- 21 Eylül 2013
- 238
- 79
- 123
Merhaba ben de şirinyer de oturuyorum oğlum 27 aylık oldu artık oyun evi arastırıyorum umarım faydalı olurMerhaba arkadaşlar benimde 12 aylık kızım var Buca'da oturuyorum bende kızım için oyun arkadası arayışı içindeyim. Beni de dahil ederseniz memnun olurum.
Balçova nin neresinde oturuyorsunuzMerhaba.. 18 aylık oğlum için izmir balcovada oyun gurubu arıyorum. Ne kadar küçükte olsa arkadaşla büyümesi çok şey katar diye düşünüyorum eve tıkıldı kaldı yavrum
Bizde eğitim mh.deyiz.ata cd.nin girişine çok yakınız.Teleferik Mah. Siz
Merhabalar yaş sınırlaması var mı ?Benim kızım 2 yaşındaBornova evka 3 te toddler towm eğlence ve aktivite merkezi açıldı. Hemen yanında da bömass cafe var. Tavsiye ederim
Hayır yas sınırlaması yok bildiğim kadarıylaMerhabalar yaş sınırlaması var mı ?Benim kızım 2 yaşında
merhaba bende karşıyakada oturuyorum bende katılmak isterimmerhaba arkadaşlar. 13 aylık ikiz kızlarım var. onlar için oyun grubu arıyorum. bostanlıda wom isimli bir mekan var, dilerseniz bebeğinizle oyun grubuna katılıyorsunuz, dilerseniz bebeğiniz oynarken siz spor salonunda vakit geçiriyorsunuz. pilates seanslarına da katılabilirsiniz. çalışıyorum, saatleri bana uymadı. tavsiye edebileceğiniz başka merkezler var mı? ya da oturduğum yere yakın bebeklerle biz de bir oyun grubu kurabiliriz. ben bornova ağaçlıyol’da oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?