Izmir///35

fisrtlady evet dün gece okudum
erkenden bişey söylemek istemedim..biraz daha yakın bi tarihte kesinbişey söylemek en doğrusu ..şimdiden gelcem deyip sonradan ...gelememek ters olur ..diye..düşündüm ..ama gelmeye çalışıcam ...kısmetse...teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için ablacım..bu arada kızın gelcekmiş ..ne güzel ...

usnac cım hayırlı olsun darsı başıma bende istiyorum bi yer açmayı ama ..bu ara zor ..işlerin rast gelsin ..bol vwe hayırlı kazançlar resimler nerde ..

anam yıne sustukları ana denk gelmısım sansa bak bendekı bakın yarın burda olamıcam heeee kocacum ızınlı onla ılgılencemm=)))

ne sansssızım hep de bu anlara denk gelıyom neyse cıkıyom tam sız dolusuyonus anlamadım valaaa

özlem acar nerdesin arkadasim sen biz geliyoruz sen yoksun sen geliyorsun biz olmuyoruz neyse görüsmek üzere öptüm canim sevgilerkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım diğer topiklere daldım bi daha bakmayı unuttum kaydirigubbakcemile3 sende yatcaksın galiba neyse sonra görüşürüz artık:)

neyse arkadaslar ben kaciyorum hepinize mutlu saglikli geceler hayirli sabahlar ,yarin görüsmek ümidi ile saglicakla kalin ,öptümmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…