• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İyonlu soğuk buhar makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sheylaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.480
0
116
45
Ankara
arkadaşlar buhar makinemiz bozuldu,yenisini almayı düşünüyoruz ama hangisini alalım karar veremedik.iyonlu ultrasonik ve zaman ayarlı olmasını istiyorum.ama üçünü aynı anda hiçbir makinede bulamadım.acaba ben mi bulamadım?yardım eder misiniz?sizler hangi marka kullanıyorsunuz?sessiz çalışanlardan tavsiye edebilir misiniz?

bizimki chicconun iyonlu buhar makinası ama ben gece su sesinden uyuyamıyorum bide heryer sırılsıklam oluyor o yüzden kullanmadım hiçç..

hmm bende ondan zaman ayarlı istiyorum işte heryer sırılsıklam olmasın diye :)sağol canım.

ben fakir marka kullanıyorum yerler hiç ıslanmıyor bi tek sesi ilk rahatsız etti ama şimdi alıştım sesine
geçen eşim sinbonunkini görmüş hiç sesi yoktu okadar para verdik ucuzu daha sessizmiş dedi.

kocam 2gün önce tefalinkini almış hiiiiiç ses çıkmıyo gayet rahat uyuyoruz 2 gecedir:)

aldım kızlar,weewellin ultrasonik iyonizerli soğuk buhar makinesini aldım.ozon düğmesine basınca garip bi koku geliyor,ama normalmiş.çamaşır suyu gibi bir koku.ayrıca baya bir araştırma yaptım bu konuda.ozon yani iyon düğmesi açıkken odada bulunmamak gerekiyormuş.ve sonrada odayı havalandırmak gerekiyormuş.buhar kısmı normal çalışırken sorun yok.herkese teşekkürler paylaşımlarınız için.

Back