Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir- Bostanlı Otübüs Durağını kullanan var mı!!!? Yardım edin!!
Tüylerim diken diken oldu..:çok üzgünüm:
Sanırım siz rahmetli kardeşinize yardım eden arkadaşa teşekkür etmek istiyorsunuz..
İnşallah bulursunuz..
Yaşadığım bir yer değil,bir bilgim yok ama nur içinde yatsın kardeşiniz,sizlere de sabır versin Allahım inşallah:Saruboceq:
Başınız sağolsun Rabbim kimseye yaşatmasın
Yaşayana sabır versin
O anın muamması kötü bi durum
Bende teyzemle seyahat ederken yolda vefat etmişti
Herkesin bir tesellisi "iiki sen yanındaydın yoksa ne oldu nasıl oldu biri bişeymi yaptı asla bilemeyecektik" oldu
Aslında bende 5 yıldır hep düşünürüm O esnada orda teyzemle ilgilenerek benim için bana bi destek biri olan kapalı bi hemşire vardı O an yolcular arasında doktor sorarken o gelmiş
Kimdi acaba o bulma imkanım olsada şahsen tşkr etsem ona Gıyabında hep anlatırken Allah razı olsun derim
canım ya başın sağolsun geçen sene bende o durağı kullanydm keşke orda kalsaydım hala kullanyo olsaydımda sana yardım etseydim dilerim o bayanı bulursun canım allah rahmet eylesin