• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir- Bostanlı Otübüs Durağını kullanan var mı!!!? Yardım edin!!

allahtan sabırlar diliyorum.. okuyunca inanın cok üzüldüm.. senağlamatüm kalbimle diliyorum yardımcı olabilecek birilerinin cıkmasını..

Başın sağolsun,saç diplerim bile diken diken oldu...:çok üzgünüm:

Başınıız sağolsun allah rahmet eylesin

canım, başınsağolsun kardeşininde mekanı cennet olsun inşallah ve umarım o bayana ulaşırsın.

çok üzüldüm canım başınız sağolsun Allah sabır versin :Saruboceq::teselli:

Tüylerim diken diken oldu..:çok üzgünüm:
Sanırım siz rahmetli kardeşinize yardım eden arkadaşa teşekkür etmek istiyorsunuz..
İnşallah bulursunuz..
Yaşadığım bir yer değil,bir bilgim yok ama nur içinde yatsın kardeşiniz,sizlere de sabır versin Allahım inşallah:Saruboceq:

kardeşimin kaza anıyla ilgili cok fazla yorum var ifadeler vsvsvs...
o bayan en son gören. onun söyledikleri içimi biraz olsun rahatlatıcak sanırım.

keske yardımcı olabılseydım..
allah yardımcınız olsun..
mekanı cennet olsun..

Başınız sağolsun Rabbim kimseye yaşatmasın
Yaşayana sabır versin
O anın muamması kötü bi durum
Bende teyzemle seyahat ederken yolda vefat etmişti
Herkesin bir tesellisi "iiki sen yanındaydın yoksa ne oldu nasıl oldu biri bişeymi yaptı asla bilemeyecektik" oldu

Aslında bende 5 yıldır hep düşünürüm O esnada orda teyzemle ilgilenerek benim için bana bi destek biri olan kapalı bi hemşire vardı O an yolcular arasında doktor sorarken o gelmiş
Kimdi acaba o bulma imkanım olsada şahsen tşkr etsem ona Gıyabında hep anlatırken Allah razı olsun derim

allah rahmet eylesin cok uzuldum keske yapabilecigim birsey oldaydi

başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin..
umarım istediğiniz bilgilere ulaşırsınız..

canım ya başın sağolsun geçen sene bende o durağı kullanydm keşke orda kalsaydım hala kullanyo olsaydımda sana yardım etseydim dilerim o bayanı bulursun canım allah rahmet eylesin

Back