Bebek Beslenmesi İyi Geceler çayları yardım arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Maskeli_balon

Naz'ın Annesi.
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
136
27
48
İstanbul
Arkadaşlar kızım 2 buçuk aylık gece uyku sorunumuz mevcut sitede bir kaç yerde gördüm humana ve milupanın iyi geceler çayları mevcutmuş, genelde humananın daha işe yarar gibi gözüküyor ama emin olamadım,, kullanan arkadaşlar veya fikri olanlar paylaşabilir mi? bugün almayı düşünüyorum sizce hangisinii alıyımm ???

geçen gün eşimde humana iyi geceler çayı almış. tamam bitkisel içerikli ama yinede ben vermek istemedim.. çok mu zor uyuyor biraz daha beklesen bikaç ay daha..

geçen gün eşimde humana iyi geceler çayı almış. tamam bitkisel içerikli ama yinede ben vermek istemedim.. çok mu zor uyuyor biraz daha beklesen bikaç ay daha..

Uyumuyor desem yeri =/ tamamen bitkisel diyorlar paket üzerindede 1 haftalık itibariyle kullanılabileceği yazıyor ama işte evham yapıyorum ben =/, sizin bebek kaç aylık canım?

Ben olsam bebeğe vermezdim. En azından doktora danışırdım. Bebeğinizin bilmediğiniz bir alerjisi bile olabilir. O tür çaylarda papatya oluyor ve alerjik durumları azdırıyor. Evet bence doktora danışın.

Uyumuyor desem yeri =/ tamamen bitkisel diyorlar paket üzerindede 1 haftalık itibariyle kullanılabileceği yazıyor ama işte evham yapıyorum ben =/, sizin bebek kaç aylık canım?

4 ay bitti 5. aydan 1 hafta aldık cnm.. evet pakette öyle yazıyor ama ne biliyim bende istemedim vermek. çok şükür tüm gece uykusuz değiliz zaten eşime eczacı demiş almış çok ihityacımız yok aslında..

Ben olsam bebeğe vermezdim. En azından doktora danışırdım. Bebeğinizin bilmediğiniz bir alerjisi bile olabilir. O tür çaylarda papatya oluyor ve alerjik durumları azdırıyor. Evet bence doktora danışın.

Cuma günü doktor rabdevumuz var, danışayım ben en iyisi,, doktor ver dersede beklenmedik bir tepkiyi gözlemlemek için gündür az bir ölçü kullanayım diyorum, gerçi uykumuz maşşallah diyelim iki gündür çok iyi,, Humanın rezene kimyonunu kulllanıyorum bir alerji olmadı ama bunun içeriği biraz daha kapsamlı,, benim bünye olarak bitkilerin bir kısmına alerjim mevcut kızımdada olabilir =/ Danışmadan kullanmıcam evhamım doruklar =/

bence onun yerine rezene yada papatya çayı al onları ver en azından bebegini rahatlatır benim görümce demişti bana benim oglanda iyi geceler çayı işe yaramadı hatta hiç uyumadı demişti gülmüştüm aynısı benim başımada geldi:1:

Cocuklarimin uyku sorunlarini su sekilde cozdum.1.Buyuk kizim surekli aglardi sancisi vardi onceleri asiri buyuyor dedi doktor sutunde buyume hormonu cok dedi ama devaminda normale donmezse sutu keseceksin demisti.Neyse 3 aylikken cocugumun surekli agladigini ve emmek istedigini fark ettim.Ac olabilecegini dusundum ve pirinc unu cok az verdim bir de baktim ki cocuk neselendi,uykusundan uyanmamaya 3 saat kesintisiz uyumaya basladi.Demek ki sutum yeteri kadar doyurmuyordu saatte bir kalkar aglardi...Gaz icin SABSimpleks diye bir damla vermisti dr.onu kullandim...Kendim yiyeceklerime dikkat ettim.Kola ve cikolatali pasta kakao katkili yedigim hersey sutumle bebegime gectigi icin cocugu surekli gozleri dik dik bana bakar buluyordum.Kakaolu yiyecekleri cayi kestim.Faydasini gordum.Bir de bebek uyuyorken sizde uyuyun.Yoksa uyurken is yaparsaniz tam bebek uyandi hadi sizin uykunuz var yureginiz tukenir

Dogal yollarla uyuyamazsa hep disardan bir uyarana ihtiyac duyacak.Karninin doyduguna emin olun eger bir bebek emdikten 2 veya 3 saat sonra uyaniyorsa doyuyor demektir.Emerken hava yutmasin sut emsin buna emin olun.Gece ve gunduzu fark ettirin.gece isigi kapatip sessizlik ve oyun yok... sabak gunes isigi,tv.sesi,oyun var...Siz gece kusuysaniz uzgunum cocugunuzda gece kusu olacaktir.Bebekler sandigimizdan da akillilar:)))

Dogal yollarla uyuyamazsa hep disardan bir uyarana ihtiyac duyacak.Karninin doyduguna emin olun eger bir bebek emdikten 2 veya 3 saat sonra uyaniyorsa doyuyor demektir.Emerken hava yutmasin sut emsin buna emin olun.Gece ve gunduzu fark ettirin.gece isigi kapatip sessizlik ve oyun yok... sabak gunes isigi,tv.sesi,oyun var...Siz gece kusuysaniz uzgunum cocugunuzda gece kusu olacaktir.Bebekler sandigimizdan da akillilar:)

Back