• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım kötümü bilemedim.

KIRMIZIKURDALE

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
387
263
18
Hemşireyim ve özel bir hastahanede çalışıyorum . Kendimi övmek için söylemiyorum ama çok çalışkanımdır. İşim olmadığında bile dosya düzenlerim , bir şekilde kendime iş üretirim . Bugün üstüm olan bölüm başkanı , başka birine ait işi bana vermek istedi. ( evrak işleri ) Nedeni ise o kişi onu yetiştiremez miş . Bu olay bir kaç keredir tekrarlandı. Hep o yetiştiremez , o bilmez , şu yanlış yapar diye diye işler bana kalmaya başladı. Bende bugün bölüm başkanına sinirli bir şekilde cevap verdim ve her zaman bu böyle oluyor dedim ve artık sıkılmaya başladım . Kapıdan çıktım. Vermiş olduğu işi de saatler sürmesine rağmen yaptım. Teşekkür bile etmedi !

İş vermesi gereken kişilerde verilen işi bugün yetiştiremezdi.

Çok sinirli olduğum için sağlıklı düşünemiyorum Bu konuda ben haksız mıyım?

Sinirli değil de sinirsiz bir şekilde söyleseydiniz keşke. Evet haklısınız elbette, başkasının işi sürekli size kalmamalı, madem yapamıyorlar o zaman başkasını bulsunlar. Ama bunu söyleyiş şekliniz haklıyken haksız duruma geçmenize neden olabilir. Çünkü orası bir işyeri

Sinirli değil de sinirsiz bir şekilde söyleseydiniz keşke. Evet haklısınız elbette, başkasının işi sürekli size kalmamalı, madem yapamıyorlar o zaman başkasını bulsunlar. Ama bunu söyleyiş şekliniz haklıyken haksız duruma geçmenize neden olabilir. Çünkü orası bir işyeri
Aynen bu fikirdeyim avatardaki kadını da çok beğeniyorum.biri yazmış çok güzelim diye ahanda güzel miranda

Hak aramak haksızlık değil ..yalnız ses tonuna dikkat edersen yanlış anlasilmalarin önüne geçmiş olursun ..isteklerimizi yada şikayetlerimizi bağırmadan da dile getirebiliriz. Daha doğru ve çözüm odaklı olur ..

evet demet hanıma hak verdim bu konuda haklısınız ama söyleme uslübünüzden dolayı haksız duruma düşebilirsiniz.anlıyorum birikmişsiniz devamlı işi size yıkmıslar ama bunu güzel bir dille müdürünüzle paylaşabilirsiniz.

Keşke ama sinirimi hakim olamadım . Üst üste gelince

Hemşireyim ve özel bir hastahanede çalışıyorum . Kendimi övmek için söylemiyorum ama çok çalışkanımdır. İşim olmadığında bile dosya düzenlerim , bir şekilde kendime iş üretirim . Bugün üstüm olan bölüm başkanı , başka birine ait işi bana vermek istedi. ( evrak işleri ) Nedeni ise o kişi onu yetiştiremez miş . Bu olay bir kaç keredir tekrarlandı. Hep o yetiştiremez , o bilmez , şu yanlış yapar diye diye işler bana kalmaya başladı. Bende bugün bölüm başkanına sinirli bir şekilde cevap verdim ve her zaman bu böyle oluyor dedim ve artık sıkılmaya başladım . Kapıdan çıktım. Vermiş olduğu işi de saatler sürmesine rağmen yaptım. Teşekkür bile etmedi !

İş vermesi gereken kişilerde verilen işi bugün yetiştiremezdi.

Çok sinirli olduğum için sağlıklı düşünemiyorum Bu konuda ben haksız mıyım?
işkolikliği bırak sende görüyorsun bundan nemalanan insanlar var olacak kabul etmeseydin keske

Hem de çok haklısınız. Ben de özel sektörde çalışıyorum. Benzer bir durumu yaklaşık 7 sene yaşadım. O yapamaz idare et,onun bu ara derdi çok sen hallediver, o pek anlamıyor sen daha iyi yapıyorsun vs vs.... Aslansın diye diye tüm angaryaları,dosya işlerini,teftiş evraklarını,sorunlu sınıfları bana yıktılar baktım ki değişen bir şey yok sonunda istifa ettim.

Hem de çok haklısınız. Ben de özel sektörde çalışıyorum. Benzer bir durumu yaklaşık 7 sene yaşadım. O yapamaz idare et,onun bu ara derdi çok sen hallediver, o pek anlamıyor sen daha iyi yapıyorsun vs vs.... Aslansın diye diye tüm angaryaları,dosya işlerini,teftiş evraklarını,sorunlu sınıfları bana yıktılar baktım ki değişen bir şey yok sonunda istifa ettim.
Aynen bende o na sinirleniyorum . Yapamayacaklarsa neden işe aldın veya işi yapanı al ! Yönetici de iş yok bence işi en kolay kim yapar , kimden verimli sonuç alırım ona yaptırmaya çalışıyor . Hayır işi verdiği kişiye de 1 hafta önce vermiş yapmamış.Bende bir günde istiyor. Ona gönderdim yapmadı bugün yetişmesi lazım diyor bana gelde çıldırma!

Back