- 4 Şubat 2014
- 4.236
- 14.817
Evet siz de forumu ayrıntılı ayrıntılı okuyanlardansınız sanırım.Çok teşekkür ederim bakacağım doktorunuza Vedat taş değil mi sizinki
Ben de ozellikle bu başlığı çok okudum zamaninda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet siz de forumu ayrıntılı ayrıntılı okuyanlardansınız sanırım.Çok teşekkür ederim bakacağım doktorunuza Vedat taş değil mi sizinki
Eren taştan a olacağım inşallahMerhaba kızlar, Haziran sonuna kadar burun estetiği ameliyatımı olmayı düşünüyorum. Yıllardır araştırıyorum kafam çok karışık ama bir an önce bitsin gitsin istiyorum. Ankara'dayım şuana kadar sadece Gürcan Aslan ile yüzyüze konuşabildim. Ali Kavuzlu'yu düşünüyordum ama buradaki kötü yorumlar kafamı karıştırdı. Tural Fatullayev en erken eylüle randevu veriyor, Tevfik Sözen de Ağustos'a. Başka Ankara'da olan ya da olmayı düşünen varsa yorumlarını bekliyorum.
Doktorunuz kim acaba? Bana yazar mısınız?Arkadaşlar doktorlar beyaz eşya gibi çok ünlü biri de olsa sizi memnun etmeye biliyor
Hangi dr a ameliyat oldunuz?Ben akarada oldum bugün 20. günüm. Saydığınız doktorlardan Tevfik Sözen'i ben de düşündüm ama yoğun ve biraz da fiyatlı olduğu için tercih etmedim. KBB çıkışlı bir doktor istiyordum araştırdım. European board of face plastic surgery sınavını kazanmış bir doktor buldum. Doktor ismi arayarak bakabilirsin kendi sitesinden. Tevfik hoca da bu sınavı kazanmış mesela. Türkiye'de 12 kişi var bildiğim. Neyse sonra biraz da Instagram'daki eski hastalarından birine sordum bulduğum doktoru, olumlu şeyler söyledi. Google yorumları azdı ama iyiydi.
Benim tavsiye vermem için henüz erken aslında. Yarın sargilarim alacak doktorum. Yine de ilk aşamalar için çok şükür herşey iyi gitti diyebilirim.
Yaklaşık 2 senedir aklımda olan araştırdığım birşeydi. Sonra bir anda icraata geçmiş gibi oldum muayene ile ameliyat arası bir aydı, ben daha önce istedim ama aşı olmuştum bağışıklığı bekleyelim dedi doktor. Mantıklı olan da öylesi zaten.
Birden uzun yazdığımı farkettim. Demek istediğim çok iyi araştırın. Eğitimine odaklanıp, kendini geliştirip geliştirmediğine bakın. Bir de hangi hastanede ne koşullarla ameliyat yaptığına
Kaç tl acaba? Ne açıdan tercih ettiniz?Eren taştan a olacağım inşallah
Kime oldunuz acaba? Memnun musunuz?Merhaba bende Ankara da ameliyat oldum. Bugün 3. günüm..
1,5 ay oldu benim.. Şu an çok memnunum. Her gören çok beğeniyor burnumu.. biraz daha ödem var tabi..Kime oldunuz acaba? Memnun musunuz?
Vedat taş yaptı ameliyatımı. Şu an için memnunum, siz de mi düşünüyorsunuz?Hangi dr a ameliyat oldunuz?
Evet ben de Ankaradan iyi bir dr araştırıyorum çok teşekkür ederim araştıracağım şimdiVedat taş yaptı ameliyatımı. Şu an için memnunum, siz de mi düşünüyorsunuz?
Kolaygelsin, umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz. Benim doktorum hrs hastanesinde yaptı ameliyatımı görüşmemiz de orada oldu, ücretsiz ilk muayenesi.Evet ben de Ankaradan iyi bir dr araştırıyorum çok teşekkür ederim araştıracağım şimdi
39 bin ilk ameliyat fiyatıydı sanırım… yalnız okul işlerim çıktı ertelemek durumdayım kendisi bu işin en iyilerinden diye biliyorum, aldığı eğitimler ve verdiği eğitimlerin yanısıra instagram da tarzını beğeniyorum o yüzden tercih etmiştimKaç tl acaba? Ne açıdan tercih ettiniz?
Ameliyat oldunuz mu acaba? Kime oldunuz? Memnunmusunuz?Merhaba kızlar, Haziran sonuna kadar burun estetiği ameliyatımı olmayı düşünüyorum. Yıllardır araştırıyorum kafam çok karışık ama bir an önce bitsin gitsin istiyorum. Ankara'dayım şuana kadar sadece Gürcan Aslan ile yüzyüze konuşabildim. Ali Kavuzlu'yu düşünüyordum ama buradaki kötü yorumlar kafamı karıştırdı. Tural Fatullayev en erken eylüle randevu veriyor, Tevfik Sözen de Ağustos'a. Başka Ankara'da olan ya da olmayı düşünen varsa yorumlarını bekliyorum.
Mrblar. Dr bulabildiniz mi? Ameliyat oldunuz mu acab? Aynı süreci yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.Merhaba kızlar, Haziran sonuna kadar burun estetiği ameliyatımı olmayı düşünüyorum. Yıllardır araştırıyorum kafam çok karışık ama bir an önce bitsin gitsin istiyorum. Ankara'dayım şuana kadar sadece Gürcan Aslan ile yüzyüze konuşabildim. Ali Kavuzlu'yu düşünüyordum ama buradaki kötü yorumlar kafamı karıştırdı. Tural Fatullayev en erken eylüle randevu veriyor, Tevfik Sözen de Ağustos'a. Başka Ankara'da olan ya da olmayı düşünen varsa yorumlarını bekliyorum.
Kime?Merhaba bende Ankara da ameliyat oldum. Bugün 3. günüm..
Merhaba vedat taşa ameliyat olduğunuzu söylemişsiniz bende hakan soygür ve vedat taş arasındayım siz nasılsınız memnun musunuz?Vedat taş yaptı ameliyatımı. Şu an için memnunum, siz de mi düşünüyorsunuz?
Memnunum ben, kalın derili olmama rağmen çıkan sonuç iyi bence. Etrafımdakiler de beğeniyor. Her şeyden önce isteklerimi iyi dinledi ve benim istediğim tarif ettiğim burun oldu. Yine de iyi düşünün kolay bir ameliyat değil çünkü.Merhaba vedat taşa ameliyat olduğunuzu söylemişsiniz bende hakan soygür ve vedat taş arasındayım siz nasılsınız memnun musunuz?
Eren taştana ameliyat oldunuz mu.Memnun kaldınız mıEren taştan a olacağım inşallah