- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
-
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
Diyarbakir cnmslm kızlar izmirde yaşayan varmı sohbet edelim gelin
Valahı bende memurum sabah gt aksam eve gel aynı seyler cnmBen calisiyorum valla is yerim alsancakta bir guzellik merkezi sabah gidip aksam cikiyorum sosyal hayatim yok denecek kadar az ama idare ediyoruz. Ortalik kotu idare etmekten baska şansimiz yok. Durum boyle sizde nasil peki?
Memun oldumDiyarbakir cnm
6 sene oldu gelelı memurum 6 senedir evliyim 7 senedir aslen ZonguldaklıyımVar ben varim nasil sohbet etcez? :) Siz kendiniszden bahsedin yeni mi geldiniz şehire
Hos geldın cnm kendınden bahsedemısınBir boyoza gelirim sohbete ben de
Hosbuldum tatlım bende evdeyim ya genel olarak çalışmıyorum daHos geldın cnm kendınden bahsedemısın
Olsun cnm kaç yasındasın evli bekarHosbuldum tatlım bende evdeyim ya genel olarak çalışmıyorum da
Hergün aynı işte
Bekarım canım 28 yaşındayım senOlsun cnm kaç yasındasın evli bekar
Bende aslen 91yim ama kimlikte 94 lü oyuzden 26 evlıyım cnmBekarım canım 28 yaşındayım sen
Aaa şaşırdım bende 91liyim 29a az kaldıBende aslen 91yim ama kimlikte 94 lü oyuzden 26 evlıyım cnm
Evet zaman hep gecıyorm 7 yıl oldu evleneli valahıAaa şaşırdım bende 91liyim 29a az kaldı
Sen erkencisin valla ben daha beceremedim evlilik işiniEvet zaman hep gecıyorm 7 yıl oldu evleneli valahı
Aynen öle Allah hayırlısını versin kuzumSen erkencisin valla ben daha beceremedim evlilik işini
Aminn canım benimAynen öle Allah hayırlısını versin kuzum
ordaydım aydına tasındım ama yine yakınızslm kızlar izmirde yaşayan varmı sohbet edelim gelin