İzmir-Bornova da Akapunktur?

dtsly

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
381
0
izmirde bornova veya karsıyakada olan akapunktur uzmanı bılen veya tavsıye eden var mıııı??hepsı alsancaga toplanmıslar.calışma saatlerıde cok kısıtlı oldugu ıcın gıtmek mumkun degıl.:hulya:

Ozele cagirin uzmani.herkes oyle yapiyor artik. Biz ailece akupuntur pardon akupressur aliyoruz aslinda,ama shiatsu terapisi olarak tabii.oyle igne vs gibi bir uygulama da degil hem. Esim bazen aksatiyor gerci zamani ayarlayamadigindan. Bir norolog olarak eger mekanik bir probleminiz yoksa bence bi arastirin derim shiatsu masajini izmirde. Simdi isim vermeyeyim belki sorun olur burda yazmak daha yeniyim cunku :)

ne için peki bu akupunktur
Bizim aldigimi terapi uyku duzensizlikleri, gunduz uyuklama durumu narkolepsi benzeri sikayetler,kas agrilari ve stres uzerine. Ben ayrica agrisiz adet doneni gecerimek icin pms donemlerimde aldim.cok sukur vucudun kendi kendini yenilemesi ile artik almiyorum. Su an yurt disinda ozel sigortalar odemekte ise bizler turkiye de ancak ozel bu terapiyi kendi imkanlarimizla alabiliyoruz. Shiatsu avrupa enstitusunden egitimli kisilerden.cocugumuzun da hiperaktivitesini duzenlemek icin alternatif ek bir tedavi olarak aliyoruz.

X