İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bakarm şimdi ben de
msnde yokmusun tatlım?
dünya gözüyle bi göreydim seni de :) bi tek seni görmedim.

bizim bilgisayar kaayı yemiş format atılması gerekiyor msni açık tutamıyorum kapanıyor format içinde kardeşimi bekliyoruz bakalım ne zaman gelip yapcak

bizim bilgisayar kaayı yemiş format atılması gerekiyor msni açık tutamıyorum kapanıyor format içinde kardeşimi bekliyoruz bakalım ne zaman gelip yapcak

anladm cnm.olunca görüşürz.

evet andırıyor yeğenimi ama küçüklüğü aynıydı yaa,bukadar olur demiştik biz ailecek
yeğenim şimdi 4 yaşında çok akıllı ve yakışıklı o da maşallah.

ayrca senın ıçın erkn sekerım 4. aydan snra donebılırler sen beklıcen dahaaa 7 aylık bıle donen varmışş

benim kız biraz aceleci ya ben her an dönebilir diyorum

Benimki büyüklere gidince ağlıyo ama çocukları şapır şupur öpüyor sizinkileride şapır şupur öper artık

benim kızı almak zorunda kalırsınız evlenmeden olmaz canımmm

sağol canım inşallah çabuk atlatır

Gülsencim dokotra sormadım kırıklığını alsın diye veriyorum ilacı

benimkinin keyfi yerinde gülücükler atıp duruyor vermem ben o zaman

önümüzdeki hafta Nezahat gelebilirmi bilmiyorum.sorarız iyileşmiş olursa görüşelim.nasip olursa bu sefer hepimiz de olalım istiyorum.ona göre bir zaman belirleyelim bence

hiç dinlemem çıksın o da ben 10. günde eşimle kordonda
12. günde kuafördeydim sonra Pelin'le yemeğe gitmiştik
bende evde oturamam diyordu zaten Nezahat çıkar bence

önümüzdeki hafta benim taşınma işim olabilir pazartesi ev sahibiyle görüşcez bakalım anlaşabilirsek taşıncaz

olsun yeni ya da eski evinde oturman bizi rahatsız etmez zaten Yeldacım

Selda bu profilindeki senin oğlunmu ayy yerim onu ben ne kadar yakışıklı

çooookkkkk güzel oğlu maşallah

Allah bağışlasın her geçen gün değişiyor gören herkes bana benzetiyor

hop noluyoruz kız almalar vermeler
biz de Pelin inkini alırız ozaman hıh:)
Ceydayla,Nezo düşünsün gelinsiz kaldılar:))

saol Gülsencim sen şimdi görsen teyzesi çok daha tatlı oldu maşallah kuzum
diyorum ya hepsi birbirinden tatlı.
ve de büyüdükçe güzelleşiyor bebekler,buna inandım ben göre göre.

dediğin gibi Nezo çıkar biraz düzelince.
görüşürz en kısa zamanda nasipse.

valla Yeldacım ben de istiyorum albüm yapmayı ama bilmiyorum inanki
bilsem yapcm,eşime sorcm bi ara ben de
o biliyo böyle şeyleri bazen.

onalarada buluruz birer kız:)

önümüzdeki hafta Nezahat gelebilirmi bilmiyorum.sorarız iyileşmiş olursa görüşelim.nasip olursa bu sefer hepimiz de olalım istiyorum.ona göre bir zaman belirleyelim bence

önümüzdeki hafta benim taşınma işim olabilir pazartesi ev sahibiyle görüşcez bakalım anlaşabilirsek taşıncaz

Nezahate gidelim o zaman isterse onun gelen gideni çoktur şimdi ama bir sor bakalım

Son düzenleme:
ayy maşallah emreye cok tatalı ılk defa goruyorum ben cok yakışıklı maşallah :))
tunada zaten yakışıklıı:)) larayla pelınınını kaptınz demek bız boştamı kaldık yaniii
olsun bende oğluma bulurum bıtane hıh..
zaten bu kk kafayı yedı eskıden album kolydı şimdi nasıl yapılıo bellı değill hıç sevmedım hıç bıde yavaşlamışş

Teşekkür ederiz teyzesi :)Bende diyorum benim bilgisayardan format atılcak zaten kardeşimi bekliyoruz demekki site yavaş

slm kızlar,
Gülsencim olur canım Nezahat e gitmewişi bana uyar.
onla da konşalım da,gideriz kısmetse
hepinize keyifli pazarlar,öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…