Izmir bergama devlet hastahanesinde meme ameliyatı olan var mı

gizmo85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
215
0
Varsa lütfen yardımcı olsun cenk tokatla görüştüm hatta gün bile aldım 4 .500 nakit anlaştık ama burdan okudum bergama hastahanesine tel actım doktor bin tlye ameliyat yaptgını söyledi.Neden bu kadar fark var?Cenk tokatta veya bergama hastahanesinde meme kücültme ameliyatı olan varsa lütfen yazsın

bin tl cok az degılmı canım yaa. ben meme kucultme devlette yapan duydum ama 2000 - 2500 du devlette amelıyat yaptıran arkadasların ucretleri.
amelıyat yaptıgı hastalarla gorusme ımkanın varsa gorusmenı onerırım.. iyi arastırmadan amelıyat olma bence..ıstedıgın sonucu alamazsan revizyonuyla beraber daha pahalıya patlar sana..

cevap verdiğiniz için tskederim zaten sizin yazdıklarınızdan yola cıkarak cenk tokata gitmiştim ameliyat gününü bile aldımdı bana ameliyat gününe yakın arayın demişti aradım cenk tokatı vakadayım hemsirem arıcak dedi arayan soran olmadı bende revizyon olmak istemediğim için hangi doktoru sececiğimi bilmiyorum ama mehmet kayayla görüşünce kafama yatmıstı kendisi haftasonları cemil tugaylada calışıyormus ama burayada yazdım hiçmi acaba bu doktora ameliyat olan yok

cevap verdiğiniz için tskederim zaten sizin yazdıklarınızdan yola cıkarak cenk tokata gitmiştim ameliyat gününü bile aldımdı bana ameliyat gününe yakın arayın demişti aradım cenk tokatı vakadayım hemsirem arıcak dedi arayan soran olmadı bende revizyon olmak istemediğim için hangi doktoru sececiğimi bilmiyorum ama mehmet kayayla görüşünce kafama yatmıstı kendisi haftasonları cemil tugaylada calışıyormus ama burayada yazdım hiçmi acaba bu doktora ameliyat olan yok

cok yogun calıstıgı ıcın atlamıs olabılır canım. yapmaması gerekırdı.
ben dedıgın cerrahı tanımıyorum..sana sadece ıyıce arastırmanı onerırım.
bıde burda ısmı duyulmadı dıye kotu doktor dıye dusunme..bende 2.5 sne once amelıyatoldugumda cerrahımın ısmıne nadır denk geldım nette.
sadece cok ıyı arastır ve amelıyt sonuclarını gormeye calıs aklına yatan cerrahın.

ben birde muğlada yasıyorum cok fazla bilgi sahibi değilim izmirdeki doktorlar hakkında ama cenk tokatı bende basta sevmiştim ama insan ameliyat günü belli olan hastayı aramazmı ama en azından o birkaç fotoraf gösterdi yaptıgı ameliyatlardan burda cok doktor ismi var hemen hemen fiyatlarıda aynı ama işte önemli olan iyi bir doktor bulmak mehmet kaya bandaj takmıcagını söyledi bu kafama takıldı

ben birde muğlada yasıyorum cok fazla bilgi sahibi değilim izmirdeki doktorlar hakkında ama cenk tokatı bende basta sevmiştim ama insan ameliyat günü belli olan hastayı aramazmı ama en azından o birkaç fotoraf gösterdi yaptıgı ameliyatlardan burda cok doktor ismi var hemen hemen fiyatlarıda aynı ama işte önemli olan iyi bir doktor bulmak mehmet kaya bandaj takmıcagını söyledi bu kafama takıldı

bende aydında yasıyorum burdada unı hastanesı devlet hastansı var ama ben guvenemedım..burda hıc duymadım gıdıp meme buyuten.
o yusden ızmır sectım..evet dedıgın gıbı bı r cok cerrah var ama onemlı olan ıyı sonuc alabılcegın bırıne denk gelmek

X