Öyle fix bir şey değil bu. İlle 6. haftada görülecek diye bir kural yok. Ben 7+4te kalp atışı duymuştum.Beta HGC: 18.000
Az önce doktora gittik kese var yeni güzel dedi.
Doktora göre 6. Hafta(13 Kasım son adet tarihim) ama yolk kesesini belli belirsiz dedi kalp atışından bahsetmedi. Hafta içi bir gün tekrar gel dedi…
Ben boş gebelik mi yaşıyorum acaba. İyiyi değil gerçeği duymak istiyorum…
5. Haftada kese bile görülmeyebilir, kalp atışı için erken.Her yerde 5.5-6. Haftada kalp atışı duyulur diyor yine kısa çöpü çektim sanırım….
Merhaba herkeste farklı bir süreç bu elbette ancak ben 5+4te doktora gittiğimde kese vardı ancak yolk sac hiç görünmemişti 6+4te göründü çok şükür ama bu süreç herkeste farklı 8 haftaya kadar normal kabul ediliyor diye okumuştum ben de çok stres olduğumdan hep araştırma yapmıştım. Doktorun yorumu çok önemli o güzel kese boyutu vs haftayla uyumlu diyorsa onu dinlemek gerekiyor. Çok hassas bir süreç ben kendimi çok üzmüştüm inşallah siz de en güzel şekilde en kısa sürede bebisi görür kalbini duyarsınızBeta HGC: 18.000
Az önce doktora gittik kese var yeni güzel dedi.
Doktora göre 6. Hafta(13 Kasım son adet tarihim) ama yolk kesesini belli belirsiz dedi kalp atışından bahsetmedi. Hafta içi bir gün tekrar gel dedi…
Ben boş gebelik mi yaşıyorum acaba. İyiyi değil gerçeği duymak istiyorum…
benimde son regl tarihim 1 ekim geçen hafta gittim doktora kese görünmedi betam 3926 çıktı bugün yine gidicem bende dış yada boş gebelikten korkuyorum.Özür dilerim ekim
Bende boş gebelik yaşadım ilk boş gebeliğinizde nasıldı bebek oluşabilcek yolk kesesi falan varmıydı benim vardı beklendi amaHcg nin yüksekligi bişey ifade etmiyor canım.
Kese boyutu önemli.
20 -25 mm lik bir kese varsa içi dolmuş olması gerekiyor.
Ama daha bunu altındaysa beklemek gerek.
Ben iki kez boş gebelik geçirdim. Sonu kürtajla biten.
Oradan biliyorum.
Ne yaparsan yap sonucu degiştiremezsin.
Tek yapman gereken 8.Haftayı beklemek.
Daha 6. Haftalarda ultrason cihazlarınin kalitesizliğinden de görünmemiş olabiliyor.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ama buraya 6. Haftalarada bu tarz konu açanlar genelde bir kac hafta sonra bebegimi gördük diye yazmaya geliyor.ben seninde öyle olacağini düşünüyorum.
Bende geçirdim boş gebelik şimdi adet günüm bakalım ne olcak endişeli şekilde bekliyorum doktor bı sorun gôzükmedi dedi bende dedim ikinci kez olma durumu bilinmiyor tabi ama temiz dedi korunmayı nırakabilirsiniz ben bu site korkuttu beni çoğu kişi ikinci kez boş gebelik yasamıs hani vazı yerlerde boş gebelik ten sonra sağlık l8 gebelikler kafam karıştı ve ne yapabilirim beklemekten başka çare yokHcg nin yüksekligi bişey ifade etmiyor canım.
Kese boyutu önemli.
20 -25 mm lik bir kese varsa içi dolmuş olması gerekiyor.
Ama daha bunu altındaysa beklemek gerek.
Ben iki kez boş gebelik geçirdim. Sonu kürtajla biten.
Oradan biliyorum.
Ne yaparsan yap sonucu degiştiremezsin.
Tek yapman gereken 8.Haftayı beklemek.
Daha 6. Haftalarda ultrason cihazlarınin kalitesizliğinden de görünmemiş olabiliyor.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ama buraya 6. Haftalarada bu tarz konu açanlar genelde bir kac hafta sonra bebegimi gördük diye yazmaya geliyor.ben seninde öyle olacağini düşünüyorum.
Yolk kesesi yoktu her ikisindeBende boş gebelik yaşadım ilk boş gebeliğinizde nasıldı bebek oluşabilcek yolk kesesi falan varmıydı benim vardı beklendi ama
Daha sonra hamile kaldınız mıYolk kesesi yoktu her ikisinde
de
Korkutucu bir durum aslinda bu.
O zamanlar baya korkmuştum.
Ama sizinkisinde en azindan bir olusum varmış.
Yani bebek sağliksiz oldugu için gebeliginiz sonlanmış gibi duruyor .
Üstte cevapladım.Daha sonra hamile kaldınız mı
Süreciniz nasıldı kaç mm kese kaç haftalıktı acabaYolk kesesi yoktu her ikisinde
de
Korkutucu bir durum aslinda bu.
O zamanlar baya korkmuştum.
Ama sizinkisinde en azindan bir olusum varmış.
Yani bebek sağliksiz oldugu için gebeliginiz sonlanmış gibi duruyor .
8 haftalık 23 mmSüreciniz nasıldı kaç mm kese kaç haftalıktı acaba
Benim 9 haftalık 15 ve 13 mm iki kese pazartesi kürtaj olacam8 haftalık 23 mm