izce Vajinismus muyum?

tembelteneke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
165
7
0
Ankara
Bakireyim. Kendim bile liflenirken elimi vajinama götüremiyorum çok huylanıyorum. Sevgilimle zaten evlenmeden ilişkiye girmeme anlaşması yaptım ama okşamasına bile müsade edemiyorum anında kendimi kasıp bacaklarımı kapıyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz evlenmeden doktora gitsem mi napsam sizce? Ne bileyim arkadaşlar arasında sohbet açılsın ilişkiyle ilgili anında kasıyorum farketmeden bacaklarımı kapatıyorum, örneğin backlarımı büktüm sırtımı yastığıma dayadım kucağıma bilgisayarı aldım ablam da bacağımın önündeki yere oturdu kendimi anında kastım bacaklarımı kapadım vajinismus ihtimalim nedir?

Son düzenleme:
sanırsam sende bizdensin (biz derken vajinismus)
çok zor bi durum ben psikolojik destek aldım 8yıllık ewliyim ama hala bazı özel durumlarda zorluk yaşıyorum bence aksatma ewlilikten önce bi uzmana görün mesela ben jinekolojik muaynelere bile gidemiyorum hatta ve hatta normal doğum yapamadım sırf bu sebebten dolayı trajikomik bi hikayem bile var bu konuda neyse diyeceğim o ki bence vakit kaybetmeden yardım al

ya evet yumurtalıklarımda kist çıktı akıntım çok oluyor bunun için bile gidemiyorum ödüm kopuyor açıp bakcaklar diye( Bunlar vajinismus belirtisi yani(

üzgünüm ama ihtimal bana göre %500
ama korkma bunu erken farketmen bile senin bunu yenebilecek cesaretinin olduğunu gösterir bence rahat olmak adına ne gerekiyorsa onu yap derim ...

hikayeni dinlemek isterdim şahsen...

Canım bir cinsel birliktelik yaşamadan vajinusmus olduğunu nasıl anlar insan ya bende bunu anlamadım Bence sen sadece evlenmeden cinsel birlikteliğe karşısın -ki bencede doğrusu budur - kızlık zarını gerdeğe saklarız bu bu bilinçaltına yerleşmiş ve bir savunma içgüdüsü oluşmuş. İyi taraftan bakmaya çalıştım ama inşallahta böyledir.Selamlar.......

peki arkadaşlar,
düzenli bir cinsel hayatı olmayan insanları nasıl tedavi ediyorlar?
yani sonuçta yapılan parmak egzersizleri falan var ve bir süre sonra normal ilişki denemeleri yapılıyor..

bence canım kızlık zarının bozulmasını ıstemedıgın ıcın bu tepkıyı yapıyorsun ewlendıgınde hıc bır sorunun olmuycagına ınanıyorum ama suphelerın warsa bır jınekolaga gıtmenı tavsıye ederım

valla benimde evlendiğinde bi sorun olmıcakmış gibime geliyor.
ben bekarlık zamanlarımda senin tam tersindim jinekolojik muayenede oluyordum o zamanlar eşim sevgilimdi sürtünme yoluyla falan ilişkide yaşıyordum hatta kız arkadaşlarla muhabbet esnasında aman ne korkcam bee o ona göre falan diyordum ama bi evlendim kitlendim kaldım.
2 ay hiç ilişkiye giremedik sonra gittim tedavi oldum 8 gün sürdü ve ilişkiye girebildik ama 2.5 yıl oldu halen kendi parmağımı vajinama götüremiyorum yıkarken falan parmağım iceri kayıvercek diye ödüm patlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…