İyilik et kötülük bul

Yeterli kapasite ve heves olmadığı için çalışmamak adına bahane aramış resmen. Sizi de boşa yormuş

Okurken 23 değil de sanki 13 yaşında bir kız lise sınavına hazırlanıyor sandım.
Bu kadar verici olmayın bundan sonra. İnsanlar iyilik olarak değil, işlerine burnunu sokmak olarak algılıyor çünkü

Yaptığınız yemeği yemek zorunda değil ki ama belkide gerçekten iştahı yok.Siz de yapmayın madem

Okurken 23 değil de sanki 13 yaşında bir kız lise sınavına hazırlanıyor sandım.
Bu kadar verici olmayın bundan sonra. İnsanlar iyilik olarak değil, işlerine burnunu sokmak olarak algılıyor çünkü
Kesinlikle,plan yapmasına ve yanlış cevapladıgi sorulara bakmama dahi izin vermedi

Rahmetli annem derdi ki; anasının babasının adam edemediğini sen hiç edemezsin.

Kuzeninizi bir an önce evine gönderin başınıza bela olmadan ayrıca sizin de evladınız varmış anladığım kadarıyla bekar bir annesiniz, milletin adam edemediği evladına maddi manevi enerji harcamayın kendi evladınızın sizinle geçireceği vakitten çalmayın.

Evet en büyük pişmanlığım oğlumdan çalmış olmak.

Yaptığınız yemeği yemek zorunda değil ki ama belkide gerçekten iştahı yok.Siz de yapmayın madem
Üç haftadır mi iştahı yok.
Zorlamadim zaten,üç kişilik yaptım baktım bitmiyor buzluğa koydum hep.Uzuluyor insan ben üzülüyorum.Ekmekler bayatladi fln.Sabah bile çocukla kahvaltı yaparken o yatıyordu, kahvaltıda mücver yapmıştım kokusundan canı çekerse diye ona da tabağa koyup ayırdım.İster yesin ister yemesin ama madem ders çalışmıyor evinde gitsin yesin madem beni de üzmesin.

23 yaşında millet üniversiteden mezun oluyor.
Bunun yeni mi aklına gelmiş ? Okuyacağı falan yok belli ki babasının tavrı da bu yüzdendir muhtemelen.
Aynen ben 22 de mezun olup gelmiştim hatta bir yıl kaybima rağmen.Universite sınavına çalışması gerektiğini kimse söylememiş,kimse yönlendirmemis o yüzden kendi kafasına dank etmiş sorunca

Aynen ben 22 de mezun olup gelmiştim hatta bir yıl kaybima rağmen.Universite sınavına çalışması gerektiğini kimse söylememiş,kimse yönlendirmemis o yüzden kendi kafasına dank etmiş sorunca
Liseyi bitiren sınava giriyor zaten ne yönlendirmesi olacakmış. Okuyamak isteyen , meslek sahibi olmak isteyen insanlar ona göre yolunu çizerler zaten. Bırak allasen verdiğin emeğe falan değmez.

Yoo hiç de kötü yapmamışsınız.
İyi niyetle denemişsiniz, olmamış, tecrübe kazanmışsınız.
Belki ileride daha ciddi bir sorumluluk alacaktınız, bu sayede almayacaksınız.

Şunları 15 yaşında biri yapsa anlarım ama 23 yaşındaymış bariz sorunlu bi tip postalayın gitsin

Şunları 15 yaşında biri yapsa anlarım ama 23 yaşındaymış bariz sorunlu bi tip postalayın gitsin

Allah bu kıza çok iyi bir koca versin. Başka bir kurtuluşu yok çalışamaz bu kafayla.
Kesinlikle bu kafayla kazanamaz her şeye bahane bulması en büyük engeli.
Dün diyor ki sabahları çocuk uyanınca ses yapıyor,ben kendi kendime uyanmayip uyandirilinca o günüm kötü geçiyor diyor.Sabahlari evden çıkarken ona da sesleniyorum hadi kalk kahvaltı yap da başla derse diye.
Olması gereken buydu ama o kalkmadıgi gibi sinir de olmuş Motivasyonuna bir çocuk kalmıştı bahane bulmadığı.
Yeterince fedakarlık etmeden olmaz ve sağlam psikoloji lazim,bunlar da onda yok

Off şımarık babası biliyor kızının huyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…