• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi geceler siz ne diyosunuz bu duruma ?

Gizemlyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
39
-11
3
30
Eski esim bi araba almıştı satan adam bunu dolandirmis kaçmış gitmiş nerde olduğu belli değil eski esimde adamın eski eşiyle konusuyo o adamdan bi haber alırsan haber ver gibisinden telde kayıtlılar birbirlerinde bende eski esime dedim ki barışma asamasindayiz de o kadına konuşma haber etsin haber alirsa yazsin sadece de dedim konuşmalarımız bunlar ama bi yandan da bana diyo imkan olsa ev olsa sana gelirim diyo barışmaya ama ? Sizce ben mi abartmisim anlamadığım o kadının eski esimin özel hayatını bilmesinde ne sakınca var siz yorumlayin konuşmayı okuyuplütfen? O beni ben onu napim diyo o gözle bakmıyorum diyo ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski esim bi araba almıştı satan adam bunu dolandirmis kaçmış gitmiş nerde olduğu belli değil eski esimde adamın eski eşiyle konusuyo o adamdan bi haber alırsan haber ver gibisinden telde kayıtlılar birbirlerinde bende eski esime dedim ki barışma asamasindayiz de o kadına konuşma haber etsin haber alirsa yazsin sadece de dedim konuşmalarımız bunlar ama bi yandan da bana diyo imkan olsa ev olsa sana gelirim diyo barışmaya ama ? Sizce ben mi abartmisim anlamadığım o kadının eski esimin özel hayatını bilmesinde ne sakınca var siz yorumlayin konuşmayı okuyuplütfen? O beni ben onu napim diyo o gözle bakmıyorum diyo ?
Eki Görüntüle 2835808 Eki Görüntüle 2835810
Aranızdaki küfürleri ve bu seviyesiz ilişkiyi sürekli yayınlamaya nekadar meraklısıniz Allah aşkına ya

Eki Görüntüle 2835808 Eki Görüntüle 2835810
ESKİ eşiniz araba alıyor,dolandırılıyor,sonra dolandıran adamın ESKİ eşiyle mesajlaşıyor, siz bunu öğreniyorsunuz,kıskanıyorsunuz,konuşma diyorsunuz?

1. eski eşiniz adamın eski eşinin numarasını nerden bulmuş?
2. eski eşinin özelini bir başkasına anlatan adamı neden kıskanıyorsunuz?
3. karakteri leş olan bu adamı hala neden bekliyorsunuz?
4. adam sizi sevmiyor.
5.adam başkalarıyla flörtleşiyor.

Gerçekten 27 yaşında mısınız?

Uf kes sesini be anormal olan ne var mantıklıcvp veriyorsanız verin vermiyosaniz boşuna zahmet edip yazmayın
1- Özel hayatın gizliliği ve Haberleşmenin gizliliğiyle ilgili yasal düzenlemeye göre, eski eşin yazışmalarını rızası dışında paylaşmanız suçtur.

2-Site kurallarına göre üyeler üsluplarına dikkat etmelidir.

3-Küfürlü vb içerikli yazılar paylaşılamaz.

4-Konular doğru bölümlere açılmalıdır.

5-Üyeler kurallara uymakla yükümlüdür.

Back