İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

çok şükür kurtulmuşlar Bilgicim,hep normal doğum yap diyordm ona,yaptı da şükür
okadar sevindim ki anlatamam.
hayırlı uğurlu olsun inş.Uzuuun ömürlü,sağlıklı sıhatli bir evlat olsun...
çok sevinçliyim yaa
haydi bakalım hobaaa

canım sana çok geçmiş olsun,kötü şeyler yaşamışsın umarım bir daha yaşatmaz Rabbim.
şimdi bebeğin varmı bilmiyorm ama,yoksa da gönlünce olur umarım bir tane.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

canım seldacım sanada çok teşekkür ediyorum.
senin paşa yırtıyodu yanlız ortalığı. o nasıl bağırmak öyle yaww.
yavrum benim kuzucuğumu Rabbim nazarlardan korusun çok sessizdi.
ikiniciyi hem çok istiyorum hemde korkuyorum hani derler yaa ilkinin tersi olur diye.
ki şahitde oldum yengemin öyle olmuştu.
öptüm seni seldacım. sende tunayı öp benim yerimeee.

Rica ederm canım benim ne demek.
Yırtar benimki hep öyle sağolsun,şuan kucağımda ama yırtınıyo gene:)
çok zor Bilgicim anlatamam sana.
ben 2.yi hatta 3.yü bile çok istiyordum ama Tuna dan sonra gözüm korktu yeminle.çok zor büyüyo
3-4 kişi lazım bakmak için.
biz de sizi öptük teyzesi....

canım eski msj larımda da var. bende 2 doktorun takibindeydim.serklaj yapılmadı bana.açılmam 4 cm olduğu için geç kalınmıştı. ege üniversitesinde prof.a yada doçente gideceğim artık.şimdi kontrollerim var yakın zamanda. bir daha asla isminin başında sadece DR. ifadesi olanlara güvenmem.
hamileliğim boyunca hep yattım. halit bey artık kalk ayağa dese bile yattım. su bardağına bile uzanmadım yani. her hafta kontroldeydim.haftada 2-3 kez gittiğim oldu.zaten diğer doktorum evimin yakınındaydı. diğer doktorumda sen 17. haftaya kalmaz düşürürsün demişti.meğer sebebi buymuş.sonradan anladık ama.2 kuruş para için göndermediler beni daha iyi bir yere.kendileri serklaj yapamadığı için mi bilmiyorum müşteri kaybetmek istemediler.ben böyle düşünüyorum..
şimdi genetik araştırma yapılıyor.artık şansa bırakmıyorum işi.genetik birşey olmadığını düşünselerde tüm tahlillerim tedaviler yapılacak.peki sonra bebek gelecek mi? tabiiki hayırr....
bebek düşünecek güç kalmadı bende.

himeros canım bu kadar karamsar olma benden sana bir tavsiye.
kan pıhtılaşması testlri var güt onları yaptır.
düşüklerinin sebebi %80 kan pıhtılaşması olabilir.
bende de vardı ben 9 ay boyunca heparin yani kan sulandırıcı iğne kullanmıştım.
ve gülseninde dediği gibi Tahir beyin takibindeydim.
sana da tavsiye ederim mükemmel bir doktor..

aaaaaaaaaaaaaaaaa neler duydum öleeee nezahat doğurmuşmuuuuuuu hemde normal heeeee ayyy ne gusel yaaaaa sonunda kurtuldu allah analı babalı buyutsun ne sanslı demii bravo vallaaaaa
çok sevndimmm geldi bı paşa dahaa

ben senin gibi düşünmüyorum doktorlar konusunda sanırım problemin rahim ağzı yetmezliğiymiş bu durumda bebek 500 gr geçtiğinde kendiliğinden rahim açılır ağırlığı taşıyamadığı için doğum başlar. genelde 17*23 haftalar arasında gerçekleşir doğum serklaj genelde engeller doğumu
hamilelik süresince rahim ağzı ölçülür zaten bildiğim kadarıyla 2.5 cm altı tehlikeliydi biz sürekli bakıyorduk Tahir beyle bu arada servikal yetmezlik genellikle 2.geç düşükten sonra anlaşılır zaten

kızlar aramızda tek normal doğum yapan Nezahat
brawooooo Nezahat
analı babalı büyüsün kuzucuk
ikisine de kocamannn maşallah

Himeroscum sakın rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etme
aslında hamilelik öncesi ölçülmeliymiş bizim gibi gebelikte değil

kızlar hepinize iyi akşamlar,
akşamüstü Nezahat le konuştum,sesi gayet iyi geliyordu.Ama zor olmuş,hiç de dediğin gibi değil diyo bana,anlatcam birer birer dedi.yazık dün gece 10 da yatmş hastaneye bu sabaha kadar paşa paşa sancısını çekmiş,öğlen 2 gibi doğuma alınmış,nekadar uzun bir süre dimi olsun sonuçta kurtulmuş ikisi de çok şükür.
yarın çıkcaklarmış hastaneden haber vereyim dedim.
hepinize hayırlı geceler...

maşallah nezoşa valla helal olsun dıyorum tekrar normal yaptı vay bee şaşırıyorum artık normalyapana pek rastlanmıyoda..
demek ıyılermış çok sukur kıyamam zor olmuştur neyse kurtuldu yaa

canım benim kıyamam yaaa
normal doğum yapan herkesten aynısını duydum çok zormuş
hem normal hem sezeryan yapanlar sezeryan iyi diyor
birde bebek 3 kg üstü yazık Nezahate zor olmuştur tabii
aferin ama yaptı yani kız ben cesaret edemezdim

ayy kızlar neler duyuyorum Nezahat doğum yapmış hemde normal helal olsun alla çok sevindim tek hamile oydu aramızda oda kurtuldu çok şükür

Bizde kullanıyoruz gliserin kansuğu fitili yiyince çıkıyor dışarıya gerçi dünden beri iyi ama şimdide iştahsız Emre iştahsız oldumu hastalanıyor inşallah öyle bir durum olmaz Benimkide kabızlıktan hiç şikayetçi değil keyfi yerinde
birde bizde kabızsak onlara geçiyor ben hamileyken bir kere bile kabız olmadım doğumdan sonra allah yarabbim

demek ki bizim yediğimiz içtiğimizle alakalı onların kabızlığı da lifli gıdalar tüketelim o zaman
doktor bana armut ye dedi yarın alayım bari
inşallah duphalac işe yarar canım ya

demek ki bizim yediğimiz içtiğimizle alakalı onların kabızlığı da lifli gıdalar tüketelim o zaman
doktor bana armut ye dedi yarın alayım bari
inşallah duphalac işe yarar canım ya

biz ne yersek onlarada geçiyor bende bol bol kayısı suyu içiyorum duphalac inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…