- 7 Temmuz 2016
- 260
- 133
- 103
- Konu Sahibi Lizzie8919
-
Merhaba hanımlar iki ay önce novar polikinliğe genital için gitmiştim. Açıkcası arkadaşım sonuç aldığı için novar ı tercih ettim bir de fiyatları civardakilere göre daha uygundu. Burda internette novar ile ilgili kötü yorumlar okudum. Acaba balçova şubesine lazer için gidip memnun kalan varmıdır ona göre devam edeceğim memnun kalmayan da cevaplarsa çok sevinirim
Fiyat neydi? Seans başımı ücret?Merhaba, ben iki yıl boyunca düzenli aralıklarla oraya gittim, bacak kısmındaki tüylerim kayboldu. Koltuk altında da tek tük çıkıyor o da birkaç ayda bir. Genital kısmına biraz gidip sonra bıraktım, korktuğum için. O kısımda da bayağı azalma oldu. Artık kendim tüyleri ameliyat eldiveniyle alabiliyorum. Yalnız bıyık kısmimda hafif bir iz yaptı, güneş kremi de sürekli sürüyorum halbuki. Zamanla gecicek umarim
Selam, fiyatını yaptırdığım bölgeye göre değişiyordu ama iki yıl önce her seansa maksimum 150-200 lira civarı bir ucret veriyordum diye hatırlıyorum. Bıyık kol bacak koltukalti yaptırıyorum. Bir ara genital de yaptırırken fiyat artmıştı. Sadece biyik çok ucuz. Bir de eski müşteri olunca ilk başladığınız fiyattan devam ediyorlar.Fiyat neydi? Seans başımı ücret?
Peki genital için kaç seans gittiniz? Ve totalde kaç seans gittiniz hatırlıyor musunuz acaba?Mnemli olan düzenl gitmek galibaMerhaba, ben iki yıl boyunca düzenli aralıklarla oraya gittim, bacak kısmındaki tüylerim kayboldu. Koltuk altında da tek tük çıkıyor o da birkaç ayda bir. Genital kısmına biraz gidip sonra bıraktım, korktuğum için. O kısımda da bayağı azalma oldu. Artık kendim tüyleri ameliyat eldiveniyle alabiliyorum. Yalnız bıyık kısmimda hafif bir iz yaptı, güneş kremi de sürekli sürüyorum halbuki. Zamanla gecicek umarim
Merhaba suan fiyatlar biraz tuzlu ama civardaki kliniklere gmre iyi ben genital bacak a seans başı 400 veriyorum . Şubeyi iyi araştırmak lazım novar ile ilgili cok iyi şeyler yazılmıyor çünküBende novar düşünüyorum fiyatı nedir? Seans başımı alıyorlar yoksa bitiş garantimi. Ben Karşıyaka şubesine yakınım
Firma değil mi bu şubeleri farklı farklı mı oluyor hepsi aynı kalitede olması lazım. Ben Karşıyaka şubesine yakınım ona gideceğim. Bana muayene den sonra tam fiyat veririz dediler. Makinasının bakanlık onaylı olduğunu orjinal olduğunu söyledi. Ben 3 bölge istedim. Genital ve koltuklatı için şuan kampanya var seans başı 150 dedi Komple bacakta kıl durumuna göre muayene edip fiyat veririz dedi. Bilmiyorum ki bakalım bi muayeneye gideceğim ortama bakacağım.Merhaba suan fiyatlar biraz tuzlu ama civardaki kliniklere gmre iyi ben genital bacak a seans başı 400 veriyorum . Şubeyi iyi araştırmak lazım novar ile ilgili cok iyi şeyler yazılmıyor çünkü
Size kullandıkları cihaz hangisiydi memnun kaldığınız? Alexandrite ve nd yag varmış bunlarda. orjinal olduğunu bakanlık onaylı olduğunu söylüyor. Daha önce diod denilen çakma çıkan buz lazer yaptırdım 6-7 seans bir faydasını görmedim sanırım ipl veya orjinal değildi. Alexandrite de çok acıtıyor ama etkili diyorlarSelam, fiyatını yaptırdığım bölgeye göre değişiyordu ama iki yıl önce her seansa maksimum 150-200 lira civarı bir ucret veriyordum diye hatırlıyorum. Bıyık kol bacak koltukalti yaptırıyorum. Bir ara genital de yaptırırken fiyat artmıştı. Sadece biyik çok ucuz. Bir de eski müşteri olunca ilk başladığınız fiyattan devam ediyorlar.Eğer tuyde bir süre sonra azalma olursa fiyatı dusurtturebiliyordunuz o zamanlar. Ben kesinlikle tavsiye ederim ama sonrasında güneşe çıkmamak lazım ya da sürekli krem sürüp o bölgeleri açıkta bırakmamak lazım.
Benim bıyık bölgemde çok hafif bir leke oldu, karbonat ve limonla biraz açıldı. Sanırım su içerken güneş kremi gitti diye dudak üstünde öyle bir leke olmuştu. Güneşe çok dikkat etmek lazim
Makinanin adını hatırlamıyorum. Ama çok daha öncesinde başka bir yere gitmiştim, orda lazer sonrası tüyleri jiletle almamızı söylüyorlardı. Ve hiç işe yaramamisti. Novar daki makina da tüyleri aldırmıyorlar, zaten seanstan bi hafta sonra felan kendi kendine dokuluyorlar. Ve bir daha çıkana kadar sonraki seans geliyor.Size kullandıkları cihaz hangisiydi memnun kaldığınız? Alexandrite ve nd yag varmış bunlarda. orjinal olduğunu bakanlık onaylı olduğunu söylüyor. Daha önce diod denilen çakma çıkan buz lazer yaptırdım 6-7 seans bir faydasını görmedim sanırım ipl veya orjinal değildi. Alexandrite de çok acıtıyor ama etkili diyorlar
Hepimiz aynıMakinanin adını hatırlamıyorum. Ama çok daha öncesinde başka bir yere gitmiştim, orda lazer sonrası tüyleri jiletle almamızı söylüyorlardı. Ve hiç işe yaramamisti. Novar daki makina da tüyleri aldırmıyorlar, zaten seanstan bi hafta sonra felan kendi kendine dokuluyorlar. Ve bir daha çıkana kadar sonraki seans geliyor.Makinanin adını hatırlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?