benimde şu an dostum diyebileceğim 1 yada 2 kişi en fazla tabi onlarda da yanılma payım muhakkak var.Bide öyle biriyim ki yaşadığım iyi yada kötü, aslında daha çok iyi şeyleri hemen paylaşmak,anlatmak isterim hayatta içimde tutamıyorum ama karşımdaki beni yargıladığı anda bitiyor olay.Tabiki dost dediğin seni gerektiğinde eleştirmeli,hatanı da söylemeli ama direk hah işte şöyle hah işte böyle diyince,empati yapmayınca,sadece dinlemekle, derdime, mutluluğuma ortak olmayıp hemen yorum yapmaya başlayınca insanın paylaşası gelmiyo.
Oysaki ben o kadar iyi bir dinleyici ve sır tutucuyumdur ki,herkesin nelerini bilirim,ne sırlarını,zaaflarını,hatalarını,sevinçlerini.bırak birine anlatmayı yada kişiyi acımasızca yargılamayı bazen ben bile unuturum bana ne anlattığını.
Kısaca arkadaş çok ama dost yok yada en fazla evet 1 yada 2 tane dir ve kıymetleri sonsuza kadar bilinmelidir..
Oysaki ben o kadar iyi bir dinleyici ve sır tutucuyumdur ki,herkesin nelerini bilirim,ne sırlarını,zaaflarını,hatalarını,sevinçlerini.bırak birine anlatmayı yada kişiyi acımasızca yargılamayı bazen ben bile unuturum bana ne anlattığını.
Kısaca arkadaş çok ama dost yok yada en fazla evet 1 yada 2 tane dir ve kıymetleri sonsuza kadar bilinmelidir..