İzleyeceğim yol hk.

Elin adamı olması annenin evladını dışarda bırakacağı anlamına gelmez. Annenle konusmalisin ha baktın istemiyor o zaman sırtındaki kamburu düzeltip ise girip yoluna bakacaksın. Bu dünyada tek hayat mücadelesi veren ve verecek olan sen değilsin o yüzden ilham almalısın...

Harikasınız aynen katılıyorum size

Konuşmaktanda anlamayan kocaya boşanmak istediğinizi nasıl söylemeyi düşünüyosunuz? Gerçekten çekilir çile değil eminim anlatmadığınız daha birçok şey olmuştur

Boşanın..ailenizin yanına gidin.. Çalışın.. Para biriktirin.. Biriken paranızla ev açın.. Kocanızdan nafaka alırsınız.. Yani demem o ki çekilecek insan değil..

Aile bakanlığı veya kaymakamlık bu gibi durumlarda bir şey yapamaz mı acaba ? Hanı mesela bakıcı yardımı vs gibi ? Aile bakanlığına bir anlatsaniz kamu spotunda telefonları var ya onu bir arayın. Ben şiddet görüyorum boşanmak istiyorum ama mesleğim yok. Calissam asgari ücret alacağım oğluma kim bakacak onu bakiciya versem kendim nasıl ev gecindiricem vs deseniz ? Bir de yanlış anlsmazsaniz bir şey söyleyeceğim. Bence bir giyim mağazasında gece onlara on birlere dek asgari ücretle çalışmaktansa ev temizlemek daha mantıklı. Hem saati belli hem ücreti daha dolgun. Eğer ise baslamak isterseniz bunu bir düşünün derim.

Bir fikir daha geldi aklıma. Oglunuzun yaşındaki çocukları kabul eden kreşler var. Oralara gidip bir konuşun. Oğlunuz krese devam etse siz d sırada çay yemek temizlik vs yaparsınız. Hem bakıcı parası olmaz hem oğlunuz yanınızda olur. Ben olsam annenizin yanına gitmeden önce tüm şansımı denerim. En son çare oraya gitmeyi düşünün derim.

Çok zor allah yardımcın olsun. Kimse anlayamaz seni yaşayan anlar
Rabbim yardım eder inşallah.

Eşinizin babası sizi azarlıyordu!!!!! Neyse ölmüş gitmiş adamın arkasından bişey demicem ama içimden dedim bile.

Aslında halledilmeyecek mesele değil gibi duruyor ama ikinizde fevrisiniz sanırım. Tek taraflı dinliyoruz.kucuk meseleler saçma sapan yerlere gitmiş hep.evlenirken annenizi dinlememissiniz, kv,kp, görümce ve eş ile anlasamiyorsunuz,şimdi ablaniza gucenmissiniz.acaba sizde de hatalar olabilir mı!??

Ablama gücendim dememiş ablam çocuğunu uyarıyorum diye zoruna gidiyor olabilir demiş şu cümlede bile başkasını düşündüğünü belirtmiş. Konu sahibinin daha anlatmadığı şeyler olduğunu tahmin ediyorum ama kim hatasız ki??

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhakkak detaylar çoktur.neler yaşandığını bu kadar kısa özetle yorumlamakta çok zor.konu sahibi yaşadığını en iyi kendi bilir.İnsaallah üstesinden gelebilir..

Evet çalışmak için öngörüm temizlik işi olacak. Kesinlikle daha mantıklı

Yo yaşadığım yerde kalmam mümkün değil. Büyük bir ilin küçük bi ilçesi temizlik vs işi bile pek mümkün değil. Ablamların yaşadığı ilde olmaz orasıda 3 büyük ilden birisi bu pasiflikle ordada yaşayamam. Yine en iyisi annemin yaşadığı il

Eşinizin babası sizi azarlıyordu!!!!! Neyse ölmüş gitmiş adamın arkasından bişey demicem ama içimden dedim bile.
Nasıl anlatsamki eşimi size bilemiyorum hiç savunmadı beni kimseye karşı hiç. Eğerki hatalarım varsa bu yanlış insanlara güvenmem ve değer vermemdir.

arada orda burada eşini azarlayan ona bağıran sanki kendisi çok biliyormuş gibi davranan tiplere şahit oluyorum ve çok canım sıkılıyor.kendilerini dışardan güzel güçlü görüyorlar ama emin olun 5 kuruş etmezler.etmiyorlarda.annenden bu desteği aldıysan kısa bir süre onunla yoluna devam edebilirsin. elalemin adamının (eş diyemiyorum çünkü bu vasıftaki kişiler elalem olur) hakaretine saygısızlığına eyvallah deyip, annemin "kızım beni dinlemedin keşke evlenmeseydin "demesi bal börek kalır. bir kaç ay çocuğuna bakarannen , iş bakarsın düzen kurarsın.olmayacak diye birşey yok. mutsuzluk insanın ruhunu yaralayan hastalıklara kapı açan bir durum.o ortamda çocuğunuzda oluşacak izler onun hayatını etkileyecek izler. yüzündeki vurma morluğu geçer ama sizin görmediğiniz içindeki yara bereleri tedavi çok zor. annesiniz siz. güçlüsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…