- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Elin adamı olması annenin evladını dışarda bırakacağı anlamına gelmez. Annenle konusmalisin ha baktın istemiyor o zaman sırtındaki kamburu düzeltip ise girip yoluna bakacaksın. Bu dünyada tek hayat mücadelesi veren ve verecek olan sen değilsin o yüzden ilham almalısın...Anne ve babam yıllar önce ayrıldı. Babam alkol alır anmeme şiddet uygulardı. Ben hep alkol alanlardan uzak durdum o yüzden. Babam gibi biri olmasın istedim kocam.
Annemse babamdan sonra 3 evlilik yaptı en son 2 yıllık evli mutlu diyebilirim. Ama oda sonuçta el adamı baba değil ki.
Harikasınız aynen katılıyorum sizeBana kalirsa biraz tuhafsiniz! Esinizin davranislari tasvip edilir gibi degil ancak sanki artik size karsi sabri kalmamis gibi. Hadi esinizin ailesinin hicbir bireyi ile anlasamadiniz peki ya simdi aileniz ile. Sorun ettiginiz seyler tuhaf. Cocuk her yerde kafasini carpabilir. Usutup hasta olabilir. Ailenizin evinde olmakla alakasini cozemedim. Sanki her seyden sikayet eden birisiniz gibi geldi.
Ablama gücendim dememiş ablam çocuğunu uyarıyorum diye zoruna gidiyor olabilir demiş şu cümlede bile başkasını düşündüğünü belirtmiş. Konu sahibinin daha anlatmadığı şeyler olduğunu tahmin ediyorum ama kim hatasız ki??Aslında halledilmeyecek mesele değil gibi duruyor ama ikinizde fevrisiniz sanırım. Tek taraflı dinliyoruz.kucuk meseleler saçma sapan yerlere gitmiş hep.evlenirken annenizi dinlememissiniz, kv,kp, görümce ve eş ile anlasamiyorsunuz,şimdi ablaniza gucenmissiniz.acaba sizde de hatalar olabilir mı!??
Muhakkak detaylar çoktur.neler yaşandığını bu kadar kısa özetle yorumlamakta çok zor.konu sahibi yaşadığını en iyi kendi bilir.İnsaallah üstesinden gelebilir..Ablama gücendim dememiş abşam çocuğunu yarıypiorum diye zoruna gidiyor olabilir demiş şu cümlede bile başkasını düşündüğünü belirtmiş. Konu sahibinin daha anlatmadığı şeyler olduğunu tahmin ediyorum ama kim hatasız ki??
Evet çalışmak için öngörüm temizlik işi olacak. Kesinlikle daha mantıklıAile bakanlığı veya kaymakamlık bu gibi durumlarda bir şey yapamaz mı acaba ? Hanı mesela bakıcı yardımı vs gibi ? Aile bakanlığına bir anlatsaniz kamu spotunda telefonları var ya onu bir arayın. Ben şiddet görüyorum boşanmak istiyorum ama mesleğim yok. Calissam asgari ücret alacağım oğluma kim bakacak onu bakiciya versem kendim nasıl ev gecindiricem vs deseniz ? Bir de yanlış anlsmazsaniz bir şey söyleyeceğim. Bence bir giyim mağazasında gece onlara on birlere dek asgari ücretle çalışmaktansa ev temizlemek daha mantıklı. Hem saati belli hem ücreti daha dolgun. Eğer ise baslamak isterseniz bunu bir düşünün derim.
Yo yaşadığım yerde kalmam mümkün değil. Büyük bir ilin küçük bi ilçesi temizlik vs işi bile pek mümkün değil. Ablamların yaşadığı ilde olmaz orasıda 3 büyük ilden birisi bu pasiflikle ordada yaşayamam. Yine en iyisi annemin yaşadığı ilBir fikir daha geldi aklıma. Oglunuzun yaşındaki çocukları kabul eden kreşler var. Oralara gidip bir konuşun. Oğlunuz krese devam etse siz d sırada çay yemek temizlik vs yaparsınız. Hem bakıcı parası olmaz hem oğlunuz yanınızda olur. Ben olsam annenizin yanına gitmeden önce tüm şansımı denerim. En son çare oraya gitmeyi düşünün derim.
Nasıl anlatsamki eşimi size bilemiyorum hiç savunmadı beni kimseye karşı hiç. Eğerki hatalarım varsa bu yanlış insanlara güvenmem ve değer vermemdir.Eşinizin babası sizi azarlıyordu!!!!! Neyse ölmüş gitmiş adamın arkasından bişey demicem ama içimden dedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?