Çok teşekkür ederim kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum, pişman olmayacaksınızEllerinize sağlık çok güzel görünüyor. Değişik bir fikir en kisa zamanda deneyeceğimyarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ediyorumEllerinize sağlıkÇok pratik ve hafif bir tarif olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Ben tavaya dizip üzerine yarım çay bardağı yağ ekliyorum..Bu şekilde gördüm fakat denemek kısmet olmamıştı..Gayet iyi görünüyor,bende deneyeceğimÇok teşekkür ediyorumHamsinin en çok sevdiğim şeklidir gerçekten hafif ve de pratik
Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum o haldeBen tavaya dizip üzerine yarım çay bardağı yağ ekliyorum..Bu şekilde gördüm fakat denemek kısmet olmamıştı..Gayet iyi görünüyor,bende deneyeceğimEminim daha hafif olur
Çok teşekkür ederim canım benim, dene muhakkakclemantin ellerine sağlık çok güzel olmuş başarılar dilerim böylesini denememiştim kağıtta muhakkak yapacağım
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, bu tarifi mutlaka deneyeceğim.. Başarılar dilerim..
Çok teşekkür ederimBöyle olunca tavaya da yapışmaz ne güzel :) Ellerinize sağlık . Başarılar çok değişik bir tarif .
Ne yazık ki başka balıkla denemedimBirde bu tarifi başka balıklar ile denedinizmi? Mesela istavrit yada, büyük balıklar, (mesela çipura, levrek benzeri fleto açılarak) denedinizmi?
Merak ettim, olurmuki
Çok teşekkür ederimEllerinize saglik , gayet lezzetli gorunuyor.Basarilar
Eminim ki siz çok daha güzellerini yaparsınızBu saatte bu haksızlık yaBir Karadenizli ye yapılmaz bu
Hamsi ye bayılırım harika olmuş ellerine sağlık
Tabi ki de buyur gelAyy biri beni vursun yine hamsiaçımm yemeğe davet et beni
Eminim ki siz çok daha güzellerini yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?