• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir- Bostanlı Otübüs Durağını kullanan var mı!!!? Yardım edin!!

Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzüldüm ana-baba, kardeş acısı ne zor rabbim dayanma gücü versin

Zor günde yanımda olupda bassağlıgı dileyen tüm site sakinlerine teşekkür ederim :(
Allah hepimizin tüm sevdiklerine yakınlarına uzun uzun saglıklı mutlu ömürler versin.
konu acma nedenim olayı gören bilen herhangi birine yada ilk müdahaleyi yapan dr.a ulaşabilmekti ama sanırım olmucak:(
site yöneticilerinede cok teşekkür ederim konuyu actıgım ilk dakikada duyarlı davranıp sabitledikleri için
:enbuyukkk:

Arkadaşım ulaşamadınmı o dr a, bende merak etmiştim ulaşıp-ulaşamadığını, keşke yardımcı olabilsek.

başınız sağolsun allah çok büyük sabır versin. otobüse binmiyorum ama hergün geçtiğim yer çok üzüldüm gerçekten. otobüs şoförleri o kadar dikkatsiz ve özensiz araç kullanıyorlar ki izmirde inanın bizler de günaşırı kaza tehlikeleri atlatıyoruz. inşallah başkalarının başına gelmez artık böyle acılar

Başınız sağolsun canım.Allah sana ve tüm ailene sabır versin...

allah yardımcın olsun canım.lanet olsun o şöförlere ne yaya ne araba tanımıyorlar nsanın canına kastediyorlar beni kaçkez biçiceklerdi arabamla pislik bunlar trafik eşkiyası bunlar.

dr.a ulaşamadım. yani zor bişi zaten. samanlıkta iğne aramak benimkisi farkındayım.
bassaglıgı dileyen herkese tesekkür ediyorum.
site yönetimine de tesekkür ediyorum. kapatabilirler konuyu ama bi ümit bakıyorum arada hani yazar belki o dr. işte o bendim diye:(
normalde biliyorum butür kısır konular hemen kapatılıyor. cok sagolun

rabbim gani gani rahmet eylesin , keşke elden bir şey gelse ama sözün bittiği anlardan biri ...

başınız sağolsun...
allah rahmet eylesin....
inş.. bulursunuz o bayanı....

arkadaşım başın sağolsun,allah sabırlar versin ben de izmirliyim ailem o civarda oturuyor sordum sadece haberlerden hatırladılar ama bak sen o bayanı böyle burdan bulamazsın,eğer o kişiyi bulmak senin için gerçekten çok önemliyse,içini rahatlatacaksa yerel veya ulusal bir gazeteye küçük de olsa bir ilan ver,telefonla bile yapabilirsin,izmirde çok okunan bir yerel gazete var ya onu tavsiye ederim,anvcak o şekilde bulunur,burda yüreğini soğutma derim allah gani gani sabır versin ne diyceğimi şaşırdım

gazete ilanları verildi arkadasım :(

haberlerde de cıkmıs. ben tv acmadıgımdan tv den haberim yok ama.

nette de bircok yere ilan verdik. mailler attım makamlara.
buraya yazma amacım hani belki birimizin tanıdıgıdır,yakınıdır veya ne biliim kendisi gelir okur:(

hani Allah rızası için. vicdani,insani sorumluluk için biri birine söyler. yada kendisi işte o benim der

bütün amacım bu:(

başınız saolsun allah sabır wersin,
benim şimdi haberim oldu burda yaşıorum ama duymamışım
2 sene ewwelde bayraklıda otobüs durağında ezilen ilkokul öğrencisi bir kız çocuğu hayatını kaybetmişti bende o kazayı yaşayanlardan biriydım otobüsün içindeydim,çok zor bişey o anı yaşamak
belki benim gibi tesadüfen burda okuyupta olayın içinde yeralan biri çıkabilir

Allah rahmet eylesin bile demek okadar zor ki öyle bir genç insana. Allah size sabır versin.
üzülmemek elde değil. bu konuyu anlatan site ana sayfasında görünen bir yer olsa şu reklamlar gibi.siteye üye olmasa da belki öylesine tıklayan birilerinin de gözüne çarpar . ne bilim sadece fikir :(

çok üzücü allahım kimseye göstermesin.şöförler çok dikkatsiz sinir oluyorum bende yaaaa

Allah rahmet eylesin canim, seni cok iyi anlayabiliyorum hem kardesimi kaybettim, hem baska bir kardesimi neredeyse kaybediyordum ama Allah bizim Firatimizi bize bagisladi cok sükür.

Allah belalarini versin bu trafigi yollari babasinin maliymisgibi yalniz kendileri varmis gibi kullananlarin. Buna bir care bulunmadikca daha cok kaybimiz olur =(

Back