kaç gundur yavrumda onun dışında bışe yok suanda uyuyo yarım saatr hayretttuna paşa nasıl kocaman olmuş zatenn..
seldacım şimdi annemmle konutum yokmuş ateşi çok şükür uyuyomuş daha bizimki..
sanursam Ecrin Naz'ın köpek dişleri patlayacak.
diğerlerini hiç anlamamıştık ne güzel ama köpek dişleri çektireceğe benziyor.
canlarııııım hepinize kocamannnn günaydınnlarr hayırlı haftalarımız olsun inşallah..
gülsencim nasılsın geçmiş olsun canım lara'm nasıl oldu hala kusuyomu.
ahh seldam canım benim sen nasılsın tuna paşa nasıl. yaygaracı bağırıyomu gene.bu arada yürüteci sormuşsun ben dört buçuk aylıkken başlamıştım yavaş yavaş bindirmeye.
yeldacım senden naber emre nasıl.. asıl yürüteçte bişey değil biliyomusun emekleme ye başlayınca gör hele hele birde yürüdümü işte o zaman yandınız.
pelincim duru prenses nasıl umarım herşey yolundadır. dükkana pek inemiyosun galiba..
nezahatçim özledim kız seni. sende ne var ne yok inşallah girersin artık kk ya bu hafta. senin paşa nasıl.adını ne koydunuz bu arada.
ceydacım canım. iyisindir inşallah...talha paşa nasıl dönmedimi hala??
bu arada kızlar ben cuma günü yoktum.
Ecrin Naz'ın su çiçeği aşısı vardı. onu yaptırdık.Allah'ıma şükürler olsun iyi geçti sonrasındada bi problem olmadı gün boyu neşesi yerindeydi maşalah. ateşi falanda olmadı.
Ama dün gece çok ateşlendi yavrum aşının etkisim, bilmiyorum 39 dereceydi akşan ateşi. hemen calpol verdim. çoraplarını ve badisini çıkardım. ayaklarına ıslak mendil falan koydum. öyle böyle derkern 1,5 saat sonra falan düştü ateşi.
tabi ben uykusuz ve moral bozukluğu derken bugün zombi gibi geldim işe..
kızlar hepinize günaydınlar,sağlıklı ve keyifli haftalar.
Bilgicim sana da hayırlı işler tatlım,haftaya keyifsiz başlamana üzüldüm cnm,geçmiş olsun inş.bugü
n daha iyi olur Ecrin Naz kıyamam ben ona.anneciğinden güzel haberleri alırsın umarım.
Gülsencim Lara nasıl oldu? ya midesini falan üşütmesin kuzucuk.inş.bişeyi yoktur.çok mu emiyor acaba farkında olmadan,süt fazla gelince de çıkartabiliyorlar ya.
Ceydacım sen nasılsın? Talhacım nasıl? keyfi yerindedir umarım.
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi.
gecmış olsun bılgıcım ateşlendı demek ateş çokkotu yaa umarm ıyıdr sımdıı...nasıl olsuntalha paşam ıyı kendılığınden donmedı daha azıcık ıttırıyorum sonra kendı çabalayıp donuyo ama popodan hafıf ıttrmıyınceaklına gelmıo donmek hatrlatmak lazım
gulşencım talhada kusmuştu gecen hafta anltmışımdr ama baya kusmuştu onemsemedım akşamda ateşi 39.5 oldu ertesı gun acıle gotrdum ıdrar yolu ıltıhabı dedıler şimdi gecti bışeyıyok eğer herzamankınden farklı gelıosa sana takıp et ateşıde cıkarsa götr bnce.
kızlar sızlernasılsnz??yeldacım nasılsnn emre napıyo çokmu yaramaz..
seldacım şimdi annemmle konutum yokmuş ateşi çok şükür uyuyomuş daha bizimki..
sanursam Ecrin Naz'ın köpek dişleri patlayacak.
diğerlerini hiç anlamamıştık ne güzel ama köpek dişleri çektireceğe benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?