- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 18
- 29
Bencede. Biraz akışina bırakmalı bazı şeyleri....19 yaşına kadar kaç kişi girdi de hayatıma giren erkekler diye bahsediyosun
Ben iyi masum saf kızım millet kötü derken çocukluktan kadınlığa atlama bence
Okuluna işine gücüne bak
Gerçekten sevip sevildiğin biri olursa o zaman düşünürsün neden kimse yok ahhh diye gezinmen manasız
19 yaşına kadar kaç kişi girdi de hayatıma giren erkekler diye bahsediyosun
Ben iyi masum saf kızım millet kötü derken çocukluktan kadınlığa atlama bence
Okuluna işine gücüne bak
Gerçekten sevip sevildiğin biri olursa o zaman düşünürsün neden kimse yok ahhh diye gezinmen manasız
Verilecek en guzel tavsiyeyi vermis neden kiziyosun ki ?Giremeden gittiller diyorum.Ayrica uslubunuz cok yanlis.Azarliyor musunuz yardimci olmaya mi calisiyorsunuz belli degil.Tanimadiginiz birine bir anda nasil bu kadar sert cikip hakkimda beyanda bulunuyorsunuz onuda anlayamadim
Soyle soyleyeyim,cinsellige karsi degilim ancak ilk aydan da kimseyle hasir nesir olamam her seyin zamani var
Kaliteli erkek de var kaliteli kadın da.. Sen kalitelisin kaliteni düşürecek adamları sil at. Benim ilk sevgilim sözlüm.. Adam gibi adamdır, merttir, namusludur, kariyerli bir işi olacak inşallah. 21 yaşında tanıştım onunla, umudunu kaybetme, senin nasibin vardır bir yerde..Gunaydin ablalarim.Ailemden uzak cok iyi bir bolumde okuyorum.Bu sehire geldigimden beri basima gelmeyen kalmadi.Hep kendime koruyucu statusunde birilerini aradim yanlis oldugunu bilmeme ragmen.Belki bahane olacak ama gercekten yalnizdim,kalabalik icinde yalnizlik cektim hep..Aradigim icinde bulamadim belkide.Ilisklilerimde hep kazik yedim.Etrafimda cok erkek var ama artik kimseye guvenemedigimi ve sevemedigimi farkettim..Kimseyi sevemiyorum.En son cok deger verdigim iliskinin baslarinda sayilacagim birindende kazik yiyince...Dusunmeden edemiyorum ben mi cok safim? Aldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.Ama benimle yapamadiklarni o kadinlarla yaptilar...Anlasilir oldum mu bilmiyorum..Hep o kadinlar gibilermi kazanacak bu hayatta...mutlu olmak sevdiginle olmak icin illa fettan mi olmak gerekiyor.Kaliteli erkek kalmadi mi karakter artik sadece ici bos bir kelimemi?? Kafamda deli sorular...
İyiler her zaman kazanır.. Bugün kayıp sandıklarınız gelecek güzel günler için en büyük kazançlarınızdır aslında.. İyi olmaktan nolursa olsun ödün vermeyin.. Kalbinizi karartmayın.. Güzel insanlarla elbet bi gün yollarınız kesişecektir.. Sizi aldatan kötü insanlardan Allah sizi korumuş.. Tencereler yuvarlanmış kapaklarını bulmuşlar.. kendinizi boş yere üzmeyin..Gunaydin ablalarim.Ailemden uzak cok iyi bir bolumde okuyorum.Bu sehire geldigimden beri basima gelmeyen kalmadi.Hep kendime koruyucu statusunde birilerini aradim yanlis oldugunu bilmeme ragmen.Belki bahane olacak ama gercekten yalnizdim,kalabalik icinde yalnizlik cektim hep..Aradigim icinde bulamadim belkide.Ilisklilerimde hep kazik yedim.Etrafimda cok erkek var ama artik kimseye guvenemedigimi ve sevemedigimi farkettim..Kimseyi sevemiyorum.En son cok deger verdigim iliskinin baslarinda sayilacagim birindende kazik yiyince...Dusunmeden edemiyorum ben mi cok safim? Aldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.Ama benimle yapamadiklarni o kadinlarla yaptilar...Anlasilir oldum mu bilmiyorum..Hep o kadinlar gibilermi kazanacak bu hayatta...mutlu olmak sevdiginle olmak icin illa fettan mi olmak gerekiyor.Kaliteli erkek kalmadi mi karakter artik sadece ici bos bir kelimemi?? Kafamda deli sorular...
Kendini kotu hissettigi icin mi bilmem ama sanki kendini daha yüksek görüyor gibi.Bu yorumunuz çok itici, böyle bi bakış açısına ve düşünceye sahipseniz ne kadar 'iyi' olduğunuz düşündürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?