Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennnn öyle şiddetle tavsiye ederimNedendir bilmem en ucuz olmasına rağmen sinbo gibi köpürteni görmedim
Bende arzum hokka var. Köpüğü kaşıkla pay ediyorum yine az geliyor annemde sinbo var direkt kabarınca dök yarıya kadar köpük. Kendime de alicam ondanAynennnn öyle şiddetle tavsiye ederim
Aynen bende hem arzum var hem sinbo. Arzumu hiç kullanmıyorum simbo hem pratik hem bol köpükBende arzum hokka var. Köpüğü kaşıkla pay ediyorum yine az geliyor annemde sinbo var direkt kabarınca dök yarıya kadar köpük. Kendime de alicam ondan
Elektrikli cezve olanlardan mı?Nedendir bilmem en ucuz olmasına rağmen sinbo gibi köpürteni görmedim
evetElektrikli cezve olanlardan mı?
Evet şu 20 30 lira olanlarElektrikli cezve olanlardan mı?
Artık onlar bile 60-70 TL olmuş hayat çok pahalılandı.Evet şu 20 30 lira olanlar
bende tefal var paslanmaz çelik diye aldım evet paslanmıyor ama köpük 0 sıfır ya...önermiyorum....iyi köpürten bir türk kahvesi makinesi arıyorum.
tavsiye
Aaa cidden çok artmışArtık onlar bile 60-70 TL olmuş hayat çok pahalılandı.
o zaman arçelik alYok iyi birşey ariyorum
hoş benim baktığım inoxtu, plastik olanları daha uygun olabilir.Aaa cidden çok artmış
Ama arada bime falan geliyor kampanyalı oralarda 20 30 oluyor zaten :)
Aynen çok pahalı 150-200 arası birşey ariyorumo zaman arçelik al
anneminki arçelik çok iyi köpükte ama fiyatları uctu
Annemdeki plastikhoş benim baktığım inoxtu, plastik olanları daha uygun olabilir.
sizdeki plastik mi, inox mu?
benim de kahve makinem yok, plastik mi alsam inox mu alsam bilemedim.