pko luyum bu yüzden metabolizmam çok yavaş ayrıca hareketsizimdesekiz ay gibi bir sürede 88 kilodan 81 e düştüm kendimi çok zorlayarak doğru bildiğim yanlışlarla. Sonra durdu kilo vermem ve özel bi hastane diyetisyeninin kapısını çaldım. aç kalarak,akşam öğününü atayarak verdiğim kiloları filan anlattım meğerse hepsi yanlışmış. Kalorisi düşük yiyeceklerle 7 öğünüm var ve diyetin 4. günü 80 kiloya düştüm aynı şekilde devam edicem. ayda 1 kilo verebilen ben 4 günde verdim 1 kiloyu mutluyum ümitliyim üç yıldan sonra yetmişli rakamlara düşeceğim için bile mutluyum. Diyetimle ilgili bilgi isteyenler sorabilir.
bende pcoluyum ve 5,5 haftada 7kg verdim sıkı diyet ve sıkı sporla bu kiloyu verdim..tabi diyetisyen sayesinde..hiç aç kalmıyorum ve vermeyede devam ediyorum..bizim gibi hastalar diyetisyene gitmeden kolay kilo veremiyolar..tabi istemekte önemli..devamıda gelir inşallahh
Ben de pko hastasıydım.Yaklaşık 2 yıl doğum kontrol ilacı kullandım.Ama son 3 yılda 14 kilo aldım. Şuanda bu durumdan çok rahatsızım. Yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum ve verdiğim kilo 4 kg. Son 1 aydır haftanın 5 günü spora gidiyorum. Ama hala veremedim bu kilolaları. Yedilerime dkkat etmeme rağmen. Napıcam bilmiyorum.Annem ve anneannemde tirod rahatsızlıgı var bende de olabilirmi ki?
Ben de pko hastasıydım.Yaklaşık 2 yıl doğum kontrol ilacı kullandım.Ama son 3 yılda 14 kilo aldım. Şuanda bu durumdan çok rahatsızım. Yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum ve verdiğim kilo 4 kg. Son 1 aydır haftanın 5 günü spora gidiyorum. Ama hala veremedim bu kilolaları. Yedilerime dkkat etmeme rağmen. Napıcam bilmiyorum.Annem ve anneannemde tirod rahatsızlıgı var bende de olabilirmi ki?
kızlarrrrr benım dıyetısyene gıtme ımkanım suanda yok az cok fıkır verebılırmısınız neler soledı doktorlarınız
ben mutlaka hergün sabahları 1 saat yürüyorum ve gün içerisinde 3lt su içiyorum aksatmadan..onun dışında 6 öğün şeklinde besleniyorum..mesela öğlen ızgara köfte,tavuk salata yiyoken akşam sebze yoğurt yiyorum..mutlaka her öğünde 1 dilim tam tahıllı ekmek var ekmeksiz zayıflanmıyo çünkü..ara öğünlerde light süt,light bisküvi ve çoğunlukla meyve tüketiyorum..kahvaltıda normal peynir,domates,salatalık,şekersiz çay içiyorum..
ben sabah erken gıdıyorum işe ama öğleden sonra eve gelınce kosu bandında en az yarım saat yuruyorum beselenmemıde senın soledıgın sekılde yapıyorum anlız hıcbır ekmek turunu kullanmıyorum ben 44 gunde 7 kılo verdım ekmek yemekten korkuyorum gerılerse dıye....
ben sabah erken gıdıyorum işe ama öğleden sonra eve gelınce kosu bandında en az yarım saat yuruyorum beselenmemıde senın soledıgın sekılde yapıyorum anlız hıcbır ekmek turunu kullanmıyorum ben 44 gunde 7 kılo verdım ekmek yemekten korkuyorum gerılerse dıye....
Kan şekerim yükselince aşırı tatlı isteğim oluyo ve bunu önlemek için hiç aç kalmamalıymışım. şeker yasak kesinlikle. tatlandırıcı da günde 5i geçmemeli.kas yakmamak için hareketli spor yapmıyorum.sadece günde 45 dk yürütüş veya 1 karış yükseklikte birşey üzerine inip çıkıyorum yani step.normalde altı öğün fakat benim kahvaltı saatim uymuyodu.siz uygulacak olusanız kahvaltıya ilk öğün saatinde başlayabilirsiniz.
1.ARAÖĞÜN-07:45- kahvaltıyı öğrencilerimle yaptığım için çok geçe kalıyo kahvaltı bu yüzden 1 porsiyon meyve yiyorum.1 porsiyon 12 adet çilek,1 küçük boy elme vb.
SABAH-09:45- şekersiz açık çay (2 tatlandırıcı atıyorum), iki dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta (tokluk veriyomuş), bol bdomates+salatalık (yağsız),2 ince dilim kepek ekmek.
2.ARAÖĞÜN-111 su bardağı süt veya 4 kuru kayısı veya 4 tane badem.
ÖĞLEN-14:00- 2 köfte büyüklüğünde et bu 2 kaşık kıyma yapıyo veya 2 kepçe çorba veya 100 gr tavuk veya 1 yumurta seçip yanında 1 su bardağı ayran veya 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 ince dilim kepek ekmek,bol yağsız salata.
3.ARAÖĞÜN-16:00- 1 porsiyon meyve yanında 1 çay bardağı beyaz leblebi veya 4 tane form bisküvi.
AKŞAM-19:00- 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği,4 yemek kaşığı yoğurt, 1 ince dilim kepek ekmek,yağsız bol salata, 1 kepçe yağsız çorba.
4.ARAÖĞÜN-21:00- 2 porsiyon meyve,2 yemek kaşığı yoğurt.
benim18 kilo vermem gerekiyo. 81 kiloyla başladım bir haftadır diyet yapıyorum 79 oldm çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?