Kız o heyecan ardenalinle normal o kadar kısa sürmesiAman tanrım tam da izmirde, gavur bunlar kardeş... Yalnız izbanda iki durak arası 1.5 dakika falan. Abinin bi ürologla görüşmesi gerek.
Gerçekse gereği yapılacaktır. Bunu yanlarına bırakmayız.
Malum kadroya gelsin bu haber de.
Damlarlar az sonra agizlarinin suyu aka aka.
Size ne bize ne kardeşim! Sevusmekten kimseye zarar gelmez : p
ha ha bir yanım romantik diyor, bir yanım öyk diyor,
bilemedim ben ya,
ama kimsecik de yokmuş, gece vakti,
çok sapkın bulmadım ben sanki.
yine de öyk
He yani sahip çıkıyorlar bu duruma diye kabul ediyorsun kendinde.Tacizci imam,tacizci din kulturu ogretmeni topiclerinden topukladiklari gibi sıvışmıyorlar en azindan o tayfa efide :)
Ama durrr neydi sizin motto ? Bu gercek islam degilll,bir kisinin yaptigi tum cemaate yuklenemez..Hatta ileri gideyim bu algi operasyonuuu bu manipulasyonnnn
He yani sahip çıkıyorlar bu duruma diye kabul ediyorsun kendinde.
İslamda tacizin tecavüzn cezasını bilmeyen mi var .Ağzını topla istersen. Nerde tacizi tecavuzu savundum. İnsanların yaptığı günah ve hataları tabiki islama yada tüm kuruma vs mal edemezsiniz. Bir öğretmenin yaptigini nasıl ki tüm öğretmenler yada milli eğitim bakanligina mal edemiyorsak.
Ben burada olayı tüm izmire falan mı mal ettim de buradan alt ediyosun aklınla. Uluorta opusmeyi, sevismeyi normal kabul eden((insan için ölçü ve sinir kabul etmeyen (erkek kadın iliskilerinde) ))bir kadro yok mu burada? Var.
Onlara armağan olsun dedik hepsi bu.
Tacizci imam,tacizci din kulturu ogretmeni topiclerinden topukladiklari gibi sıvışmıyorlar en azindan o tayfa efide :)
Ama durrr neydi sizin motto ? Bu gercek islam degilll,bir kisinin yaptigi tum cemaate yuklenemez..Hatta ileri gideyim bu algi operasyonuuu bu manipulasyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?