İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gulşencım gunaydın sanada sabahın körunde ne ettın kız burdaa:))) uyutmadımı laracık
keşke ozel gune gelseydı ama gelmedı bıraz daha bekleseydı 30 ağustosa gelebılırdıı

keşke götürmeseydin canım yazık olmuş kuzuya benimki seviyor gürültüyü kendi de yaygaracı ya ondandır. eşinle barışmana sevindim bir daha küsmezsiniz umarım ama bunlar da evliliğin tuzu biberi
test sonucunu bekliyorum heyecanla öptüm canım

gulşencım gunaydın sanada sabahın körunde ne ettın kız burdaa:))) uyutmadımı laracık
keşke ozel gune gelseydı ama gelmedı bıraz daha bekleseydı 30 ağustosa gelebılırdıı

yok canım her sabah 6 da nurse harveys içiyoruz mecbur kalkıyoruz
hoş ilacı içirince uyanıyor Lara sonra uyutuncaya kadar 1 saat oynaşıyoruz ama sancı çekmesindense uykusuz kalmayı tercih ederim

Bizimkilerin doğum günleri hiç unutulmucak

evet canım benimki pek hoş anılan bir gün değil ama olsun kimse unutmaz haklısın

ceyda,yelda,selda,pelin,gulsen,bilgi..

arkadaşlar hepinizim bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,

bebişleriniz ve sevdiklerinizle nıce guzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle...

ceyda,yelda,selda,pelin,gulsen,bilgi..

arkadaşlar hepinizim bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,

bebişleriniz ve sevdiklerinizle nıce guzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle...

kuzum sen dikkatli ol artık bebiş her an gelebilir benim tel sende var mı hatırlamıyorum
ben hastaneye çok yakınım birşeye ihtiyacın olursa ara beni yardımcı olurum
noyu özelden yazıcam yoksa

Gülsen Lara'nın fotoğrafını gördüm profilinden o ne güzellik öyle çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

Gülsen Lara'nın fotoğrafını gördüm profilinden o ne güzellik öyle çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

Teşekkür ederiz teyzesi ben kendi çocuğum diye mi güzel görünüyor diyordum herkes durdun durdun turnayı gözünden vurdun, bu ne güzellik, reklamlardaki bebekler gibi vb. sözler söyleyince herkese güzel geldiğini anladım. Senin face yoktu değil mi facede bir sürü resmi var prensesimin

kızlarrr hepinize günaydın,hayırlı cumalar ve hayırlı bayramlar....
bayram kutlamam biraz geçe kaldı ama kusura bakmayın,anca bu sabah evde kalabildm o yüzden.
umarım hepinizin bayramı iyi geçmiştir.
.prensesleri,prensesleri ve annelerini kocaman öpüyorummm.
görüşürüz canlar,kendinize ve bebelere cici bakın.

sağol canım seninde bayramın kutlu olsun sende oğluşunu öp benim için

kızlar nasılsnz?selda yelda ıyısınz dımi
neahattende bılgıdende haber yok ınşalah onlardaıyıdr
dun bız sırınceye gttık akşam eve geldık oğlum resmen bı avuç kustu belkıhavadandr dedık
gecede bı kalktım 39.5 ateş var cayr cayr yanıyo soydum ılık bezle falan sıldm vücudunu calpol verdım duştu ateşı
ama sabahta olunca bucaya götrdum hemen ıdrar tahlılı yaptılr ıltıhap varmış fıtıl ve surupverdıler
kıyamam kuzuma nasıl huysuz atesı bı oluyo bı olmuyo mıy mıy sureklı bıberon falan almıyo nerden cıktysa bu ıltıhap
ınşallah hemen ıyıleşr

Geçmiş olsun Ceyda'cım inşallah hemen iyileşir kuzucuk ateşi falan olmaz ateş mahvediyo yaruları Emre'de kabız oldu dün doktorunu aradım şurup verdi banamısın demedi yapmadığım şey kalmadı tık yok çocukta bugün 6.gün oldu sabah gene aradım doktorunu fitil verdi bu sefer fitili attıktan 10 dakika sonra dışarıya çıktı ama mahvoldu yavrum bir görcektiniz o ağlıyor ben ağlıyorum nazar değdi valla bizim bebişlere

Ceydacım çok geçmiş olsun canım benim ne kadar zor bebeğinin hasta olması umarım en yakın zamanda iyileşir kuzu iyi haberlerinizi bekliyoruz canım

size de geçmiş olsun Yeldacım ben 4. günde lavman yaptım kıyamadım kuzuma kakası yeşildi ddoktorumuz demir başladı 2. ayda prematürelerde erken başlanıyormuş ama bizde kabızlık yaptı ben bıraktım bizde 4. ayda başlarız napalım çok zor ya yazık bebişlerimize Emre'yi öp benim için

sağolun kızlar ya dun fıtıl attım nasıl ağlıyo yavrum tıkandı resmen ağlamaktan ben atıyorum fıtılı o dışarı ıtıyor beceremedıkk
ama ateşi falan duştu rahat uyudu kuzum sabahta neselı kalktı dun butun gun boynu bukuk dolaşmıştı neyse bıraz rahatladı içim
gulşencım demır kabızmı yapıomuş yaa bız napcaz kıı biraz daha buyusun madem lara ole başlarsın belkı o zaman bışe yapmaz

sağol yeldacım sizede cok gecmış olsun kıyamam kabız cok kotu yaaa mahvedıyo bebişleri allahım keşke onlar hıç hasta olmasa yaaa kuçucukler daha cok uzuluyorum 2 gundur emrenınde duzene gırer ınşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…