Deniz Ürünleri Izgara Tadında Kağıtta Hamsi-Silver Pişirme Kağıdı Sponsorluğunda

ah size ne kadar teşekkür etsem azdır bu fikri çok sevdim .Bayılıyorum böyle fikirlere.Paylaştığınız için çok teşekkürler.Benimde tavam seramik ve hep yapışıyordu tavada yapamıyordum bi türlü

Karatay'a göndermek lazım bu tarifi: )
Şaka bir yana da fikir çok güzel ama pişirme kağıdı çok sakıncalı.

Beğenmenize çok sevindim, deneyin mutlaka seveceginizden eminim

Ben hep böyle pişiririm :) ne yağ ne koku :)) tavaya koyduktan sonra da üzerine ağır tas ya da herhangi ağır bişy koyuyorum yoksa kağıt şişip açılıyor yani kapak kapatmıyorum. Ağır bi tava yada üstüne tam oturacak bi tencere de olabilir. Benim dolma taşım var kapak gibi taştan. Ablam antepten hediye getirmişti onu kullanıyorum. 1 kilo hamsiyi temizletiyorum. İki ayrı buzdolabı poşetine bölüştürüp buzluğa atıyorum. Haftada bir balık yiyorum hiç üşenmiyorum :) her bir poşet 2 kişiye anca yetiyor. Eşim ve ben :) 2 kilo aldıysam 4 poşete koyup kaldırıyorum.. bu kadar basit.. hiç korkmadan deneyin. Ha bi de büyük balıklar için balığı enine şeritler halinde çizip( arkalı önlü ) etrafını yine sarıp orta ateşte pişirebilirsiniz.. Kaynanama da öğrettim o da hep böyle yapıyor artık

Ellerinize sağlık hamsiyi hiç bu şekilde pişirmemiştik ne güzel olmuş yarışmada başarılar dilerim

Az önce denedim, çok beğendim aynı ızgara lezzetinde oldu. Hem hafif hem kokusuz

Ellerinize sağlık, başarılar

Uww şekli çok hoş olmuş iştah kabartiyor gerçekten. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar

Bişey sormak istiyorum böyle koku oluyormu clemantin bu arada başarılar arkadaşım :)
canımm kusura bakma anca gördüm koku oluyor tabiki de ama lezzeti gerçekten güzel, ızgara tadından fark yok hiç :)

Az önce denedim, çok beğendim aynı ızgara lezzetinde oldu. Hem hafif hem kokusuz

Ellerinize sağlık, başarılar
Denemenize ve beğenmenize çok sevindim :) teşekkür ederim :)

Tarifinizi çok beğendim. Yaşadığım ülkede hamsi olsa mutlaka denerdim. Seneler oldu hamsi yemeyeli ( yaralarımı deştiniz:)) oyum size. İnşallah şans getirir. Başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…