• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir , Ankara Burun Estetiği Doktor Önerileri

gidja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
160
69
98
Merhaba arkadaşlaar,

Ben tam bir pimpirik olarak bir türlü cesaret edip burnumu yaptıramayanlardanım ama bu ara nasıl bir cesaretse bu işlere kalkıştım gibi :) . Şimdi ben Ankara da Tevfik Sözen için şubatta randevu aldım gidip görüşeceğim, İzmirde yaşıyorum burda da alternatif çok fazla Sezgin Öztürk, Onur Gündoğan ve Ali Oğuz Demir'le görüşeceğim yani anlayacağınız kafalar çook karışık :D her birinin çok beğendiğim ve beğenmediğim yönleri var Tevfik bey için olumsuz hemen hemen hiç yorumla karşılaşmadım, sezgin Beyi uzun zamandır takip ederim o da çok dürüst geliyor Onur ve Ali beyle de yeni karşılaştım yani işin aslı şu kafası karışık arakadaşınıza nolur bir yol yordam gösterin herkes farklı şeyler yazıyor tecrübesi olanlar nasıl doktor seçti nelere dikkat etti yorum yapabilirlerse çook seviniriim :KK200:

Merhaba arkadaşlaar,

Ben tam bir pimpirik olarak bir türlü cesaret edip burnumu yaptıramayanlardanım ama bu ara nasıl bir cesaretse bu işlere kalkıştım gibi :) . Şimdi ben Ankara da Tevfik Sözen için şubatta randevu aldım gidip görüşeceğim, İzmirde yaşıyorum burda da alternatif çok fazla Sezgin Öztürk, Onur Gündoğan ve Ali Oğuz Demir'le görüşeceğim yani anlayacağınız kafalar çook karışık :KK70: her birinin çok beğendiğim ve beğenmediğim yönleri var Tevfik bey için olumsuz hemen hemen hiç yorumla karşılaşmadım, sezgin Beyi uzun zamandır takip ederim o da çok dürüst geliyor Onur ve Ali beyle de yeni karşılaştım yani işin aslı şu kafası karışık arakadaşınıza nolur bir yol yordam gösterin herkes farklı şeyler yazıyor tecrübesi olanlar nasıl doktor seçti nelere dikkat etti yorum yapabilirlerse çook seviniriim :KK200:
Bende izmirde Murat songu’nun burunlarını beğeniyorum ileride kendisine gitmeyi düşünüyorum. İlk estetiğimi eskişehir tıpta olmuştum hiç memnun değilim sol kanat çöktü 😞

Bende izmirde Murat songu’nun burunlarını beğeniyorum ileride kendisine gitmeyi düşünüyorum. İlk estetiğimi eskişehir tıpta olmuştum hiç memnun değilim sol kanat çöktü 😞
Yaa çok geçmiş olsun zaten yaptırmak değil de sonrasında olusabilecek seneryolar beni geriyor 😔 umarım sizde iyi doktorla karşılaşırsınız

Arkadaşlar merhaba görüştüğüm doktorlarla ilgili yazmaya karar verdim hatta bir doktordan da ameliyat randevusu aldım ama kalbim sürekli çarpıyor nasıl karar verdim cesaret ediyorum aklım almıyor yaklaşıp 10 yıldır neredeyse erteliyorum nefes problemim de olmasa sanırım asla kalkışmazdım bu işe.

Yaklaşık 2 aydır tek tek görüştüğüm doktorları yazacağım size;

• Ali Oğuz Demir
Kendisinin alsancakta bir özel kliniği var ücretsiz şekilde sizle görüşüyor açıkcası görüştüğüm tüm doktorlardan en çok ayrıntı veren ameliyatın nasıl olacağı burun ucunun nerden başlayıp merede bitmesi gerektiğine kadar anlatan bir doktor sadece benim istediğim doğal burun tarzını yansıtmadığı için tercih etmedim ben burun ucumun daha doğal estetik olduğu belli olmayan ince uzun bir yapıda olmasını istemediğim için tercih etmedim ama kendisi kesinlikle çok ilgili bir doktor.

• Onur Gündoğan
Kendisi ekol hastanesinde bir doktor ücretsiz şekilde kendisiyle de ameliyat için görüşebiliyorsunuz. Açıkcası beni en çok korkutan ve vazgeçmeme neden olacak doktorlardan biriydi. Burnum yamuk önden düşük ve nesef problemi olan bir burun bunun kesinlikle farkındayım. Onur bey beni kontrol ettikten sonra burnumun kırık olduğunu , kırık burunların zor olduğunu söyleki ki kırık geçmişim kesinlikle yoktu, bunu ifade etmemden sonra küçükken düşmeden kaynaklanan kıkırdak kırıkları vs olabileceğinden bahsetti bilmiyorum belki de olabilir fakat bunları söylediktan sonra yüüzme bakıp yüzümün asimetrik olduüunu burnun yapıldıktan sorna var olandan iyi olacağını ama yamukluğun yüzümdeki asimetriden dolayı ( elmacık kemiklerim orantısızmış :) ) hala yamuk görünebileceğiniz ifade etti.. Şimdi burada şu sıkıntı var 1. bana kesinlikle güven vermedi çünkü olabilecek herhangi bir olumsuzlukta ben sana baştan demiştim zaten suratında asimetriler var diyecek kesinlikle eminim :D 2.si zaten zor bir burnum olduğunu biliyorum önemli olan beni bu şekilde korkutmak yerine kendşsinin bunun altından kalkabileceğini ifade ederek olabileceklr hakkında beni bilgilendirseydi bu daha etik oalcağını düşünüyorum. Bana güven vermediği için kendisinden vazgeçtim.

• Can Ercan
CAn bey'in ksk da özel kliniği var kendisi de ücretsiz olarak muayine ve amliyat görüşmesi yapıyor. Aşırı yoğun bir trafiği var 40 -45 dk kadar beklemek duurmunda kaldım görüşme için kapalı teknikle ameliyat yapıyor. Kendisine tam da onur Bey'den sonra görğşme fırsatım oldu ikisi de birbirinin taban tabana zıttı onur bey ne kadar korkuttuysa Can bey de o kadar relax ve sakin her dediğime olur yapaırz sotun yok ben ne yamuk burunlar gördüm senin ki yamuk mu tarzda yaklaştı :D insan ister istemez bu durumdan da bi çekiniyor ama en yakın bulduğum da can bey oldu doğal burunlar yapıyor bence fakat bir kaç tane olumsuz yorum gördüm bu sebeple kendisinde de vazgeçtim.

• Sibel Boztaş
Ankara da yeni kliniğini açan bir kbb doktoru. Kendisi çok tatlı bir doktor kesinlikle nefes problemi olup görüntü konusunda herhangi bir problemi olamayanlara tavsiye ediyorum. Bana kesinlikle nefesinin çok güzel bir şekilde düzelteceğini söyledi fakat şekil konusunda tam emin olamadığım içn kendisinde de vazgeçtim. aşırı tatlı ve şeker bir kadın ankarada olanlar kesinlikle görüşmeli muayinesi ücretsiz.

• Tevfik Sözen
Ankarada özel bir kliniği olan ve muayinesi ücretli olan bir doktor , kendisini yaklaşık 1 yıldan fazladır takip ediyorum ve işlerini ve enerjisini çok beğeniyordum bu sebeple randevu alıp görüşmeye gittim. Ciddi anlamda enerjisi çok yüksek ve sizi bi şekilde güldürmeyi başarıyor sorununuzu basit bir şekilde anlatıyor ve güven veriyor size bende bu sebeple kendisinde karar kılıp ameliyat tarihi aldım öncesinde simülasyon yapıp neler isteyip istemediğimi konuşacağız sonrasında ameliyat olacak. Bu arada kendisinin de beğenip beğenmediğim buurnları var fakat hangi hastasıyla konuştuysam hiçbirinden olmsuz bir yorum alamdım ve tavır tazr olarakta başta nasılda sonrasında da aynı şekilde ilerlemiş.

tüm bu görüşmeleirmden sonra hala kafanda soru işereti var mı diyorsanız kesinkilke var çünkü ben aşırı panik bir insanım önceden tüm oallılıkları ve olacakları bilemem gerekiyor bu sebeple ben bu amliyatı bu kadar uzun süredik erteliyorum ama en nihayetinde olamk duurmundayım çünkü ciddi anlamdan nefes sıkımtım var ve artık HORLAMAYA da başladım yani işin aslı bir şekilde olacak olanı yaşımında çok artmasını istemediğim için bi andan 2022 de olsun bitsin artık diyerek yola çıktım :) umarım beklediğime değer , uamrım istediklerimin hepsi olur ve 1 kere de bu işten sıyrılırım.

Sizlerin de deneyimlerinizi bekliyorum amliyat öncesi ne yapmalıyım, neler almalıyım , psikolojik olarka nasıl hazırlanmalıyım desteklerinizi bekliyorum <3

Kızlar sehır dışından gelmiştim İzmir izmir dediler ama hüsrannnn!! Doktorlar cok egolu ama bir doktor var ki sayın ali oğuz hocama cok teşekkür ederim bu güzel eseri için 🙏🏻🙏🏻

Back