Merhaba ;
Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.
Merhaba, ben de 27 aylık kızım için oyun grubu arayışındayim. Balcovada oturan var miii?
Biz balcovadayiz oglum da 27 aylik ☺Merhaba, ben de 27 aylık kızım için oyun grubu arayışındayim. Balcovada oturan var miii?
Merhaba ,benimde 16 aylik bir oğlum var balcovada oturuyoruz.grubunuza benide dahil ederseniz sevinirim.whatsap grubunuz var ise.tel no nuzu verirseniz eklerim bende.şimdiden Teşekkürler.Merhaba ;
Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?