Kan şekerim yükselince aşırı tatlı isteğim oluyo ve bunu önlemek için hiç aç kalmamalıymışım. şeker yasak kesinlikle. tatlandırıcı da günde 5i geçmemeli.kas yakmamak için hareketli spor yapmıyorum.sadece günde 45 dk yürütüş veya 1 karış yükseklikte birşey üzerine inip çıkıyorum yani step.normalde altı öğün fakat benim kahvaltı saatim uymuyodu.siz uygulacak olusanız kahvaltıya ilk öğün saatinde başlayabilirsiniz.
1.ARAÖĞÜN-07:45- kahvaltıyı öğrencilerimle yaptığım için çok geçe kalıyo kahvaltı bu yüzden 1 porsiyon meyve yiyorum.1 porsiyon 12 adet çilek,1 küçük boy elme vb.
SABAH-09:45- şekersiz açık çay (2 tatlandırıcı atıyorum), iki dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta (tokluk veriyomuş), bol bdomates+salatalık (yağsız),2 ince dilim kepek ekmek.
2.ARAÖĞÜN-11

1 su bardağı süt veya 4 kuru kayısı veya 4 tane badem.
ÖĞLEN-14:00- 2 köfte büyüklüğünde et bu 2 kaşık kıyma yapıyo veya 2 kepçe çorba veya 100 gr tavuk veya 1 yumurta seçip yanında 1 su bardağı ayran veya 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 ince dilim kepek ekmek,bol yağsız salata.
3.ARAÖĞÜN-16:00- 1 porsiyon meyve yanında 1 çay bardağı beyaz leblebi veya 4 tane form bisküvi.
AKŞAM-19:00- 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği,4 yemek kaşığı yoğurt, 1 ince dilim kepek ekmek,yağsız bol salata, 1 kepçe yağsız çorba.
4.ARAÖĞÜN-21:00- 2 porsiyon meyve,2 yemek kaşığı yoğurt.
benim18 kilo vermem gerekiyo. 81 kiloyla başladım bir haftadır diyet yapıyorum 79 oldm çok şükür.