Gunaydin ablalarim.Ailemden uzak cok iyi bir bolumde okuyorum.Bu sehire geldigimden beri basima gelmeyen kalmadi.Hep kendime koruyucu statusunde birilerini aradim yanlis oldugunu bilmeme ragmen.Belki bahane olacak ama gercekten yalnizdim,kalabalik icinde yalnizlik cektim hep..Aradigim icinde bulamadim belkide.Ilisklilerimde hep kazik yedim.Etrafimda cok erkek var ama artik kimseye guvenemedigimi ve sevemedigimi farkettim..Kimseyi sevemiyorum.En son cok deger verdigim iliskinin baslarinda sayilacagim birindende kazik yiyince...Dusunmeden edemiyorum ben mi cok safim? Aldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.Ama benimle yapamadiklarni o kadinlarla yaptilar...Anlasilir oldum mu bilmiyorum..Hep o kadinlar gibilermi kazanacak bu hayatta...mutlu olmak sevdiginle olmak icin illa fettan mi olmak gerekiyor.Kaliteli erkek kalmadi mi karakter artik sadece ici bos bir kelimemi?? Kafamda deli sorular...
Valla hayatında bikez aldatılırsın anlarımda
Hep aldatılıyorsan o zaman gercekten sende problem vardır kusurabakma.
Hep iyiler kaybetmez hayatta saf olmamayı öğrenip iyi tercihler yapıcaksın.
Bu yorumunuz çok itici, böyle bi bakış açısına ve düşünceye sahipseniz ne kadar 'iyi' olduğunuz düşündürücüAldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.
Kendine koruyucu aramaktan acilen vazgec. O insanlar senin ailen degil..Gunaydin ablalarim.Ailemden uzak cok iyi bir bolumde okuyorum.Bu sehire geldigimden beri basima gelmeyen kalmadi.Hep kendime koruyucu statusunde birilerini aradim yanlis oldugunu bilmeme ragmen.Belki bahane olacak ama gercekten yalnizdim,kalabalik icinde yalnizlik cektim hep..Aradigim icinde bulamadim belkide.Ilisklilerimde hep kazik yedim.Etrafimda cok erkek var ama artik kimseye guvenemedigimi ve sevemedigimi farkettim..Kimseyi sevemiyorum.En son cok deger verdigim iliskinin baslarinda sayilacagim birindende kazik yiyince...Dusunmeden edemiyorum ben mi cok safim? Aldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.Ama benimle yapamadiklarni o kadinlarla yaptilar...Anlasilir oldum mu bilmiyorum..Hep o kadinlar gibilermi kazanacak bu hayatta...mutlu olmak sevdiginle olmak icin illa fettan mi olmak gerekiyor.Kaliteli erkek kalmadi mi karakter artik sadece ici bos bir kelimemi?? Kafamda deli sorular...
Tünaydın ablası
Yaşın kaç başın kaç
Bende 17 yaşımda oldum ama hiç hayatıma girenler şöyle böyle napsam demedim
Okuluma stajıma baktım
O kadınlarla olan adamlarla senin işin ne zaten
Ay en uyuz olduğum insan tipi sırf hayatımda biri olsun diye yanıp yakıla gezen tiptir
Biri olmadı öteki öteki olmadı bir diğeri
Tek başınıza hiç misiniz anlamıyorum ki
Patlama noktası bu konuya denk geldi
başkasıyla yatmak için seni aldattıysa üzülmek yerine şükret..
evet, erkekler her zaman güzelliğe bakmaz.
hatta çoğu zaman bakmaz.
o yüzden güzel olmadığı halde, iyi oynayan kadınlar genelde yakışıklıları kapar.
güzeller de nasıl olsa güzelim özgüveniyle odun gibi davranır çoğu zaman ve ortada kalır.
yani malzemeden çok onu nası kullandığın önemli bu hayatta bacım..
Kendine koruyucu aramaktan acilen vazgec. O insanlar senin ailen degil..
Kimi insan cinsellik yasar kimi yasamaz..
O kadinlar diye adlandirdigin insanlarin kendi tercihi. Sen cinsellige karsisin diye bu onlari fettan yapmaz.
Adam olan erkek de sevdigini cinsellik sebebiyle aldatmaz.
Uzun zaman dediğin ne kadarTek basimayim uzun zamandir.Iliskiye baslayamadan bunlar olunca supheye dusuyor dusunuyor bir zaman sonra yorumunuz icin tesekkurler
Bence sen hep yanlış kişileri seçmişsin...her erkek aldatacak diye bişey yok çünkü. ....sorun sende...ki saf olup önüne gelenle sevgili olmuşsun heraldeGunaydin ablalarim.Ailemden uzak cok iyi bir bolumde okuyorum.Bu sehire geldigimden beri basima gelmeyen kalmadi.Hep kendime koruyucu statusunde birilerini aradim yanlis oldugunu bilmeme ragmen.Belki bahane olacak ama gercekten yalnizdim,kalabalik icinde yalnizlik cektim hep..Aradigim icinde bulamadim belkide.Ilisklilerimde hep kazik yedim.Etrafimda cok erkek var ama artik kimseye guvenemedigimi ve sevemedigimi farkettim..Kimseyi sevemiyorum.En son cok deger verdigim iliskinin baslarinda sayilacagim birindende kazik yiyince...Dusunmeden edemiyorum ben mi cok safim? Aldatildigim butun kadinlar benden cirkindi evet guzellik goreceli bir kavram ama cirkindiler iste iyi bir egitim hayatlari,gelecekleri yoktu.Ama benimle yapamadiklarni o kadinlarla yaptilar...Anlasilir oldum mu bilmiyorum..Hep o kadinlar gibilermi kazanacak bu hayatta...mutlu olmak sevdiginle olmak icin illa fettan mi olmak gerekiyor.Kaliteli erkek kalmadi mi karakter artik sadece ici bos bir kelimemi?? Kafamda deli sorular...
Benimle yapamadiklarini onlarla yaptilar.Cinsellige karsi degilim onuda nerden cikardiniz?
Bu yorumunuz çok itici, evet güzellik göreceli ama insanları eğitimleriyle değerlendirmeniz hoş değil.
Benimle yapamadiklarini onlarla yaptilar.
Bu yazdigindan bunu anladim..
Uzun zaman dediğin ne kadar
Yaşın kaç
Tek uğraşın aşk meşkse zaten ondan olmuyordur ben sana diyeyim de uzun uzun düşünme
19 yaşına kadar kaç kişi girdi de hayatıma giren erkekler diye bahsediyosun2 2 bucuk yil kadar,21 yasindayim
Bu konuda şunu söyleyeyim. ...zaten bor erkek sizi cinsellik için sevecekse hiç sevmesin.....sevmek başka cinsellik bambaşka...birşey. ..her sevgili oldugunuz adamla ertesi gün beraber olursanız....ooooooSoyle soyleyeyim,cinsellige karsi degilim ancak ilk aydan da kimseyle hasir nesir olamam her seyin zamani var
Karsi olabilirsin de..Soyle soyleyeyim,cinsellige karsi degilim ancak ilk aydan da kimseyle hasir nesir olamam her seyin zamani var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?