- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 19
- 683
- 48
Arkadaşlar merhaba uzuuuun aradan sonra ben yine sahnedeyimgamyoncuiremsu
Bugün gazetede bir haber okudum sizin de yorumlarınızı merak ettim çünkü ben haberin sonunda 'Doğru söylemiş ne denir ki' dedim... Siz ne diyorsunuz bakalım
Bir manken hanımefendi şöyle bi açıklama yapmış: İyi ki üniversite okumamışım. 17 yaşımda mankenliğe başlamışım ve şu anda kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Üniversite mezunlarının atanmadığını, kura ile atandığını ve işsiz kaldıklarını görünce iyi ki zamanında böyle bir karar almışım diyorum
diyor...
Sizler ne diyorsunuz bakim?
İyi ki okumuşum aç da kalsam kültürlüyüm hihoyyyt mü?
İyi ki okumuşum diplomasız ben bir hiçim :çok üzgünüm: mi?
Bende vücut da yok okumiyim napıcem benneyaptımki mi?
Ya da yazık ki Türkiye'de okumuş olmak hem çok büyük kültür de çok büyük iş de sağlamyor... Okudum ama ömrümün o dönemini hatırlamak istemiyorum:1no2: mu?
Asla pişman değilim gene olsa gene okurdumkaydirigubbakcemile5 mu?
Bugün gazetede bir haber okudum sizin de yorumlarınızı merak ettim çünkü ben haberin sonunda 'Doğru söylemiş ne denir ki' dedim... Siz ne diyorsunuz bakalım
Bir manken hanımefendi şöyle bi açıklama yapmış: İyi ki üniversite okumamışım. 17 yaşımda mankenliğe başlamışım ve şu anda kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Üniversite mezunlarının atanmadığını, kura ile atandığını ve işsiz kaldıklarını görünce iyi ki zamanında böyle bir karar almışım diyorum
diyor...
Sizler ne diyorsunuz bakim?
İyi ki okumuşum aç da kalsam kültürlüyüm hihoyyyt mü?
İyi ki okumuşum diplomasız ben bir hiçim :çok üzgünüm: mi?
Bende vücut da yok okumiyim napıcem benneyaptımki mi?
Ya da yazık ki Türkiye'de okumuş olmak hem çok büyük kültür de çok büyük iş de sağlamyor... Okudum ama ömrümün o dönemini hatırlamak istemiyorum:1no2: mu?
Asla pişman değilim gene olsa gene okurdumkaydirigubbakcemile5 mu?