- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
yelda senin oğlun dünya kadınlar gününde doğmuş
benim ki 12 eylül malum
kızlar sizin doğumlarınız da özel günlere denk geldi mi
günaydın kızlarrr nasılsnz akşam duğundeydık oyle bı gurultu vardıkı 1 saat durup kalktık talha cok korktu çok ağladı pişmanoldum göturduğume kulaklara zarar ya..
bugun eşim anneme gttı kurban alacaklar ordan babasına gtcek bıde onara alacaklar yazık tek oğlan tekdamat olunca herşeye o koşuyor kıyamam yaaa erken gelebılırse bebişimize cıcıler alcaz gelemezse yarına kalcak off..
dah test yapmadım kızlar bıraz mıdemde bulanıyo bu aralar psikolojıktr heralde korkuyorum test yapmaya ya neyse akşama yazarm buraya
hepinizi opüyorum kızlarrrrrrrr......
gulşencım gunaydın sanada sabahın körunde ne ettın kız burdaa:))) uyutmadımı laracık
keşke ozel gune gelseydı ama gelmedı bıraz daha bekleseydı 30 ağustosa gelebılırdıı
Bizimkilerin doğum günleri hiç unutulmucak
ceyda,yelda,selda,pelin,gulsen,bilgi..
arkadaşlar hepinizim bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,
bebişleriniz ve sevdiklerinizle nıce guzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
Gülsen Lara'nın fotoğrafını gördüm profilinden o ne güzellik öyle çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
kızlarrr hepinize günaydın,hayırlı cumalar ve hayırlı bayramlar....
bayram kutlamam biraz geçe kaldı ama kusura bakmayın,anca bu sabah evde kalabildm o yüzden.
umarım hepinizin bayramı iyi geçmiştir.
.prensesleri,prensesleri ve annelerini kocaman öpüyorummm.
görüşürüz canlar,kendinize ve bebelere cici bakın.
kızlar nasılsnz?selda yelda ıyısınz dımi
neahattende bılgıdende haber yok ınşalah onlardaıyıdr
dun bız sırınceye gttık akşam eve geldık oğlum resmen bı avuç kustu belkıhavadandr dedık
gecede bı kalktım 39.5 ateş var cayr cayr yanıyo soydum ılık bezle falan sıldm vücudunu calpol verdım duştu ateşı
ama sabahta olunca bucaya götrdum hemen ıdrar tahlılı yaptılr ıltıhap varmış fıtıl ve surupverdıler
kıyamam kuzuma nasıl huysuz atesı bı oluyo bı olmuyo mıy mıy sureklı bıberon falan almıyo nerden cıktysa bu ıltıhap
ınşallah hemen ıyıleşr
kızlar nasılsnz?selda yelda ıyısınz dımi
neahattende bılgıdende haber yok ınşalah onlardaıyıdr
dun bız sırınceye gttık akşam eve geldık oğlum resmen bı avuç kustu belkıhavadandr dedık
gecede bı kalktım 39.5 ateş var cayr cayr yanıyo soydum ılık bezle falan sıldm vücudunu calpol verdım duştu ateşı
ama sabahta olunca bucaya götrdum hemen ıdrar tahlılı yaptılr ıltıhap varmış fıtıl ve surupverdıler
kıyamam kuzuma nasıl huysuz atesı bı oluyo bı olmuyo mıy mıy sureklı bıberon falan almıyo nerden cıktysa bu ıltıhap
ınşallah hemen ıyıleşr
Geçmiş olsun Ceyda'cım inşallah hemen iyileşir kuzucuk ateşi falan olmaz ateş mahvediyo yaruları Emre'de kabız oldu dün doktorunu aradım şurup verdi banamısın demedi yapmadığım şey kalmadı tık yok çocukta bugün 6.gün oldu sabah gene aradım doktorunu fitil verdi bu sefer fitili attıktan 10 dakika sonra dışarıya çıktı ama mahvoldu yavrum bir görcektiniz o ağlıyor ben ağlıyorum nazar değdi valla bizim bebişlere
Geçmiş olsun Ceyda'cım inşallah hemen iyileşir kuzucuk ateşi falan olmaz ateş mahvediyo yaruları Emre'de kabız oldu dün doktorunu aradım şurup verdi banamısın demedi yapmadığım şey kalmadı tık yok çocukta bugün 6.gün oldu sabah gene aradım doktorunu fitil verdi bu sefer fitili attıktan 10 dakika sonra dışarıya çıktı ama mahvoldu yavrum bir görcektiniz o ağlıyor ben ağlıyorum nazar değdi valla bizim bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?