• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir bornavada ikiz bebeklerimle ortada kaldık

devrana117

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
24
6
86
Merhaba benim çok acil yardıma ihtiyacım var eşimin işi nedeniyle 2 yıldır güneydoğudayız 10 aylık ikiz bebeklerim var şimdi tayinimiz izmir bornovaya çıktı ancak bir türlü ev bulamıyoruz kiralar hem çok pahalı hemde işyerime yakın bir yer bulamadım. Taşınma, ev yerleştirme ,yeni bakıcı bulma yeni bakıcıyı tanımam için toplamda 15 günlük sürem kaldı bornovada hükümet meydanına yakın aile için ev bilgisi olan arkadaşlar lütfen yaardım edin

Bende Bornovada oturuyorum .Bornova Merkezde evler pahalıdır artı eskidir ordaki evlerin tek iyi yani merkezi olması ama bence manavkuyu özkanlar tarafındanda bakabilirsin dolmuşla hükümet konağına 5 dk kadar uzaklıkta...ve evler güzel yeni evlerde var cevre elit bence sırf merkeze bağlı kalma çünkü hiç bir özelliği yok. dediğim gibi manavkuyu ve özkanlar tarafından ev bakmalısın , ordan bakıp boşuna zaman kaybetme...

bende bornovada oturuyorum .bornova merkezde evler pahalıdır artı eskidir ordaki evlerin tek iyi yani merkezi olması ama bence manavkuyu özkanlar tarafındanda bakabilirsin dolmuşla hükümet konağına 5 dk kadar uzaklıkta...ve evler güzel yeni evlerde var cevre elit bence sırf merkeze bağlı kalma çünkü hiç bir özelliği yok. Dediğim gibi manavkuyu ve özkanlar tarafından ev bakmalısın , ordan bakıp boşuna zaman kaybetme...

çok sağl canım peki bildiğin kiralık ev varmı söylediğin semtlerde

canım tüm ilan sitelerine baktım neredeyse tüm evleri ezberledim ama bulamıyorum ya çok pahalı yada çok uzak işyerime

Back