İyileşmeyen yara

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
39
1 ay önce dizimi vurmuştum ve hala iyileşmedi.çok kaşınıyo internetten arama yaptım iyileşmeyen yaralar kanser habercisi olabilirmiş. böyle bi sorun yaşayan arkadaşlar varmı

hemen kanser dememek gerek iyileşmeyen yara şeker hastalıgının ya da hemofili taşıyıcılıgının(hastası olsan regil kanaman uzar durmaz farkederdın taşıyıcılarda en bariz belirti çarptıgın bir yerin hemen morarması ve uzun süre geçmemesidirhemofili kanın pıhtılaşmaması hastalıgı denır halk arasında) habercisi olabilir aıle hekiminde tum tahlılleri s.ocagında yapabilir tetkikleri göre teşhisini koyar aç karnına git hatta akşam 20.00beslenmeyi kes daha dogru sonuç için

bende egzema vardı yara egzemaya dönüşmüş krem kullanıyorum şimdi

Direkt olarak kansere yorma canım...En güzeli bir hekime git gerek görülen tahlil ve tetkikleri yaptır...Beslenmene dikkat et, günlük beslenmende yeterince vitamin ve mineral almıyorsan, doktorun dauygun görürse takviye alabilirsin...Sigara kullanıyorsan hemen bırak canım...Sağlıklı günler...

illa kanser anlamında değildir belki yara iyileşecek kadar temiz tutulmuyordur belki bünye meselesidir gidin bir doktora görünün bence

çinko ve C vit eksikliklerinde yaralar geç iyileşir.çinko en çok mercimek,susam,fındık,ciğer,ayçekirdeği,ekmekte bulunur.geçmiş olsun

X