izmir + antalya doktor önerileriniz Yaptıranlar lutfen..

Lillithh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
6
1
aradaşlar nütfen yardımcı olun bana... haziran başına kadar aklımda bi kaç fikir olması lazım.. bi kaç blog da okudum doktorlar 'In belli seçimleri,tercihleri oluyor genellikle onun için ısrar ediyorlar diye.. kesi yeri içinde ısrarları varsa koltukaltı kesisi yaptıran birileri varsa sonuctan memnunsa bilgi verebilir mi bana
lumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ben izmirde Ahmet Seyhan'da olacam ameliyatımı 4 drla görüştüm , içime ençok Ahmet Bey sindi olduktan sonra daha ayrıntılı anlatırım

Doktor senin vücut yapına bakıyor, göğüs çeperini falan ölçüyor ve sana en uygun olanı söylüyor ama sen başka türlü istersen söyleyebilirsin doktoruna.. Mesela doktorum bana damla önerdi ama ben yuvarlak istiyorum dedim orda tercih hakkı senin.. Ama doktorun dediklerine de kulak vermek gerek bence.. Öncelikle 3 4 doktor bulup, gidip görüş eminim içlerinden biri kafana yatacaktır..

Denizli'de bulunduğum için oyle cok fazla dolasma ıhtımalimde yok ki haftalarda kalabilsem izmir de denizlide haklısınız OLie ama bi kaç alternatif isim çıkarsa burdan olumlu sonuç alan O isimlerle görüşmek daha mantıklı sanki.. Dier sayfalarda arkadaşlar yazmışlar alışkın oldukları şeyleri tercih ediyor doktorlar die o yüzden acmaya da gerek duydum yuvarlak yada damla cok ta onemli değil onunla alakalı bi düşüncem yok acıkcası ılla Bu olsun die ama Gogsumde yara izi ı-ıh..

Sheker; memnun musun peki ne kadar zaman oldu yaptıralı dikişler ne durum da rahatsız edici mi eyvahedigeldismile

ayca ; Daha sonra ki gelişmelerden de haber verirseniz sevirim

---- haziran başına kadar doktoru bulup görüşmüş olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…