Çalışmıyorum, şiddet koldan tutma ve paikolojik şiddet olarak var.Çalışıyor musunuz? Şiddet var mı?
Sayıyor zaten eve bişey aldığında süs değil ya yiyorum, sürekli bana bişey bırakmıyosun diyor. Düzgün giden birşey yok gerçekten. Ama çocuk içinse vajinismus döneminde ailesi bilmiyordu çocuk olmuyor sanıyordu çok gereksiz ama kendimi ispat etmek istedim birde çocuk olunca bişeyler düzelir diye düşündüm. Kimse değişmiyormuş maalesefTaa en başından beri hata etmişsin üzerine bir de kötü giden evlilikte çocuk yapmışsın. Onu da geçtim bu çocuk Siddet ortamını da görüyor. İlerde o çocuğun nasıl kinli bir çocuk olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.. oturun konuşun dicem de değişen bişey olmayacak gibi görünüyor. Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundasn. Çocuğuna bişey alırken ona buna gerek yok diyen adam muhtelemen seninde lokmalarını sayıyordur. Eğer içinde sevgi kalmadıysa bitir bu isi. Saygı da yok zaten
Bebeğim 15aylık ailem başka şehirde ben başka şehirde nasıl bir yol izlemeyelim kafam allak bullakZor bi durum Allah yardım etsin. Şu an için ilk işin kendine bi işbulup ayaklarının üzerinde durmak. Adam kendine muhtaç oldugunu düşündüğü için ezikliyor seni. Boşanmak için illa rapora falan da ihtiyacın yok. Çocuk küçük hakim illaki sana verir yani. Bu şekilde geçim zor tahmin ediyorum. Ömrünü heba etme bence. Boşanmaktan başka çare yok gibi.
Çocuğun aileyi düzelttiği dünya üzerinde görülmedi görülmeyecekte. Hatta tam tersi kötü giden evlilikte daha da kötü oluyor. Çünkü sorumlulukları almak istemiyor böyleleri. Zor geliyor totosuna! Çocuğu sana verirler. Mesleğin var mı ?Sayıyor zaten eve bişey aldığında süs değil ya yiyorum, sürekli bana bişey bırakmıyosun diyor. Düzgün giden birşey yok gerçekten. Ama çocuk içinse vajinismus döneminde ailesi bilmiyordu çocuk olmuyor sanıyordu çok gereksiz ama kendimi ispat etmek istedim birde çocuk olunca bişeyler düzelir diye düşündüm. Kimse değişmiyormuş maalesef
Boşansan ailen sahip çıkarmı peki?Bebeğim 15aylık ailem başka şehirde ben başka şehirde nasıl bir yol izlemeyelim kafam allak bullak
Mesleğimde yokÇocuğun aileyi düzelttiği dünya üzerinde görülmedi görülmeyecekte. Hatta tam tersi kötü giden evlilikte daha da kötü oluyor. Çünkü sorumlulukları almak istemiyor böyleleri. Zor geliyor totosuna! Çocuğu sana verirler. Mesleğin var mı ?
Annem gel gidelim diyor memlekete yanıma gel ben bakarım çocuga sen çalışmak istersen çalışırsın diyor. Ama annem eşimi istememişti sürekli ben demiştim sen baştan yaptın der diye ve annemde henüz 2 yıllık evli oraya cesaret edemiyorum.Boşansan ailen sahip çıkarmı peki?
Farketmez...Mesleğimde yok
Evlenmeden çalışıyordum hatta bebek olana kadarda kısa bir süre çalıştım gerçekten çok saf birimiyim yoksa söz konusu eşim oluncamı öyle oldum bilmiyorum iki ay çalıştım ikisindede maaşımı eve harcadım. İlk ay kömür aldık ikincidede 400 tl verdim motosiklet aldı kendine.Farketmez...
Bir iş bulup çalışabilirsn. Kasiyerlik, plasiyerlik, çevrede botanik varsa orda toprak doldurma.. daha bı ton iş sayabilirim yeterki işte..
Saygı duyarım biraz pinpirikli biriyimBana kalirsa biraz tuhafsiniz! Esinizin davranislari tasvip edilir gibi degil ancak sanki artik size karsi sabri kalmamis gibi. Hadi esinizin ailesinin hicbir bireyi ile anlasamadiniz peki ya simdi aileniz ile. Sorun ettiginiz seyler tuhaf. Cocuk her yerde kafasini carpabilir. Usutup hasta olabilir. Ailenizin evinde olmakla alakasini cozemedim. Sanki her seyden sikayet eden birisiniz gibi geldi.
Saflık değil bu fedakarlık... Bence bir iş bulmalısn ve ise girmelisin. Ailen yok mu onlar bilmiyor mu durumu ?Evlenmeden çalışıyordum hatta bebek olana kadarda kısa bir süre çalıştım gerçekten çok saf birimiyim yoksa söz konusu eşim oluncamı öyle oldum bilmiyorum iki ay çalıştım ikisindede maaşımı eve harcadım. İlk ay kömür aldık ikincidede 400 tl verdim motosiklet aldı kendine.
Annem gel gidelim diyor memlekete yanıma gel ben bakarım çocuga sen çalışmak istersen çalışırsın diyor. Ama annem eşimi istememişti sürekli ben demiştim sen baştan yaptın der diye ve annemde henüz 2 yıllık evli oraya cesaret edemiyorum.
Anne ve babam yıllar önce ayrıldı. Babam alkol alır anmeme şiddet uygulardı. Ben hep alkol alanlardan uzak durdum o yüzden. Babam gibi biri olmasın istedim kocam.Saflık değil bu fedakarlık... Bence bir iş bulmalısn ve ise girmelisin. Ailen yok mu onlar bilmiyor mu durumu ?
Haklısınız, ama önce annemde eşiyle konuşmalı sanırım. Belkide adam istemiycek biziAnnenizin bulunduğu yere gidip, kasiyerlik olur, temizlik olur bir yerden başlayıp çalışabilirsin, istedikten sonra gerçekten olur. Şöyle düşünün bir de annenizin ben sana demiştim lafları mı daha ağır , eşinizin yaptığı şiddet mi?
Annenin başına kalkması mutsuz bi evliliği yaşamaktan iyidir diye düşünüyorum. Bence çık git annenin yanına idare edecegin 1 3 ay sadece. Bu süre içinde işe gir ne olursa olsun ama seçme iş al çocuguda yanına düzenibi kur Allah yardımcın olur. Kendine eziyet etme. Güven kendine sen istersen herşeyi yapabilirsin unutma sadece istemen yeterli.Annem gel gidelim diyor memlekete yanıma gel ben bakarım çocuga sen çalışmak istersen çalışırsın diyor. Ama annem eşimi istememişti sürekli ben demiştim sen baştan yaptın der diye ve annemde henüz 2 yıllık evli oraya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?